arnos.gr

ΝΕΟ Βοήθημα – Γλώσσα, Μπαίνω Πρότυπο Γυμνάσιο

ΝΕΟ Βοήθημα – Γλώσσα, Μπαίνω Πρότυπο Γυμνάσιο

Πολυτελής έγχρωμη έκδοση για να γίνεται το διάβασμα χαρά και ευχαρίστηση.
Επαυξημένο βιβλίο: περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται ο μαθητής, αλλά και επιπλέον συνδέσμους – QR codes με απαντήσεις, προσομοιώσεις, γραμματική, συντακτικό και βίντεο αναγνωστικής κατανόησης.

Το έναυσμα…

Το εν λόγω βιβλίο γράφτηκε για να βοηθήσει τους μαθητές που στόχο έχουν την εισαγωγή τους στα Πρότυπα και Ιδιωτικά Γυμνάσια να προετοιμαστούν κατάλληλα, αλλά κι εκείνους που επιθυμούν να έχουν άριστες επιδόσεις.
Έναυσμα για τη συγγραφή του βιβλίου στάθηκε η ανάγκη μας να δημιουργήσουμε ένα πλήρες βοήθημα, απόλυτα εναρμονισμένο με τις ανάγκες των μαθητών και τις απαιτήσεις των εξετάσεων.

Το βοήθημα, η δομή και η χρήση του

Το βοήθημά μας ακολουθεί συγκεκριμένη δομή και κάθε ενότητά του -δεκαεννέα στον αριθμό- περιλαμβάνει αναλυτικό σχεδιάγραμμα ενός θέματος, κείμενο με ερωτήσεις κατανόησης, γραμματικο-συντακτικές αλλά και λεξιλογικές ασκήσεις, θεωρία για τη σύνθεση ενός κειμενικού είδους και προσομοιωτικό κριτήριο αξιολόγησης. Η θεωρία καλύπτεται μέσω παραπομπών στο αντίστοιχο βιβλίο γραμματικής-συντακτικού.

Το βιβλίο αυτό μπορεί να αξιοποιηθεί:
για μελέτη: από μαθητές και γονείς
για διδασκαλία: από καθηγητές & φροντιστήρια

Πλεονεκτήματα

Το βιβλίο αυτό -σε σύγκριση με άλλα που κυκλοφορούν στο εμπόριο- διατρέχει όλη την ύλη των τάξεων της Ε΄και ΣΤ΄Δημοτικού, ελέγχοντας τις γνώσεις των μαθητών μέσω ασκήσεων ανοιχτού και κλειστού τύπου, απόλυτα προσαρμοσμένων στα πρότυπα των εξετάσεων.
Το βοήθημά μας εξασφαλίζει την επιτυχία στις εξετάσεις των Προτύπων και Ιδιωτικών Γυμνασίων, καθώς και τις υψηλές επιδόσεις των υποψηφίων κατά τη φοίτησή τους στο Γυμνάσιο.
Καλύπτει όλη την εξεταστέα ύλη, δηλαδή τη διδακτέα ύλη της Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, καθώς και βασικά φαινόμενα που θα διδαχθούν αναλυτικότερα στις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου.
Το εν λόγω βιβλίο περιλαμβάνει αναλυτικά σχεδιαγράμματα εννοιών, καθώς και γραμματικο-συντακτικές ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας που συμβάλλουν στην άριστη κατανόηση του περιεχομένου.

Συνδυασμός βοηθήματος με άλλες υπηρεσίες από το arnos.gr

Για μια σφαιρική προετοιμασία για τα Πρότυπα Γυμνάσια μπορείτε να συνδυάσετε το βιβλίο μας με άλλες υπηρεσίες, όπως:

Ασύγχρονο μάθημα (Course): Διδασκαλία σε Videos και pdfs (θεωρία, ασκήσεις, θέματα εξετάσεων και προσομοιώσεις). Το υλικό ανανεώνεται συνεχώς.
Quizzes για ευχάριστη σύγχρονη και ασύγχρονη διδασκαλία.
Προσομοιώσεις με θέματα στο ύφος και τη φιλοσοφία των εξετάσεων, χρονομέτρηση και πιστή εικόνα γραπτού και απαντητικού φύλλου.

Κάνοντας χρήση του βιβλίου αυτού, οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στα Πρότυπα και Ιδιωτικά Γυμνάσια μπορούν να επιτύχουν ένα άριστο αποτέλεσμα στις εξετάσεις τους, αφού μέσω αυτού προετοιμάζονται πολύπλευρα και εξοικειώνονται πλήρως με τη δομή και τις απαιτήσεις της επίσημης εξέτασης.

Για το βιβλίο συνεργάστηκαν:
Ζερβού Δήμητρα, Φιλόλογος
Ζερβού Χριστίνα, Φιλόλογος
Χαιρέτη Αγγελική, Ιστορικός
Εγγλεζάκη Έφη, Φιλόλογος
Τριανταφυλλίδου Ηλιάνα, Φιλόλογος

Η Διεύθυνση του πονήματος έγινε από τον κύριο Γιάννη Κρόκο