Γυμνάσιο - Πρότυπα

e-Βooks - Courses - Λυσάρια

Η πολύπλευρη εκπαιδευτική εμπειρία από το 1985, καθώς και τα ταξίδια διεθνών τεχνολογικών εκθέσεων μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να οργανώνουμε και να πραγματοποιούμε τα μαθήματα μας online με φυσικό τρόπο και με τους καλύτερους καθηγητές.

Άρτια Διδασκαλία & Επιτυχία

Πολύτροπες επιλογές για τις  ανάγκες  μαθητών & καθηγητών Γυμνασίου

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Video Courses & Λυσάρια

Video Διδασκαλία με Θεωρία, Μεθοδολογία και Παραδείγματα. Λυμένες όλες οι ασκήσεις του Τετραδίου Εργασιών & σε video - Δωρεάν.
Μελέτη χωρίς όρια χώρου & χρόνου.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

"Φυσική" Διδασκαλία

Η εμπλοκή μας στο e-learning από το 2002 μας οδήγησε στην εναρμόνηση της τεχνολογίας με τη φυσική διδασκαλία. Γνωρίστε την για να αποκτήσετε τη δική σας εμπειρία.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Μέθοδος Αρνός

Η Μέθοδος Αρνός είναι η καρδιά της διδασκαλίας μας, με την οποία οδηγούμε το μαθητή βήμα-βήμα να κατανοήσει όχι μόνο το ΠΩΣ αλλά και το ΓΙΑΤΙ. Σας οδηγούμε στους στόχους της Μάθησης.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Τετράδια Σπουδής

Δημιουργήσαμε για την άρτια Διδασκαλία & την συστηματική Μελέτη το Φροντιστηριακό Εγχειρίδιο Τετράδιο Σπουδής - by Arnos. Δομημένο & Στοχευμένο σύμφωνα με την Μέθοδο Αρνός.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Αυτομάθηση - Quiz

Δημιουργούμε μοτίβα μάθησης αξιοποιώντας την εφαρμογή Arnos Learn. Με ερωτήσεις - απαντήσεις & αιτιολόγησεις που κανουν την διαφορά ανοίγει ο δρόμος της Αυτομάθησης.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Στοχεύουμε την Επιτυχία!

Οι Καθηγητές μας είναι εξαιρετικοί και με άξονα το τρίπτυχο: Στοχεύω - Υλοποιώ - Πετυχαίνω εξασφαλίζουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Επιλέγεις τον Καθηγητή σου!

Διαμορφώσαμε το περιβάλλον της μαθησιακης διαδικασίας με τα Τετράδια Σπουδής και τη Μέθοδο Αρνός.
Για να κατακτήσεις τη δική σου κορυφή επίλεξε τον Καθηγητή σου.

Φωτεινή Π.

Ο προορισμός «επιτυχία» προϋποθέτει τρόπους που να λειτουργούν και ενθουσιασμό. Η διδακτική πρακτική μας αποτελεί συνδυασμό της εξελισσόμενης γνώσης και των στόχων σου, λειτουργώντας ως

Βασίλης Ψ.

Πάμε να μάθουμε την γλώσσα με διαφορετικό, βιωματικό και διασκεδαστικό τρόπο. Στόχος είναι η μάθηση μέσω του βιώματος κι όχι η στείρα απομνημόνευση καταιγιστικών πληροφοριών.

Μαρίνα Ρ.

Με έμφαση στον κάθε φοιτητή και τις ανάγκες του, τον στηρίζουμε ενισχύοντας τις δεξιότητές του ως προς την κατάκτηση επιστημονικής μεθοδολογίας, την κατανόηση και αξιοποίηση

Μαρία Παπ.

Sed metus elit, cursus quis pulvinar nec, facilisis fringilla ipsum. Praesent ut nisi ac risus euismod vestibulum. Pellentesque facilisis commodo felis, consequat laoreet lorem ornare

Γίνε Course Creator

Έχεις την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση; Θέλεις να δημιουργήσεις τα δικά σου online Video Lessons; Μαζί μας δημιουργείς τα δικά σου μαθήματα για να έχεις το όφελος και την ευχαρίστηση των πνευματικών δικαιωμάτων.
Προσωπική Υποστήριξη

Προσωπική Υποστήριξη

Καθηγητές με πείρα στην online διδασκαλία καθώς και η τεχνική μας ομάδα είναι δίπλα σου για να έχεις τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Ζωντανή Online Τάξη

Ζωντανή Online Τάξη

Γίνεσαι μέλος της καλύτερης ομάδας στην online εκπαίδευση. Αποκτάς πρόσωπο και πρόσβαση για τα ζωντανά online μαθήματα.

Continued Proffesional Development (CPD)

CPD

Continued Proffesional Development (CPD) : Συνεχής επαγγελματική εξέλιξη στην εκπαίδευση του 21ου αιώνα. Από τος διεθνείς εκθέσεις και τα παγκόσμια event συνεχώς αναβαθμίζουμε τις παιδαγωγικές μας πρακτικές.

Arnos Partner

Γίνε Partner Arnos

Κάνε την Επιχείρησή σου Πρωτοπόρα!

Το Φροντιστήριό σου αποκτά πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα για να τα παρέχεις τους μαθητές σου. Έχεις τα εργαλεία και την κατάλληλη οργάνωση να ξεχωρίσεις στην online εκπαίδευση. 

Read more
ΠΑΙΞΕ & ΜΑΘΕ

app - Arnos Learn

εφαρμογή αυτομάθησης

Quiz Arnos Learn

24.545

Eρωτήσεις

Quiz Arnos Learn

1.453

Quiz

Quiz Arnos Learn

3.085

Xρήστες

Quiz Arnos Learn

242.545

Απαντ. Ερωτήσεις

Quiz Arnos Learn

15.453

Ληφθέντα Quiz