Συχνές Ερωτήσεις

Σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, καθώς και σε φοιτητές ΑΕΙ – ΕΜΠ – ΕΑΠ – ΜΤΧ. Διαθέτουμε φιλοσοφία, στρατηγική και εκπαιδευτική πρακτική ξεχωριστά για καθεμιά από τις παραπάνω εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Η εξ αποστάσεως διδασκαλία υπερέχει σε πολλά σημεία από την παραδοσιακή διδασκαλία. Η παράδοση του μαθήματος γίνεται με την απλότητα και την αμεσότητα της επικοινωνίας, όπως συμβαίνει στη video-κλήση, καθώς και με τη χρήση των μέσων της τεχνολογίας (εικόνες, videos, διαφάνειες παρουσίασης, ερωτήσεις με διάδραση). Η e-learning πρακτική μας είναι διαμορφωμένη με τέτοιον τρόπο, ώστε να έχει την αμεσότητα μίας ζωντανής επικοινωνίας – πρόσωπο με πρόσωπο– και την ελευθερία διαχείρισης του χρόνου και του χώρου σας. Τα μέσα – εργαλεία που χρησιμοποιούμε, είναι τόσο απλά όπως το άνοιγμα και το κλείσιμο της τηλεόρασης.

Όχι! Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε η χρήση της είναι πολύ απλή και άμεση. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι το email σας και το password που εσείς καταχωρείτε στο σύστημά μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλή πλοήγηση στο μενού με ένα κλικ.

Ναι! Η Ομάδα του Αρνού θα σας εκπαιδεύσει και εξοικειώσει με τη λειτουργία και το χειρισμό της πλατφόρμας.

Μας βρίσκετε Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 – 21:00 και το Σάββατο 9:00 – 15:00.

  • Διά ζώσης στα γραφεία μας, Σολωμού 29, ΤΚ 10682 Αθήνα
  • Τηλεφωνικά στα: 210-3822.157 , 210–3822.495
  • Μέσω email στο: [email protected]

Η επικοινωνία με τον καθηγητή γίνεται μέσω του προσωπικού-εταιρικού του email. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα, μέσα από την πλατφόρμα, να στείλετε email στον καθηγητή με τις απορίες σας.
***Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αξιολογείται από τη Γραμματεία και επικοινωνεί άμεσα μαζί σας ο καθηγητής.

Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο

 • Πραγματοποιούνται συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και αφορούν ένα τρέχον σχολικό έτος.

AEI- ΕΑΠ-ΜΤΧ

 • Πραγματοποιούνται συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και αφορούν ένα τρέχον ακαδημαϊκό έτος ή εξάμηνο.

Δημοτικό – Γυμνάσιο – Λύκειο

 • Ξεκινούν στις 10 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου.

AEI

 • Πραγματοποιούνται συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με στόχο τις επόμενες εξαμηνιαίες εξετάσεις.

ΕΑΠ-ΜΤΧ

 • Ξεκινούν Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο και ολοκληρώνονται με το πέρας των εξετάσεων.

Στα e-learning μαθήματα μας ο μαθητής εστιάζει στο γνωστικό αντικείμενο χωρίς παρεμβολές στο μάθημα. Ο μαθητής συστήνεται στον καθηγητή μέσω της δουλειάς του και ο καθηγητής έχει στην πλατφόρμα τοποθετημένο ολόκληρο τον κορμό του μαθήματος στον οποίο o μαθητής μπορεί να ανατρέχει ανά πάσα στιγμή.

Ασφαλώς! Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Κέντρου μας, καλώντας στο 210-3822157 ή να στείλετε αίτηση ενδιαφέροντος στο [email protected] και προγραμματίζουμε δια ζώσης, τηλεφωνική ή online συνάντηση.

Έχεις απορίες που δεν σου λύθηκαν;
Συμπλήρωσε τη φόρμα, στείλτην μας και σε λίγες μέρες θα έχεις απάντηση!