Μαθηματικά Γ' Δημοτικού

Video Διδασκαλία - live Μαθήματα

Βίωσε μαζί μας την Εκπαίδευση αλλιώς... με Όραμα, Μέθοδο και σαφή Στόχο.

Δωρεάν τα Πρώτα σου βήματα!

Καλώς ήρθες στα Μαθηματικά Γ’ Δημοτικού. Γνώρισε πρώτος και απόλαυσε τη Δωρεάν διδασκαλία μας για τη Θεωρία σε κάθε κεφάλαιο της ύλης.
Για το δωρεάν, πατήστε στη καρτέλα «Διδασκαλία», επιλέξτε το Κεφάλαιο και τη Θεωρία του οποίου επιθυμείτε να μελετήσετε ελεύθερα, χωρίς κάποια χρέωση.

Γίνε Συνδρομητής

Σε περίπτωση που εκτός από θεωρία επιθυμείς και επιπλέον υποστήριξη από τον ΑΡΝΟ, μαζί θα αναπτύξουμε τη μαθηματική γλώσσα και την πρακτική σκέψη μέσα από την κατανόηση της Θεωρίας, την επίλυση Ασκήσεων και τη χρήση Εκπαιδευτικών Εφαρμογών – Quiz.
Η συνδρομητική υπηρεσία των Μαθηματικών περιλαμβάνει:
 1. 1.Τετράδιο Εργασιών με υποδειγματική και πλήρη ανάπτυξη των λύσεων όλων των ασκήσεων σε video lessons.
 2. 2. e-Υλικό: Αξιολόγηση με Φύλλα Ασκήσεων, Τεστ επίδοσης και εκπαιδευτικές εφαρμογές προσαρμοσμένα στο ύφος και τις απαιτήσεις των Διαγωνισμάτων.
 3. 3. Πρότυπα - Διαγωνισμοί: Υλικό προετοιμασίας με Φύλλα Ασκήσεων, video - διδασκαλία σε Θέματα Εξετάσεων από Πρότυπα σχολεία και Μαθηματικούς Διαγωνισμούς.
 4. 4. Απορίες: Καταγράφεις την απορία σου, την στέλνεις και έχεις άμεσα την απάντηση.
Οι συνδρομές διακρίνονται, σε ετήσια για τα Μαθηματικά Γ’ Δημοτικού, σε ετήσια για όλα τα μαθήματα της τάξης και σε ετήσια για Επιχειρήσεις.
Ετήσια Συνδρομή Μαθηματικά Γ’ Δημοτικού

Η ετήσια συνδρομή για τα Μαθηματικά Γ’ Δημοτικού αφορά ένα σχολικό έτος (Σεπτέμβριος - Ιούνιος) και περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  1. Τετράδιο Εργασιών
 1. Αναλυτική επίλυση των ασκήσεων των Τετραδίων Εργασιών, σε videos, για κάθε κεφάλαιο της ύλης.
  2. e-Υλικό
 1. Γίνεται ειδική προετοιμασία για τα τεστ και τα διαγωνίσματα του σχολείου, με αναλυτικό εκπαιδευτικό υλικό σε videos και pdf ανά θεματική κατηγορία της ύλης του, πλήρως εστιασμένο στο ύφος και τις αντίστοιχες απαιτήσεις.
  2. Ασκήσεις
 1. Αναλυτική επίλυση των ασκήσεων του Σχολικού Βιβλίου, σε videos και pdf, για κάθε κεφάλαιο της ύλης.
  3. Πρότυπα - Διαγωνισμοί

  Για τους μαθητές που θέλουν τη Γνώση σε επίπεδο Πρότυπων Σχολείων και συμμετοχή σε Μαθηματικούς Διαγωνισμούς, ο ΑΡΝΟΣ εδώ και αρκετά χρόνια παρέχει το κατάλληλο υλικό για την προετοιμασία τους. Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε:

 1. Διδασκαλία σε video σε επιλεγμένα μέρη της ύλης
 2. Μεθοδολογία κατανόησης και επίλυσης ασκήσεων
 3. Ερωτήσεις/Απαντήσεις κατανόησης και εμβάθυνσης
 4. Φύλλα Ασκήσεων ανά θεματική περιοχή
  4. Απορίες

  Στην ειδική φόρμα «Απορίες» που θα βρεις σε κάθε μάθημα μπορείς:

 1. Να καταγράψεις τις απορίες σου ή να ανεβάσεις ένα αρχείο με την ερώτησή σου και το συντομότερο δυνατόν έχεις την απάντηση στην ερώτησή σου.
Η υπηρεσία είναι συνδρομητική, υπολογίζεται σε ετήσια βάση, ανά σχολικό έτος (Σεπτέμβριος – Ιούνιος) και κοστίζει 75 ευρώ.

* Με την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία έχετε επιπλέον δωρεάν πρόσβαση και σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό των Θρησκευτικών.
Ετήσια Συνδρομή Γ’ Δημοτικού (όλα τα μαθήματα)

Η ετήσια συνδρομή για όλα τα μαθήματα της τάξης αφορά ένα σχολικό έτος (Σεπτέμβριος - Ιούνιος) και περιλαμβάνει τα ακόλουθα μαθήματα:

 1. Μαθηματικά
 2. Γλώσσα
 3. Ιστορία
 4. Αγγλικά
 5. Θρησκευτικά
Η υπηρεσία είναι συνδρομητική, υπολογίζεται σε ετήσια βάση, ανά σχολικό έτος (Σεπτέμβριος – Ιούνιος) και κοστίζει 160 ευρώ, για όλα τα μαθήματα της τάξης σου.

* Με την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία έχετε επιπλέον δωρεάν πρόσβαση και σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό των Θρησκευτικών.
Ετήσια Συνδρομή Γ’ Δημοτικού για Επιχειρήσεις

Η συνδρομητική υπηρεσία είναι ετήσια και απευθύνεται σε Σχολεία, Φροντιστήρια, Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς και Κέντρα Μελέτης. Αφορά όλα τα μαθήματα της τάξης για ένα σχολικό έτος και περιλαμβάνει τις υπηρεσίες όπως περιγράφηκαν παραπάνω στις ενότητες:

 1. Ετήσια Συνδρομή: Μαθηματικά Γ’ Δημοτικού
 2. Ετήσια Συνδρομή Γ’ Δημοτικού για όλα τα μαθήματα
Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τη διαδικασία απόκτησης της υπηρεσίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία μας στο 210 3822157

Οι υπηρεσίες συμπληρώνονται με extra επιλογές που καλύπτουν εξατομικευμένες ανάγκες του μαθητή, και οι οποίες είναι προαιρετικές με επιπλέον χρέωση.
A: Ιδιαίτερα Μαθήματα Online (extra υπηρεσία)

1.Τι είναι και σε ποιους απευθύνονται;

Για το μαθητή του Δημοτικού που θέλει να πετύχει τους στόχους του και να καλύψει ταυτόχρονα τα κενά του παρελθόντος, βρίσκουμε τον κατάλληλο καθηγητή για online ιδιαίτερο. Η διαδικασία εύρεσης γίνεται με τη συμβολή του εκπαιδευτικού συμβούλου μας.

Η πραγματοποίηση του ιδιαίτερου μαθήματος γίνεται απλά και ζωντανά στην πλατφόρμα μας. Είναι τόσο απλό όπως η λειτουργία μιας τηλεόρασης. Στο μάθημα, καθηγητής και μαθητής κάνουν χρήση του πλούσιου εκπαιδευτικού μας υλικού, επιλύουν απορίες, εμπεδώνουν τη θεωρία και λύνουν από κοινού ασκήσεις. Τα ιδιαίτερα κλείνονται και μέσω του site στο idiaitera.arnos.gr

Τα ιδιαίτερα μαθήματα ΑΡΝΟΣ υπερέχουν γιατί ο μαθητής μπορεί να ανατρέξει όσες φορές επιθυμεί στο μάθημα που έκανε, κεφαλαιοποιώντας έτσι καλύτερα τις γνώσεις που πήρε από αυτό.

Τα ιδιαίτερα λειτουργούν συμπληρωματικά με την πλατφόρμα, βοηθώντας το φοιτητή να «ξεκλειδώσει» γρήγορα και αποτελεσματικά το μηχανισμό της Γνώσης. Επί της ουσίας, ενδέχεται να χρειαστούν λιγότερες ώρες μαθημάτων από ένα συμβατικό ιδιαίτερο, με σταθερό ρυθμό που θα εξασφαλίζει το τελικό αποτέλεσμα.


2.Πόσο κοστίζουν;

Στα ιδιαίτερα μαθήματα η χρέωση είναι ανά ώρα με ειδικές εκπτώσεις ανάλογα με τις συνολικές ώρες διδασκαλίας. Για τους μαθητές Δημοτικού, τα μαθήματα είναι ατομικά με κόστος 10-15 ευρώ ανά ώρα.
Η χρέωση των ιδιαίτερων μαθημάτων είναι επιπλέον (extra) της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Β: Φύλλα Ασκήσεων Σχολείου (extra υπηρεσία)

1.Τι είναι και σε ποιους απευθύνονται;

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά στην επίλυση πρόσθετων ασκήσεων που ανατίθενται από το σχολείο στο μαθητή και είναι εκτός του Σχολικού Βιβλίου. Ο μαθητής που θέλει να επιλύσει τις πρόσθετες ασκήσεις που του ανατίθενται στο σχολείο, έχει τη δυνατότητα με τη βοήθεια του καθηγητή μας να έχει την αυστηρά προσωπική υποστήριξη και επίλυση των ασκήσεων.

Οι Πρόσθετες Ασκήσεις Σχολείου κλείνονται και μέσω του site στο ergasies.arnos.gr


2.Πόσο κοστίζει;

Για τους μαθητές που επιθυμούν την επίλυση των πρόσθετων ασκήσεων του σχολείου τους, το κόστος είναι 20-60 ευρώ, ανάλογα με το πλήθος και το βαθμό συνθετότητας των ασκήσεων. Για αυτήν την υπηρεσία ΔΕΝ απαιτείται να είστε εγγεγραμμένοι συνδρομητές σε κάποια υπηρεσία μας.

C: Πρότυπα Σχολεία - Μαθηματικοί Διαγωνισμοί (extra υπηρεσία)

1.Τι είναι τα "Πρότυπα Σχολεία - Μαθηματικοί Διαγωνισμοί" και τι περιλαμβάνουν;

Για το μαθητή που θέλει να μπει σε πρόγραμμα προετοιμασίας επιπέδου Πρότυπων Σχολείων και συμμετοχής σε Μαθηματικούς Διαγωνισμούς, δημιουργούμε τμήματα (online ή δια ζώσης) με σκοπό την εστίαση στο ύφος των συγκεκριμένων απαιτήσεων. Τον Αύγουστο ανακοινώνουμε το πρόγραμμα προετοιμασίας "Πρότυπα Σχολεία - Μαθηματικοί Διαγωνισμοί".

2. Πότε ξεκινούν και πόσο κοστίζουν;

Τα τμήματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο και διαρκούν έως και την ολοκλήρωση του σχολικού έτους. Το κόστος είναι ανάλογα με το σύνολο των ωρών διδασκαλίας και ανακοινώνεται με το πρόγραμμα.

Βίωσε μαζί μας την Εκπαίδευση αλλιώς... με Όραμα, Μέθοδο και σαφή Στόχο.

1. Τι σημαίνει το «Δωρεάν τα πρώτα σου βήματα στο Δημοτικό!»;

Στα Μαθηματικά Γ’ Δημοτικού μπορείς να απολαύσεις Δωρεάν τη διδασκαλία μας σε video για τη Θεωρία κάθε κεφαλαίου της ύλης. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να πατήσεις το κουμπί «Διδασκαλία» και έπειτα να επιλέξεις το κεφάλαιο και τη Θεωρία του οποίου επιθυμείς να μελετήσεις. Μελετάς τη θεωρία ελεύθερα, χωρίς κάποια χρέωση.
2. Άρα στο Δημοτικό υπάρχουν κάποιες υπηρεσίες που είναι δωρεάν και κάποιες που είναι συνδρομητικές;

Ναι! Δωρεάν είναι η Θεωρία για κάθε κεφάλαιο από το Βιβλίο του Μαθητή. Συνδρομητικά υποστηρίζουμε τα ακόλουθα:
 1. Λύσεις των Ασκήσεων του Τετραδίου Εργασιών σε video lessons
 2. Αξιολόγηση με Φύλλα Ασκήσεων, Τεστ επίδοσης και εκπαιδευτικές εφαρμογές προσαρμοσμένα στο ύφος και τις απαιτήσεις των Διαγωνισμάτων
 3. Υλικό προετοιμασίας με Φύλλα Ασκήσεων, video - διδασκαλία σε Θέματα Εξετάσεων από Πρότυπα σχολεία και Μαθηματικούς Διαγωνισμούς.
 4. Επίλυση Αποριών με άμεση απάντηση από το δάσκαλό μας
3. Αν γίνω συνδρομητής του Δημοτικού, τι περιλαμβάνει το πακέτο υπηρεσιών;

 1. Μελέτη - Διδασκαλία σε Video
 2. Επίλυση Πρόσθετων Ασκήσεων Σχολείου
 3. Θεωρία - Μεθοδολογία - Ασκήσεις
 4. Live συνεδρίες Διδασκαλίας (ιδιαίτερο/τμήμα)
 5. Επίλυση Αποριών
4. Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

 1. Ετήσια συνδρομή (ανά μάθημα της τάξης)
 2. Η συνδρομητική αυτή υπηρεσία υπολογίζεται σε ετήσια βάση, ανά σχολικό έτος (Σεπτέμβριος – Ιούνιος) και κοστίζει 75 ευρώ, ανά μάθημα της τάξης σου.

 3. Ετήσια συνδρομή (για όλα τα μαθήματα της τάξης)
 4. Η συνδρομητική αυτή υπηρεσία υπολογίζεται σε ετήσια βάση, ανά σχολικό έτος (Σεπτέμβριος – Ιούνιος) και κοστίζει 160 ευρώ, για όλα τα μαθήματα της τάξης σου.

 5. Ετήσια συνδρομή (για επιχειρήσεις)
 6. Η συνδρομητική αυτή υπηρεσία αφορά σχολεία, εκπαιδευτικούς οργανισμούς, φροντιστήρια και κέντρα μελέτης. Αφορά ένα σχολικό έτος (Σεπτέμβριος - Ιούνιος) με πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα της τάξης. Ως προς το κόστος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία μας στο 210 38122157.

5. Υπάρχουν extra υπηρεσίες με επιπλέον χρέωση και ποιες είναι;

Ναι! Υπάρχουν extra υπηρεσίες για τους μαθητές του Δημοτικού, με extra κόστος που ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην συνδρομητική τιμή. Οι υπηρεσίες αυτές είναι προαιρετικές και είναι οι ακόλουθες:


 1. Ιδιαίτερα Online μαθήματα με τους καθηγητές μας
 2. Φύλλα Ασκήσεων Σχολείου
 3. Πρότυπα Σχολεία - Μαθηματικοί Διαγωνισμοί

A. ONLINE ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (extra υπηρεσία)

Στα ιδιαίτερα μαθήματα η χρέωση είναι ανά ώρα με ειδικές εκπτώσεις ανάλογα με τις συνολικές ώρες διδασκαλίας. Για τους μαθητές του Γυμνασίου, τα μαθήματα είναι ατομικά με κόστος 15-25 ευρώ ανά ώρα. Για αυτήν την υπηρεσία ΔΕΝ απαιτείται να είστε εγγεγραμμένοι συνδρομητές σε κάποια υπηρεσία μας.

B. Φύλλα Ασκήσεων Σχολείου (extra υπηρεσία)

Ο μαθητής που θέλει να επιλύσει της πρόσθετες ασκήσεις που του ανατίθενται στο σχολείο, έχει τη δυνατότητα με τη βοήθεια του καθηγητή μπορεί να έχει την αυστηρά προσωπική υποστήριξη και επίλυση των ασκήσεων με κόστος είναι 20-60 ευρώ, ανάλογα με το πλήθος και το βαθμό συνθετότητας των ασκήσεων. Για αυτήν την υπηρεσία ΔΕΝ απαιτείται να είστε εγγεγραμμένοι συνδρομητές σε κάποια υπηρεσία μας.

C. Πρότυπα Σχολεία - Μαθηματικοί Διαγωνισμοί (extra υπηρεσία)

Για το μαθητή που θέλει να μπει σε πρόγραμμα προετοιμασίας επιπέδου Πρότυπων Σχολείων και συμμετοχής σε Μαθηματικούς Διαγωνισμούς, δημιουργούμε τμήματα (online ή δια ζώσης) με σκοπό την εστίαση στο ύφος των συγκεκριμένων απαιτήσεων. Τον Αύγουστο ανακοινώνουμε το πρόγραμμα προετοιμασίας "Πρότυπα Σχολεία - Μαθηματικοί Διαγωνισμοί". Τα τμήματα ξεκινούν το Σεπτέμβριο και διαρκούν μέχρι την ολοκλήρωση του σχολικού έτους. Το κόστος είναι ανάλογα με το σύνολο των ωρών διδασκαλίας και ανακοινώνεται με το πρόγραμμα.
6. Πότε ξεκινούν και ολοκληρώνονται οι εγγραφές;
Πραγματοποιούνται συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και αφορούν ένα τρέχον σχολικό έτος.
7. Πότε ξεκινούν και ολοκληρώνονται τα μαθήματα;
Ξεκινούν Σεπτέμβριο και ολοκληρώνονται με το πέρας των εξετάσεων.
8. Η πλατφόρμα είναι δύσκολη;
Όχι! Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε η χρήση της είναι πολύ απλή και άμεση. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι το δικό σας email και το password που εσείς καταχωρείτε στο σύστημά μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλή πλοήγηση στο μενού και ένα κλικ.
9. Ποιος θα με εκπαιδεύσει στην πλατφόρμα;
Η Ομάδα του Αρνού θα σας εκπαιδεύσει και εξοικειώσει με τη λειτουργία και το χειρισμό της πλατφόρμας.
10. Εάν ενδιαφέρομαι να εγγραφώ, ποιο είναι το επόμενο βήμα;
Μπορείτε να καλέσετε στο 210-3822157 ή να συμπληρώσετε στοιχεία επικοινωνίας στο www.arnos.gr/contact και εξειδικευμένος συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας. Εν συνεχεία θα προγραμματίσουμε δια ζώσης στα γραφεία μας (Σολωμού 29, Αθήνα) ή online συνάντηση.
11. Πώς αγοράζω online το μάθημα που θέλω;
1
Μπαίνετε στο arnos.gr και πατάτε το κουμπί e-shop.
2
Επιλέγετε ένα από τα 6 e-shops (ΑΕΙ, ΕΑΠ, ΜΤΧ, Λύκειο, Γυμνάσιο και Δημοτικό) και πατάτε το κουμπί «Υπηρεσίες» που εμφανίζεται.
3
Από το e-shop, μπορείτε να επιλέξετε το μάθημα που θέλετε, το είδος της συνδρομής και το προσθέτετε στο καλάθι σας πατώντας το κόκκινο καλάθι που υπάρχει στο κάθε πακέτο.
4
Προσθέτοντας το μάθημα στο καλάθι σας, σας εμφανίζεται ένα παράθυρο πάνω δεξιά με ένα κουμπί που γράφει «Δες το καλάθι σου».
5
Εφόσον επιλέξατε τα μαθήματα που επιθυμείτε, πατάτε το κουμπί «Δες το καλάθι σου» και εισέρχεστε στη σελίδα του καλαθιού σας.
6
Αν έχετε διαθέσιμο κάποιο κουπόνι, τότε πατάτε στο «Έχεις κουπόνι» και προσθέτετε τον κωδικό του κουπονιού σας. Αν όχι, επιλέγετε το «Συνέχεια στο ταμείο» για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.
7
Αφού πατήσατε στο «Συνέχεια στο ταμείο», συμπληρώνετε τα στοιχεία έκδοσης παραστατικού.
8
Έπειτα επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής και πατάτε το κουμπί «Ολοκλήρωση».
12. Αν αντιμετωπίσω δυσκολία κατά την online αγορά, τι κάνω;
Μπορείτε να καλέσετε στο 210-3822157 και ένας συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει βήμα-βήμα να πραγματοποιήσετε την αγορά σας.
13. Μπορώ να έχω τιμολόγιο και πώς;
Ναι! Μπορείτε να έχετε το τιμολόγιο στην περίπτωση που πρόκειται για εταιρεία.
Στα «Στοιχεία έκδοσης παραστατικού» κάνετε κλικ στο «Επιθυμώ έκδοση τιμολογίου» και συμπληρώνετε απαραίτητα τα στοιχεία της εταιρείας στην οποία εκδίδεται το παραστατικό.
14. Πώς γίνεται η πληρωμή;
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας με:
 1. Τραπεζική Κατάθεση
 2. Πιστωτική Κάρτα
 3. Paypal
15. Ποιοι είναι οι τραπεζικοί λογαριασμοί κατάθεσης;
Μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση στους ακόλουθους λογαριασμούς.
Προσοχή στην αιτιολογία να αναγράφετε το Ονοματεπώνυμό σας και το μάθημα που αγοράσατε.
ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα
Όνομα Δικαιούχου ΑΡΝΟΣ ΕΠΕ
Αριθμ. Λογαριασμού 11000164894
ΙΒΑΝ GR3801101100000011000164894
SWIFT CODE ETHNGRAA
ALPHA BANK
Όνομα Δικαιούχου ΑΡΝΟΣ ΕΠΕ
Αριθμ. Λογαριασμού 104-00-2320-005556
ΙΒΑΝ GR5801401040104002320005556
SWIFT CODE CRBAGRAA
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα Δικαιούχου ΑΡΝΟΣ ΕΠΕ
Αριθμ. Λογαριασμού 5126-029852-971
ΙΒΑΝ GR4001721260005126029852971
SWIFT CODE PIRBGRAA
EUROBANK
Όνομα Δικαιούχου ΑΡΝΟΣ ΕΠΕ
Αριθμ. Λογαριασμού 0026.01800000.91.0200556921
ΙΒΑΝ GR4702601800000910200556921
SWIFT CODE ERBKGRAA
16. Με πιστωτική κάρτα έχω άτοκες δόσες και πόσες;
Ναι! Μπορείτε να έχετε έως 9 άτοκες δόσεις για ποσό αγοράς από 70€ και άνω.
17. Πως πληρώνω με Paypal;
Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος Paypal.
18. Πότε ενεργοποιείται η συνδρομή μου;
Πληρώνοντας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή Paypal η ενεργοποίηση της συνδρομής σας γίνεται αυτόματα, αποκτώντας άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία, χωρίς καμία καθυστέρηση.
19. Μετά την κατάθεση, τι κάνω για να ενεργοποιηθεί η συνδρομή μου;
Η συνδρομή σας ενεργοποιείται ως εξής:
 1. Αναγράφετε στην αιτιολογία της κατάθεσης, το ονοματεπώνυμο καθώς και την υπηρεσία - μάθημα που έχετε επιλέξει.
 2. Στέλνετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail: info@arnos.gr ή με fax στο 210-3306463.
 3. Σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης ενεργοποίησης της συνδρομής σας τηλεφωνήστε στα 210 38 22 157 ή (Σάββατο - Κυριακή)
Η παραπάνω διαδικασία ενημέρωσης είναι απαραίτητη για την άμεση ολοκλήρωση της παραγγελίας και ενεργοποίησης της συνδρομής σας. Σε περίπτωση ελλιπών στοιχείων, δε φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση.

Βίωσε μαζί μας την Εκπαίδευση αλλιώς... με Όραμα, Μέθοδο και σαφή Στόχο.

1. Αριθμοί μέχρι το 1000
Κεφ. 2ο: Προσθέσεις διψήφιων & τριψήφιων αριθμών
2. Μετρήσεις μήκους...
Κεφ. 11ο: Πολλαπλασιασμοί διψήφιου με μονοψήφιο αριθμό
3. Αριθμοί μέχρι το 3.000
4. Εισαγωγή στα κλάσματα
5. Προσθέσεις, αφαιρέσεις
6. Εισαγωγή σε δεκαδικούς
7. Αριθμοί μέχρι το 7.000
8. Πολλαπλασιασμοί και διαιρέσεις
9. Αριθμοί μέχρι το 10.000

Βίωσε μαζί μας την Εκπαίδευση αλλιώς... με Όραμα, Μέθοδο και σαφή Στόχο.

1. Αριθμοί μέχρι το 1000 | Λύσεις Ασκήσεων
Κεφ. 3ο: Γεωμετρικά σχήματα & στερεά σώματα
2. Μετρήσεις μήκους... | Λύσεις Ασκήσεων
Κεφ. 9ο: Στερεά σώματα - αναπτύγματα
Κεφ. 10ο: Αφαιρέσεις διψήφιων & τριψήφιων αριθμών
Κεφ. 11ο: Πολλαπλασιασμοί διψήφιου με μονοψήφιο αριθμό
3. Αριθμοί μέχρι το 3.000 | Λύσεις Ασκήσεων
5. Προσθέσεις, αφαιρέσεις | Λύσεις Ασκήσεων
6. Εισαγωγή σε δεκαδικούς | Λύσεις Ασκήσεων
8. Πολλαπλασιασμοί και διαιρέσεις | Λύσεις Ασκήσεων
9. Αριθμοί μέχρι το 10.000 | Λύσεις Ασκήσεων

Βίωσε μαζί μας την Εκπαίδευση αλλιώς... με Όραμα, Μέθοδο και σαφή Στόχο.

1. Αριθμοί μέχρι το 1000
2. Μετρήσεις μήκους...
3. Αριθμοί μέχρι το 3.000
5. Προσθέσεις, αφαιρέσεις
Κεφ. 32ο: Επαναληπτικό μάθημα
6. Εισαγωγή σε δεκαδικούς
7. Αριθμοί μέχρι το 7.000
Κεφ. 42ο: Παζλ, πλακόστρωτα και μωσαϊκά
Κεφ. 44ο: Προβλήματα
Κεφ. 45ο: Επαναληπτικό μάθημα
8. Πολλαπλασιασμοί και διαιρέσεις
9. Αριθμοί μέχρι το 10.000
Κεφ. 55ο - 56ο: Διαιρέσεις

Βίωσε μαζί μας την Εκπαίδευση αλλιώς... με Όραμα, Μέθοδο και σαφή Στόχο.

Είσοδος στην online τάξη του Καγκουρό - Μάθηματα
Φύλλα Προετοιμασίας & Εξάσκησης Kangaroo - Level 1
Διαγωνισμοί Μαθηματικής Εταιρείας
Διαγωνισμός Πυθαγόρας
Διαγωνισμός Kangaroo Κύπρος
Διαγωνισμός Kangaroo Καναδάς
Διαγωνισμός Kangaroo Η.Π.Α.
Διαγωνισμός Kangaroo Πακιστάν

Βίωσε μαζί μας την Εκπαίδευση αλλιώς... με Όραμα, Μέθοδο και σαφή Στόχο.

Στείλε την απορία σου!