Δημοτικό
Μαζί χτίζουμε γερές βάσεις!

Οι μαθητές πρέπει από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού να θέσουν γερά θεμέλια γνώσεων και δεξιοτήτων. Η καθημερινή μελέτη, η κάλυψη γνωστικών κενών και η προετοιμασία για την επόμενη τάξη είναι μερικές από τις πτυχές που συμβάλλουν στην εξέλιξη και στην επιτυχία των παιδιών μας.

Καθηγητές

50+

Videos

5000+

Ασκήσεις

2500+

Πώς πετυχαίνουμε τον στόχο;

Χτίσαμε πολύτροπες επιλογές για τις απαιτήσεις των μαθητών μας

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Video Courses & Λυσάρια

Video Διδασκαλία με Θεωρία, Μεθοδολογία και Παραδείγματα. Λυμένες όλες οι ασκήσεις του Τετραδίου Εργασιών & σε video - Δωρεάν.
Μελέτη χωρίς όρια χώρου & χρόνου.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

"Φυσική" Διδασκαλία

Η εμπλοκή μας στο e-learning από το 2002 μας οδήγησε στην εναρμόνηση της τεχνολογίας με τη φυσική διδασκαλία. Γνωρίστε την, για να αποκτήσετε τη δική σας εμπειρία.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Μέθοδος Αρνός

Η Μέθοδος Αρνός είναι η καρδιά της διδασκαλίας μας, με την οποία οδηγούμε το μαθητή βήμα-βήμα να κατανοήσει όχι μόνο το ΠΩΣ αλλά και το ΓΙΑΤΙ. Σας οδηγούμε στους στόχους της Μάθησης.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Τετράδια Σπουδής

Δημιουργήσαμε για την άρτια Διδασκαλία & την συστηματική Μελέτη το Φροντιστηριακό Εγχειρίδιο Τετράδιο Σπουδής - by Arnos. Δομημένο & Στοχευμένο σύμφωνα με την Μέθοδο Αρνός.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Αυτομάθηση - Quiz

Δημιουργούμε μοτίβα μάθησης αξιοποιώντας την εφαρμογή Arnos Learn. Με ερωτήσεις - απαντήσεις & αιτιολόγησεις που κανουν την διαφορά ανοίγει ο δρόμος της Αυτομάθησης.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Στόχος η Επιτυχία!

Οι Δάσκαλοι μας είναι εξαιρετικοί και, με άξονα, το τρίπτυχο: Στοχεύω - Υλοποιώ - Πετυχαίνω, εξασφαλίζουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Γίνε Course Creator

Έχεις την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση; Θέλεις να δημιουργήσεις τα δικά σου online Video Lessons; Μαζί μας δημιουργείς τα δικά σου μαθήματα για να έχεις το όφελος και την ευχαρίστηση των πνευματικών δικαιωμάτων.

Προσωπική Υποστήριξη

Καθηγητές με πείρα στην online διδασκαλία καθώς και η τεχνική μας ομάδα είναι δίπλα σου για να έχεις τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Ζωντανή Online Τάξη

Γίνεσαι μέλος της καλύτερης ομάδας στην online εκπαίδευση. Αποκτάς πρόσωπο και πρόσβαση για τα ζωντανά online μαθήματα.

CPD

Continued Proffesional Development (CPD) : Συνεχής επαγγελματική εξέλιξη στην εκπαίδευση του 21ου αιώνα. Από τος διεθνείς εκθέσεις και τα παγκόσμια event συνεχώς αναβαθμίζουμε τις παιδαγωγικές μας πρακτικές.

Γίνε Partner Arnos

Κάνε την Επιχείρησή σου Πρωτοπόρα!

Το Φροντιστήριό σου αποκτά πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα για να τα παρέχεις τους μαθητές σου. Έχεις τα εργαλεία και την κατάλληλη οργάνωση να ξεχωρίσεις στην online εκπαίδευση. 

Read more
ΠΑΙΞΕ & ΜΑΘΕ

app - Arnos Learn

εφαρμογή αυτομάθησης

Quiz Arnos Learn

24.545

Eρωτήσεις

Quiz Arnos Learn

1.453

Quiz

Quiz Arnos Learn

3.085

Xρήστες

Quiz Arnos Learn

343.493

Απαντ. Eρωτήσεις

Quiz Arnos Learn

59.224

Ληφθέντα Quiz

Courses:

Μεθοδικά οργανωμένο εκπαιδευτικό υλικό για κάθε τάξη σε ασύγχρονο περιβάλλον μελέτης. Η video-Διδασκαλία και τα αρχεία ακολουθούν την ύλη του σχολικού βιβλίου. 

Οφέλη: Μελέτη όπου και όποτε θέλω με τον δικό μου ρυθμό. Στοχευμένη προετοιμασία με έγκριτο υλικό. Δυνατότητα καθοδήγησης από εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό.

Books: Τετράδια Μελέτης και Σπουδής

 από τη θεωρία στην πράξη. Πλούσιο υλικό ανά τάξη και μάθημα που προσφέρεται για αξιοποίηση στο σπίτι, στο ιδιαίτερο ή στο φροντιστηριακό μάθημα. 

* Οι λύσεις των ασκήσεων διατίθενται δωρεάν.

Quizzes:

Ερωτήσεις-θέματα ανά μάθημα και τάξη μέσω εύχρηστης εφαρμογής (Αrnos Learn). Επίλεξε την ενότητα και το αντικείμενο που σε ενδιαφέρει. Οι αιτιολογήσεις των σωστών απαντήσεων και τα tips συμβάλλουν τόσο στην εκμάθηση όσο και στην επανάληψη ήδη αποκτημένων γνώσεων. 

Lessons:

Online μαθήματα σε τμήμα ή ιδιαίτερο. Επίλεξε τον δάσκαλό ή τη δασκάλα που θα σε συνοδεύσει στο ταξίδι της γνώσης σου. Άμεση επικοινωνία, αλληλεπίδραση, παράδοση του μαθήματος, εξάσκηση και επίλυση αποριών.

Exams Προσωμοιώσεις εξετάσεων

Βίωσε την εμπειρία των διαγωνισμάτων και των εξετάσεων. Επαφή με έγκριτα θέματα εξετάσεων σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες για κάθε τάξη. Στοχευμένη προετοιμασία για τα Ιδιωτικά και Πρότυπα Σχολεία.