Λυσάρια Γ' Γυμνασίου

Δωρεάν online σχολικό βοήθημα με απαντήσεις-λύσεις των ασκήσεων του σχολικού Βιβλίου του Μαθητή και του Τετραδίου Εργασιών.

Για τον μαθητή που ενδιαφέρεται να μελετήσει έξυπνα και εύκολα, η μέθοδος Arnos C.B.Q.L. εξατομικεύει τις απαιτήσεις του μέσα από: τη video -διδασκαλία για να μελετά με το ρυθμό την ώρα, τον τρόπο και τον τόπο που επιλέγει. Τα Books-Φροντιστηριακά Εγχειρίδια για Διδασκαλία, Μελέτη και Εξάσκηση, τα Quiz για αυτομάθηση και έλεγχο γνώσεων και τα Lessons, τη Διδασκαλία μας, που στηρίζεται στα Courses, Books & Quizzes.

Εστίαση – Συγκέντρωση – Αποτέλεσμα

Λυσάρια Γ' Γυμνασίου

Γλώσσα Γ΄ Γυμνασίου – Λυσάρι

Το λυσάρι για τη Γλώσσα Γ’ Γυμνασίου είναι ένα βοήθημα που περιλαμβάνει όλες τις ασκήσεις του Τετραδίου Εργασιών.

Γνώρισε την υποτακτική και παρατακτική σύνδεση, τις αναφορικές προτάσεις, τα αντίθετα, τα ομόηχα και τα παρώνυμα, τις χρονικές και υποθετικές προτάσεις. 

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Γλώσσας Γ’ Γυμνασίου

Μαθηματικά Γ΄ Γυμνασίου – Λυσάρι

Το λυσάρι για τα Μαθηματικά Γ’ Γυμνασίου είναι ένα βοήθημα που περιλαμβάνει όλες τις ασκήσεις του Τετραδίου Εργασιών και τις απαντήσεις στο σχολικό Βιβλίο του Μαθητή.

Αναλυτική Διδασκαλία σε Video στις Αλγεβρικές παραστάσεις, στις Εξισώσεις, στα Γραμμικά Συστήματα, στις Πιθανότητες, στο θεώρημα του Θαλή

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Μαθηματικών Γ’ Γυμνασίου

Βιολογία Γ΄ Γυμνασίου – Λυσάρι

Το λυσάρι για τη Βιολογία Γ’ Γυμνασίου είναι ένα βοήθημα που περιλαμβάνει όλες τις ασκήσεις και τις απαντήσεις στο Σχολικό Βιβλίο.

Γνώρισε για την οργάνωση της ζωής, το μεταβολισμό, τις ασθένειες, τη συνέχιση της ζωής, τη γενετική μηχανική, την εξέλιξη.

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Βιολογίας Γ’ Γυμνασίου

Αρχαία Γ΄ Γυμνασίου – Λυσάρι

Το λυσάρι για τα Αρχαία Α’ Γυμνασίου είναι ένα βοήθημα που περιέχει λυμένες όλες τις ασκήσεις και τις ερωτήσεις του Σχολικού Βιβλίου.

Αναλυτικές απαντήσεις για την ετυμολογία των λέξεων, την παραγωγή των ρημάτων, την κλίση των ουσιαστικών και των ρημάτων, τα τριτόκλιτα επίθετα, την παρατακτική και υποτακτική σύνδεση.

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Αρχαία Γ’ Γυμνασίου

Ιστορία Γ΄ Γυμνασίου – Λυσάρι

Το λυσάρι για την Ιστορία Γ’ Γυμνασίου είναι ένα βοήθημα που περιέχει λυμένες όλες τις ασκήσεις και τις ερωτήσεις του Σχολικού Βιβλίου.

Γνώρισε την εποχή του Διαφωτισμού, την Αμερικανική επανάσταση, τη Γαλλική επανάσταση, τον ελληνισμό στις αρχές του 19ου αιώνα, τη Φιλική Εταιρεία και την έναρξη της Ελληνικής επανάστασης, τον Καποδίστρια, τον Όθωνα,τον  Βενιζέλο.

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Ιστορία Γ΄ Γυμνασίου

Θρησκευτικά Γ΄ Γυμνασίου – Λυσάρι

Το λυσάρι για τα Θρησκευτικά Γ’ Γυμνασίου είναι ένα βοήθημα που περιέχει λυμένες όλες τις ασκήσεις του Σχολικού Βιβλίου.

Γνώρισε για την Ορθόδοξη Εκκλησία, την ιεραποστολή και τη διακονία, το σεβασμό στην ορθόδοξη παράδοση, τον διάλογο Ορθοδοξίας με άλλες Εκκλησίες.

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Θρησκευτικά Γ’ Γυμνασίου

Φυσική Γ΄ Γυμνασίου – Λυσάρι

Το λυσάρι για την Φυσική Γ’ Γυμνασίου είναι ένα βοήθημα που περιέχει λυμένες όλες τις ασκήσεις και τις ερωτήσεις του Σχολικού Βιβλίου.

Γνώρισε την ηλεκτρική δύναμη, την ενέργεια, τις ταλαντώσεις, τα μηχανικά κύματα, τη διάθλαση του φωτός, τον ατομικό πυρήνα, τις πυρηνικές αντιδράσεις.

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Φυσική Γ’ Γυμνασίου

Χημεία Γ΄ Γυμνασίου – Λυσάρι

Το λυσάρι για τη Χημεία της Γ’ Γυμνασίου είναι  βοήθημα που περιέχει λυμένες όλες τις ασκήσεις του Σχολικού βιβλίου.

Μάθε για τα οξέα, τις βάσεις, τα άλατα, για το πώς ταξινομούνται τα στοιχεία και τους υδατάνθρακες, τις πρωτεΐνες και τα λίπη.

Δωρεάν πρόσβαση στο λυσάρι Χημεία Γ’ Γυμνασίου