Λύσεις για προετοιμασία σε:

Λύκειο - Πανελλήνιες

Η πολύπλευρη εκπαιδευτική εμπειρία από το 1985, καθώς και τα ταξίδια διεθνών τεχνολογικών εκθέσεων μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να οργανώνουμε και να πραγματοποιούμε τα μαθήματα μας online με φυσικό τρόπο και με τους καλύτερους καθηγητές.

Ο δρόμος ... για το Πανεπιστήμιο

Χτίσαμε πολύτροπες επιλογές για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μας

Video Courses & Λυσάρια

Video Διδασκαλία με Θεωρία, Μεθοδολογία και Παραδείγματα. Λυμένες όλες οι ασκήσεις του Τετραδίου Εργασιών & σε video - Δωρεάν.

"Φυσική" Διδασκαλία

Η εμπλοκή μας στο e-learning από το 2002 μας οδήγησε στην εναρμόνηση της τεχνολογίας με τη φυσική διδασκαλία. Γνωρίστε την για να αποκτήσετε τη δική σας εμπειρία.

Μέθοδος Αρνός

Η Μέθοδος Αρνός είναι η καρδιά της διδασκαλίας μας, με την οποία οδηγούμε το μαθητή βήμα-βήμα να κατανοήσει όχι μόνο το ΠΩΣ αλλά και το ΓΙΑΤΙ. Σας οδηγούμε στους στόχους της Μάθησης.

Τετράδια Σπουδής

Δημιουργήσαμε για την άρτια Διδασκαλία & την συστηματική Μελέτη το Φροντιστηριακό Εγχειρίδιο Τετράδιο Σπουδής - by Arnos. Δομημένο & Στοχευμένο σύμφωνα με την Μέθοδο Αρνός.

Αυτομάθηση - Quiz

Δημιουργούμε μοτίβα μάθησης αξιοποιώντας την εφαρμογή Arnos Learn. Με ερωτήσεις - απαντήσεις & αιτιολόγησεις που κανουν την διαφορά ανοίγει ο δρόμος της Αυτομάθησης.

Στόχος η Επιτυχία!

Οι Καθηγητές μας είναι εξαιρετικοί και με άξονα το τρίπτυχο: Στοχεύω - Υλοποιώ - Πετυχαίνω εξασφαλίζουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Οι καθηγητές μας

Διαθέτουν μεθοδικότητα και ικανότητα για αποτελεσματικό προγραμματισμό.

Μαγδαληνή Ζ.

Συνδυάζουμε τη γνώση και την εκμάθηση με την αγάπη και την αφοσίωση,  ενώ παράλληλα ενεργοποιούμε το ενδιαφέρον του μαθητή με τη δημιουργικότητα και τη διασκέδαση.

Αναστασία Τετ.

Ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή σου και οξύνουμε την κριτική σου ικανότητα με πλοηγό την ανακαλυπτική μάθηση. Με έμφαση στην ολιστική προσέγγιση και την εξατομίκευση, σου δείχνουμε

Αχιλλέας Παπ.

Από όταν ξεκίνησα τη διδασκαλία των Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, πάντα είχα μια επιμονή στη λεπτομέρεια. Επίσης, η οργανωμένη κάλυψη της διδακτέας ύλης,

Ζωή Παπ.

Με μεθοδικότητα, υπομονή και επιμονή εστιάζουμε στη μοναδικότητα σας. Σκοπός μας είναι η δική σας διάκριση και επίτευξη των προσωπικών σας στόχων.

Γίνε Course Creator

Έχεις την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση; Θέλεις να δημιουργήσεις τα δικά σου online Video Lessons; Μαζί μας δημιουργείς τα δικά σου μαθήματα για να έχεις το όφελος και την ευχαρίστηση των πνευματικών δικαιωμάτων.

Προσωπική Υποστήριξη

Καθηγητές με πείρα στην online διδασκαλία καθώς και η τεχνική μας ομάδα είναι δίπλα σου για να έχεις τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Ζωντανή Online Τάξη

Γίνεσαι μέλος της καλύτερης ομάδας στην online εκπαίδευση. Αποκτάς πρόσωπο και πρόσβαση για τα ζωντανά online μαθήματα.

CPD

Continued Proffesional Development (CPD) : Συνεχής επαγγελματική εξέλιξη στην εκπαίδευση του 21ου αιώνα. Από τος διεθνείς εκθέσεις και τα παγκόσμια event συνεχώς αναβαθμίζουμε τις παιδαγωγικές μας πρακτικές.

Γίνε Partner Arnos

Κάνε την Επιχείρησή σου Πρωτοπόρα!

Το Φροντιστήριό σου αποκτά πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα για να τα παρέχεις τους μαθητές σου. Έχεις τα εργαλεία και την κατάλληλη οργάνωση να ξεχωρίσεις στην online εκπαίδευση. 

ΠΑΙΞΕ & ΜΑΘΕ

app - Arnos Learn

εφαρμογή αυτομάθησης

24.545

Eρωτήσεις

1.453

Quiz

3.085

Xρήστες

242.545

Απαντ. Ερωτήσεις

15.453

Ληφθέντα Quiz