Μεταπτυχιακά

Η πολύπλευρη εκπαιδευτική εμπειρία από το 1985, καθώς και τα ταξίδια διεθνών τεχνολογικών εκθέσεων μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να οργανώνουμε και να πραγματοποιούμε τα μαθήματα μας online με φυσικό τρόπο και με τους καλύτερους καθηγητές

Μεταπτυχιακό στον ΑΡΝΟ!

Explore our categories to search your proffered courses and ebook.

Video Courses

Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό σε video για όλη την ύλη. Η διδασκαλία προσαρμοσμένη στις δικές σου ανάγκες, με τρόπο απλό και κατανοητό.

Online Διδασκαλία

Η εμπλοκή μας στο e-learning από το 2002 μας οδήγησε στην εναρμόνηση της τεχνολογίας με τη online φυσική διδασκαλία. Γνωρίστε την για να αποκτήσετε τη δική σας εμπειρία.

Εξατομικευμένες λύσεις

Ο καθηγητής με ομαδικά-ιδιαίτερα μαθήματα διδάσκει με σχέδιο μαθήματος και αλληλεπιδρά με το φοιτητή σε οργανωμένο μαθησιακό περιβάλλον.

Εργασίες

Πρώτος στόχος μας η εργασία. Αναλυτική εξήγηση και επίλυση με Σχεδιάγραμμα - Videos - Live Διδασκαλία και Καθοδήγηση.

Εξετάσεις - Θέματα

Με στοχευμένη μεθοδολογία, προετοιμάζουμε τους φοιτητές μας, εστιάζοντας στο ύφος των εξετάσεων και στο τελικό αποτέλεσμα.

Στοχεύουμε την επιτυχία!

προετοιμάζουμε πλήρως το φοιτητή των μεταπτυχιακών προγραμμάτων, διασφαλίζοντας την πλήρη κατανόηση της ύλης και τη σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις.

Γίνε Course Creator

Έχεις την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση; Θέλεις να δημιουργήσεις τα δικά σου online Video Lessons; Μαζί μας δημιουργείς τα δικά σου μαθήματα για να έχεις το όφελος και την ευχαρίστηση των πνευματικών δικαιωμάτων.

Προσωπική Υποστήριξη

Καθηγητές με πείρα στην online διδασκαλία καθώς και η τεχνική μας ομάδα είναι δίπλα σου για να έχεις τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Ζωντανή Online Τάξη

Γίνεσαι μέλος της καλύτερης ομάδας στην online εκπαίδευση. Αποκτάς πρόσωπο και πρόσβαση για τα ζωντανά online μαθήματα.

CPD

Continued Proffesional Development (CPD) : Συνεχής επαγγελματική εξέλιξη στην εκπαίδευση του 21ου αιώνα. Από τος διεθνείς εκθέσεις και τα παγκόσμια event συνεχώς αναβαθμίζουμε τις παιδαγωγικές μας πρακτικές.

Γίνε Arnos Partner

Κάνε την Επιχείρησή σου Πρωτοπόρα!

Το Φροντιστήριό σου αποκτά πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα για να τα παρέχεις τους μαθητές σου. Έχεις τα εργαλεία και την κατάλληλη οργάνωση να ξεχωρίσεις στην online εκπαίδευση. 

Οι καθηγητές μας

Διαθέτουν μεθοδικότητα και ικανότητα για αποτελεσματικό προγραμματισμό.
 

Αχιλλέας Παπ.

Από όταν ξεκίνησα τη διδασκαλία των Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, πάντα είχα μια επιμονή στη λεπτομέρεια. Επίσης, η οργανωμένη κάλυψη της διδακτέας ύλης,

Θάνος Κ.

Μόρφωση δεν είναι εκμάθηση διαφόρων πραγμάτων, αλλά η εκπαίδευση του νου ώστε να μπορεί να σκέπτεται. 

Γιώργος Μ.

Έχοντας πτυχίο στην Επιστήμη των Υπολογιστών (BSc Computer Science) και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), Πιστοποιημένος από την IBM ως Certified Lotus Professional και CITP

ΠΑΙΞΕ & ΜΑΘΕ

app - Arnos Learn

εφαρμογή αυτομάθησης

24.545

Eρωτήσεις

1.453

Quiz

3.085

Xρήστες

242.545

Απαντ. Ερωτήσεις

15.453

Ληφθέντα Quiz