ΕΑΠ σπουδές εξέλιξης

ΔΕΟ ΠΛΗ ΕΛΠ ΕΠΟ ΦΥΕ ΔΗΔ

Πρωτοπόροι στην εκπαιδευτική καινοτομία ξεκινήσαμε από το 2000 την υποστήριξη φοιτητών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ). Μέχρι σήμερα χιλιάδες φοιτητές με την συμβολή μας και την θέληση τους πήραν το πτυχίο τους. Το 2021 είμαστε στην ευχάριστη θέση να οργανώνουμε και να πραγματοποιούμε τα μαθήματα μας online με φυσικό τρόπο και με τους καλύτερους καθηγητές. 

Δίπλα στον φοιτητή του ΕΑΠ από το 2001

Οι εργασίες και οι εξετάσεις αποτελούν τους σταθμούς για τη βήμα-βήμα πορεία στο πτυχίο.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Video Courses

Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό σε video για όλη την ύλη. Η διδασκαλία προσαρμοσμένη στις δικές σου ανάγκες, με τρόπο απλό και κατανοητό.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Online Διδασκαλία

Η εμπλοκή μας στο e-learning από το 2002 μας οδήγησε στην εναρμόνηση της τεχνολογίας με τη online φυσική διδασκαλία. Γνωρίστε την για να αποκτήσετε τη δική σας εμπειρία.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Εξατομικευμένες λύσεις

Ο καθηγητής με ομαδικά-ιδιαίτερα μαθήματα διδάσκει με σχέδιο μαθήματος και αλληλεπιδρά με το φοιτητή σε οργανωμένο μαθησιακό περιβάλλον.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Εργασίες

Πρώτος στόχος μας η εργασία. Αναλυτική εξήγηση και επίλυση με Σχεδιάγραμμα - Videos - Live Διδασκαλία και Καθοδήγηση.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Εξετάσεις - Θέματα

Με στοχευμένη μεθοδολογία, προετοιμάζουμε τους φοιτητές μας, εστιάζοντας στο ύφος των εξετάσεων και στο τελικό αποτέλεσμα.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Στοχεύουμε την επιτυχία!

Είμαστε, από το 2000, ο πρώτος φορέας που υποστηρίζει εκπαιδευτικά τους φοιτητές του ΕΑΠ. Κάθε χρόνο, βοηθούμε εκατοντάδες φοιτητές να πετύχουν τον στόχο του.

Οι καθηγητές μας

Διαθέτουν μεθοδικότητα και ικανότητα για αποτελεσματικό προγραμματισμό.

Πέτρος Τσ.

Η δημιουργία μιας αποτελεσματικής και ευχάριστης μαθησιακής διαδικασίας αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων των μαθητών και φοιτητών μας. 

Αναστασία Τετ.

Ενισχύουμε την αυτοπεποίθησή σου και οξύνουμε την κριτική σου ικανότητα με πλοηγό την ανακαλυπτική μάθηση. Με έμφαση στην ολιστική προσέγγιση και την εξατομίκευση, σου δείχνουμε τον δρόμο της επιτυχίας.

Γιώργος Μ.

Έχοντας πτυχίο στην Επιστήμη των Υπολογιστών (BSc Computer Science) και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), Πιστοποιημένος από την IBM ως Certified Lotus Professional και CITP μέλος του British Computer Society,

Κωνσταντίνος Παπ.

Στην Εκπαιδευτική Οικογένεια ΑΡΝΟΣ δημιουργούμε σύγχρονα προγράμματα διδασκαλίας, τα οποία οδηγούν τους φοιτητές μας με απόλυτη ασφάλεια στην “κατάκτηση” του πτυχίου τους.

Γίνε Course Creator

Έχεις την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση; Θέλεις να δημιουργήσεις τα δικά σου online Video Lessons; Μαζί μας δημιουργείς τα δικά σου μαθήματα για να έχεις το όφελος και την ευχαρίστηση των πνευματικών δικαιωμάτων.
Προσωπική Υποστήριξη

Προσωπική Υποστήριξη

Καθηγητές με πείρα στην online διδασκαλία καθώς και η τεχνική μας ομάδα είναι δίπλα σου για να έχεις τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Ζωντανή Online Τάξη

Ζωντανή Online Τάξη

Γίνεσαι μέλος της καλύτερης ομάδας στην online εκπαίδευση. Αποκτάς πρόσωπο και πρόσβαση για τα ζωντανά online μαθήματα.

Continued Proffesional Development (CPD)

CPD

Continued Proffesional Development (CPD) : Συνεχής επαγγελματική εξέλιξη στην εκπαίδευση του 21ου αιώνα. Από τος διεθνείς εκθέσεις και τα παγκόσμια event συνεχώς αναβαθμίζουμε τις παιδαγωγικές μας πρακτικές.

Arnos Partner

Γίνε Arnos Partner

Κάνε την Επιχείρησή σου Πρωτοπόρα!

Το Φροντιστήριό σου αποκτά πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα για να τα παρέχεις τους μαθητές σου. Έχεις τα εργαλεία και την κατάλληλη οργάνωση να ξεχωρίσεις στην online εκπαίδευση. 

Read more
ΠΑΙΞΕ & ΜΑΘΕ

app - Arnos Learn

εφαρμογή αυτομάθησης

Quiz Arnos Learn

24.545

Eρωτήσεις

Quiz Arnos Learn

1.453

Quiz

Quiz Arnos Learn

3.085

Xρήστες

Quiz Arnos Learn

242.545

Απαντ. Ερωτήσεις

Quiz Arnos Learn

15.453

Ληφθέντα Quiz