Μεταπτυχιακά

Η πολύπλευρη εκπαιδευτική εμπειρία από το 1985, καθώς και τα ταξίδια διεθνών τεχνολογικών εκθέσεων μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να οργανώνουμε και να πραγματοποιούμε τα μαθήματα μας online με φυσικό τρόπο και με τους καλύτερους καθηγητές 

Μεταπτυχιακό στον ΑΡΝΟ!

Explore our categories to search your proffered courses and ebook.
Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Video Courses

Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό σε video για όλη την ύλη. Η διδασκαλία προσαρμοσμένη στις δικές σου ανάγκες, με τρόπο απλό και κατανοητό.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Online Διδασκαλία

Η εμπλοκή μας στο e-learning από το 2002 μας οδήγησε στην εναρμόνηση της τεχνολογίας με τη online φυσική διδασκαλία. Γνωρίστε την για να αποκτήσετε τη δική σας εμπειρία.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Εξατομικευμένες λύσεις

Ο καθηγητής με ομαδικά-ιδιαίτερα μαθήματα διδάσκει με σχέδιο μαθήματος και αλληλεπιδρά με το φοιτητή σε οργανωμένο μαθησιακό περιβάλλον.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Εργασίες

Πρώτος στόχος μας η εργασία. Αναλυτική εξήγηση και επίλυση με Σχεδιάγραμμα - Videos - Live Διδασκαλία και Καθοδήγηση.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Εξετάσεις - Θέματα

Με στοχευμένη μεθοδολογία, προετοιμάζουμε τους φοιτητές μας, εστιάζοντας στο ύφος των εξετάσεων και στο τελικό αποτέλεσμα.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Στοχεύουμε την επιτυχία!

προετοιμάζουμε πλήρως το φοιτητή των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, διασφαλίζοντας την πλήρη κατανόηση της ύλης και τη σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις.

Γίνε Course Creator

Έχεις την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση; Θέλεις να δημιουργήσεις τα δικά σου online Video Lessons; Μαζί μας δημιουργείς τα δικά σου μαθήματα για να έχεις το όφελος και την ευχαρίστηση των πνευματικών δικαιωμάτων.
Προσωπική Υποστήριξη

Προσωπική Υποστήριξη

Καθηγητές με πείρα στην online διδασκαλία καθώς και η τεχνική μας ομάδα είναι δίπλα σου για να έχεις τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Ζωντανή Online Τάξη

Ζωντανή Online Τάξη

Γίνεσαι μέλος της καλύτερης ομάδας στην online εκπαίδευση. Αποκτάς πρόσωπο και πρόσβαση για τα ζωντανά online μαθήματα.

Continued Proffesional Development (CPD)

CPD

Continued Proffesional Development (CPD) : Συνεχής επαγγελματική εξέλιξη στην εκπαίδευση του 21ου αιώνα. Από τος διεθνείς εκθέσεις και τα παγκόσμια event συνεχώς αναβαθμίζουμε τις παιδαγωγικές μας πρακτικές.

Arnos Partner

Γίνε Arnos Partner

Κάνε την Επιχείρησή σου Πρωτοπόρα!

Το Φροντιστήριό σου αποκτά πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα για να τα παρέχεις τους μαθητές σου. Έχεις τα εργαλεία και την κατάλληλη οργάνωση να ξεχωρίσεις στην online εκπαίδευση. 

Read more

Οι καθηγητές μας

Διαθέτουν μεθοδικότητα και ικανότητα για αποτελεσματικό προγραμματισμό.
 

Κωνσταντίνα Μ.

Εργάζομαι στην μέση εκπαίδευση ως φιλόλογος, παραδίδοντας μαθήματα αρχαίων, ιστορίας και νέων ελληνικών. Από το 2017 διδάσκω στα δημόσια ΙΕΚ (διεκ) μαθήματα ιστορίας, μουσειολογίας και

Ελίνα Κ.

Σπούδασα Ιστορία στη σχολή Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών του ΕΚΠΑ. Είχα την τύχη να ξεκινήσω από νωρίς τα μαθήματα με τα παιδιά

Αναστασία Τετ.

Ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή σου και οξύνουμε την κριτική σου ικανότητα με πλοηγό την ανακαλυπτική μάθηση. Με έμφαση στην ολιστική προσέγγιση και την εξατομίκευση, σου δείχνουμε

ΠΑΙΞΕ & ΜΑΘΕ

app - Arnos Learn

εφαρμογή αυτομάθησης

Quiz Arnos Learn

24.545

Eρωτήσεις

Quiz Arnos Learn

1.453

Quiz

Quiz Arnos Learn

3.085

Xρήστες

Quiz Arnos Learn

242.545

Απαντ. Ερωτήσεις

Quiz Arnos Learn

15.453

Ληφθέντα Quiz