Καθηγητές

Οι καθηγητές μας

Έχουν άριστη γνώση της online εκπαίδευσης.
Είναι έμπειροι, εξιδεικευμένοι, με αγάπη και μεράκι για το γνωστικό τους αντικείμενο.
Διαθέτουν μεθοδικότητα και ικανότητα για αποτελεσματικό προγραμματισμό.

Ώρα επικοινωνίαςΠαρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Φοιτητικό Online Φροντιστήριο ΕΑΠ

Είμαστε, από το 2000, ο πρώτος φορέας που υποστηρίζει εκπαιδευτικά τους φοιτητές του ΕΑΠ. Κάθε χρόνο, βοηθούμε εκατοντάδες φοιτητές να κάνουν το όνειρο των σπουδών πραγματικότητα.
Όσο θέλεις
Όπου θέλεις
Όποτε θέλεις
Στο δικό σου ρυθμό
Καθοδήγηση Μελέτης ΕΑΠ

1. Καθοδήγηση Μελέτης

Σε κάθε Θεματική Ενότητα θα βρεις αναρτημένες καθοδηγήσεις μελέτης ανά μάθημα. Βήμα βήμα οικοδομείται η Γνώση με πληρότητα και σαφήνεια.
Διδασκαλία σε video

2. Διδασκαλία σε video

Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό σε video για όλη την ύλη. Η διδασκαλία προσαρμοσμένη στις δικές σου ανάγκες, με τρόπο απλό και κατανοητό.
Επίλυση αποριών 24/7

3. Επίλυση αποριών 24/7

Δεν καταλαβαίνεις το μάθημα; Δυσκολεύσαι; Είμαστε "δίπλα" σου για να λύσουμε τις απορίες και να φωτίσουμε τη σκέψη σου.
Support on your project

4. Υποστήριξη Εργασίας

Πρώτος στόχος μας η εργασία. Αναλυτική εξήγηση και επίλυση με Σχεδιάγραμμα - Videos - Live Διδασκαλία και Καθοδήγηση.
University exams

5. Προετοιμασία εξετάσεων

Με στοχευμένη μεθοδολογία, προετοιμάζουμε τους φοιτητές μας, εστιάζοντας στο ύφος των εξετάσεων και στο τελικό αποτέλεσμα.
e-class

6. Μαθήματα Ιδιαίτερα & Ομαδικά

Ο καθηγητής με ομαδικά-ιδιαίτερα μαθήματα διδάσκει με σχέδιο μαθήματος και αλληλεπιδρά με το φοιτητή σε οργανωμένο μαθησιακό περιβάλλον.

Ο λόγος ανήκει στους μαθητές μας

Θέλοντας να έχουμε γνώση, της γνώμης των μαθητών και φοιτητών μας για τις υπηρεσίες τους Αρνός, στέλνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ερωτηματολόγια ικανοποίησης. Οι υπηρεσίας μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις απαιτήσεις τους.
Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για την πολύτιμη βοήθεια στο μάθημα. Τα βίντεο μαθήματα ήταν καθοριστικά ώστε να μην χαθώ στην τεράστια ύλη της Θ.Ε και να θυμηθώ ότι στην πραγματικότητα μου αρέσουν πολύ τα μαθηματικά και δεν υπάρχει λόγος να τα αντιμετωπίζω με πανικό. Με οδηγό τα βίντεο και μπόλικες ασκήσεις κατάφερα να ολοκληρώσω με απόλυτη επιτυχία το μάθημα (9.2). Να είστε πολύ καλά και καλό καλοκαίρι!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις γνώσεις που μου χαρίσατε καθώς και για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Θέλω να ξέρετε ότι όχι μόνο «πέρασα» το μάθημα αλλά ακολουθώντας τις συμβουλές σας κατάφερα να πάρω βαθμό 9,5!!!!!! Σας ευχαριστώ για όλα και ελπίζω να συνεργαστώ μαζί σας και στο μέλλον!
Η δουλειά που έχετε κάνει τουλάχιστον στην ΔΕΟ13 είναι αξιόλογη! Η απόδειξη είναι ότι ενώ ήμουν εντελώς άσχετη με το αντικείμενο, όχι μόνο πέρασα την ΔΕΟ13 αλλά και με καλό βαθμό!! Πιστεύω ότι αν υπήρχαν και στο σχολείο καθηγητές του επιπέδου σας και γινόταν η δουλειά που κάνετε εσείς η επαγγελματική μου πορεία θα ήταν τελείως διαφορετική… Συνεχίστε την ποιοτική σας δουλειά!
Θεωρώ ότι το σύστημα διδασκαλίας του Arnos Online Education με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ώστε να φτάσω σε αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ασκήσεις κυμαίνονταν σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας και σταδιακά, με τη συνεχή εξάσκηση και γνώση, κατάφερα να αφομοιώσω σε υψηλό βαθμό τον τρόπο σκέψης που χρειαζόταν.
Συγχαρητήρια! Απίστευτα καλή δουλειά και με έχετε βοηθήσει πολύ στις πρακτικές μου ως τριτοετούς φοιτήτριας. Φέτος μπήκα για πρώτη φορά σε τάξη και συνεχίζω υπό την βοήθειά σας! Συνεχίστε έτσι! Και πάλι συγχαρητήρια!!
Τα βιντεομαθήματα βοήθησαν πάρα πολύ γιατί ο χρόνος μιας εργαζόμενης με 3 μικρά είναι ελάχιστος, οπότε μπορούσα να παρακολουθώ τα μαθήματα, στον χρόνο που με βόλευε. Θεωρώ πολύ σημαντικό το online μάθημα πριν από τις εργασίες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δουλεία που κάνετε με τα βιντεομαθήματα σας, αλλά και για την συνολική υποστήριξη σας. Ένα σημαντικό μέρος των επιτυχιών μου στις ενότητες του ΕΑΠ οφείλεται σε εσάς! Συνεχίστε την εξαιρετική σας δουλεία!
Σήμερα έμαθα το αποτέλεσμα των εξετάσεων και είμαι ανάμεσα στους λίγους του τμήματος μου που πέρασαν! Γνωρίζοντας σας μέσα από τα βιντεομαθήματα, θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τη βοήθεια σας, η οποία αναμφίβολα έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Arnos TV

Το κανάλι μας στο Youtube αποτελεί ακόμα μία πύλη κοινωνικής προσφοράς και επικοινωνίας. Κάνε subscribe και ενημερώσου άμεσα για τις νέες δημιουργίες.

Η Εκπαίδευση αλλιώς!

Από το 1985 στην Εκπαίδευση
10 διεθνή Βραβεία
70.000+ Βιντεομαθήματα
17 Πανεπιστημιακά Βοηθήματα
Χιλιάδες φοιτητές ΕΜΠ-ΑΕΙ-ΕΑΠ
Προσωπικός Σύμβουλος