Λυσάρια Γ' Δημοτικού

Δωρεάν online σχολικό βοήθημα με απαντήσεις-λύσεις των ασκήσεων του σχολικού Βιβλίου του Μαθητή και των ερωτήσεων του Τετραδίου Εργασιών.

Για τον μαθητή που ενδιαφέρεται να μελετήσει έξυπνα και εύκολα, η μέθοδος Arnos C.B.Q.L. εξατομικεύει τις απαιτήσεις του μέσα από: τη video -διδασκαλία για να μελετά με το ρυθμό την ώρα, τον τρόπο και τον τόπο που επιλέγει. Τα Books-Φροντιστηριακά Εγχειρίδια για Διδασκαλία, Μελέτη και Εξάσκηση, τα Quiz για αυτομάθηση και έλεγχο γνώσεων και τα Lessons, τη Διδασκαλία μας, που στηρίζεται στα Courses, Books & Quizzes.

Εστίαση – Συγκέντρωση – Αποτέλεσμα

Λυσάρια Γ' Δημοτικού

Γλώσσα Γ΄ Δημοτικού – Λυσάρι

Το λυσάρι για τη Γλώσσα Δ’ Δημοτικού είναι ένα βοήθημα που περιέχει λυμένες όλες τις ασκήσεις του Τετραδίου Εργασιών.

Αναλυτική Διδασκαλία σε Video για να μάθεις πότε βάζεις το πώς και πότε το πως, πότε το πού και πότε που, την παράγραφο, τα αρσενικά, θηλυκά και τα ουδέτερα.

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Γλώσσας Γ΄ Δημοτικού

Μαθηματικά Γ΄ Δημοτικού – Λυσάρι

Το λυσάρι για τα Μαθηματικά Γ’ Δημοτικού είναι ένα βοήθημα που περιλαμβάνει όλες τις ασκήσεις του Τετραδίου Εργασιών και Επαναληπτικές ασκήσεις για εμπέδωση

Αναλυτική Διδασκαλία σε Video  για τις χιλιάδες, την πρόσθεση, την αφαίρεση, τη διαίρεση– τον πολλαπλασιασμό, τα κλάσματα, και τους δεκαδικούς αριθμούς

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Μαθηματικών Γ΄ Δημοτικού

Ιστορία Γ΄ Δημοτικού – Λυσάρι

Το λυσάρι για την Ιστορία Δ΄Δημοτικού είναι ένα βοήθημα που περιέχει λυμένες όλες τις ασκήσεις του Τετραδίου Εργασιών.

Αναλυτική Διδασκαλία σε Video για να μάθεις ποιος κέρδισε στην Τιτανομαχία, πόσους άθλους έκανε ο Ηρακλής, αν ήταν αλήθεια ή ψέματα ότι ο Οδυσσέας έκανε 10 χρόνια να γυρίσει σπίτι του.

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Ιστορίας Γ΄ Δημοτικού

Αγγλικά Γ΄ Δημοτικού – Λυσάρι

Το λυσάρι για τα Αγγλικά Γ΄ Δημοτικού είναι ένα βοήθημα που περιέχει λυμένες όλες τις ασκήσεις και τις ερωτήσεις του Τετραδίου Εργασιών.

Αναλυτική διδασκαλία σε Video για να μάθεις το αγγλικό αλφάβητο,  και λέξεις στα αγγλικά όπως Αlphabet, Pirates, Magic key, The dragon’s House, τη σημασία τους αλλά και την προφορά τους.

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Αγγλικά Γ΄ Δημοτικού

Θρησκευτικά Γ΄ Δημοτικού – Λυσάρι

Το Λυσάρι για τα Θρησκευτικά Γ΄ Δημοτικού είναι ένα βοήθημα που περιέχει λυμένες όλες τις ασκήσεις σχολικού Βιβλίου του Μαθητή.

Γνώρισε τις Χριστιανικές γιορτές, τον Θεό που έγινε άνθρωπος, τον Ιησού, τον Σωτήρα του κόσμου, το Πάσχα και τη δημιουργία του κόσμου μας.

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Θρησκευτικά Γ΄ Δημοτικού