Δημοτικό - Λυσάρια
Τετράδια Σπουδής

Η πολύπλευρη εκπαιδευτική εμπειρία μας από το 1985, καθώς και τα ταξίδια διεθνών τεχνολογικών εκθέσεων, μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να οργανώνουμε και να πραγματοποιούμε τα μαθήματα μας online με φυσικό τρόπο και με τους καλύτερους δασκάλους. 

Πώς πετυχαίνουμε τον στόχο;

Χτίσαμε πολύτροπες επιλογές για τις απαιτήσεις των μαθητών μας

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Video Courses & Λυσάρια

Video Διδασκαλία με Θεωρία, Μεθοδολογία και Παραδείγματα. Λυμένες όλες οι ασκήσεις του Τετραδίου Εργασιών & σε video - Δωρεάν.
Μελέτη χωρίς όρια χώρου & χρόνου.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

"Φυσική" Διδασκαλία

Η εμπλοκή μας στο e-learning από το 2002 μας οδήγησε στην εναρμόνηση της τεχνολογίας με τη φυσική διδασκαλία. Γνωρίστε την, για να αποκτήσετε τη δική σας εμπειρία.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Μέθοδος Αρνός

Η Μέθοδος Αρνός είναι η καρδιά της διδασκαλίας μας, με την οποία οδηγούμε το μαθητή βήμα-βήμα να κατανοήσει όχι μόνο το ΠΩΣ αλλά και το ΓΙΑΤΙ. Σας οδηγούμε στους στόχους της Μάθησης.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Τετράδια Σπουδής

Δημιουργήσαμε για την άρτια Διδασκαλία & την συστηματική Μελέτη το Φροντιστηριακό Εγχειρίδιο Τετράδιο Σπουδής - by Arnos. Δομημένο & Στοχευμένο σύμφωνα με την Μέθοδο Αρνός.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Αυτομάθηση - Quiz

Δημιουργούμε μοτίβα μάθησης αξιοποιώντας την εφαρμογή Arnos Learn. Με ερωτήσεις - απαντήσεις & αιτιολόγησεις που κανουν την διαφορά ανοίγει ο δρόμος της Αυτομάθησης.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Στόχος η Επιτυχία!

Οι Δάσκαλοι μας είναι εξαιρετικοί και, με άξονα, το τρίπτυχο: Στοχεύω - Υλοποιώ - Πετυχαίνω, εξασφαλίζουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Επιλέγεις τον Δάσκαλό σου!

Διαμορφώσαμε το περιβάλλον της μαθησιακής διαδικασίας με τα Τετράδια Σπουδής και τη Μέθοδο Αρνός.
Για να κατακτήσεις τη δική σου κορυφή, επίλεξε τον Δάσκαλό σου.

Μαρία Παπ.

Sed metus elit, cursus quis pulvinar nec, facilisis fringilla ipsum. Praesent ut nisi ac risus euismod vestibulum. Pellentesque facilisis commodo felis, consequat laoreet lorem ornare

Βασίλης Τσ.

Ενεργοποιούμε την σκέψη σου, με Μοτίβο Μάθησης, σαφή Στόχο και Σεβασμό στη Μοναδικότητά σου. Με ασφάλεια και φροντίδα σε οδηγούμε στην Επιτυχία!

Γίνε Course Creator

Έχεις την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση; Θέλεις να δημιουργήσεις τα δικά σου online Video Lessons; Μαζί μας δημιουργείς τα δικά σου μαθήματα για να έχεις το όφελος και την ευχαρίστηση των πνευματικών δικαιωμάτων.
Προσωπική Υποστήριξη

Προσωπική Υποστήριξη

Καθηγητές με πείρα στην online διδασκαλία καθώς και η τεχνική μας ομάδα είναι δίπλα σου για να έχεις τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Ζωντανή Online Τάξη

Ζωντανή Online Τάξη

Γίνεσαι μέλος της καλύτερης ομάδας στην online εκπαίδευση. Αποκτάς πρόσωπο και πρόσβαση για τα ζωντανά online μαθήματα.

Continued Proffesional Development (CPD)

CPD

Continued Proffesional Development (CPD) : Συνεχής επαγγελματική εξέλιξη στην εκπαίδευση του 21ου αιώνα. Από τος διεθνείς εκθέσεις και τα παγκόσμια event συνεχώς αναβαθμίζουμε τις παιδαγωγικές μας πρακτικές.

Arnos Partner

Γίνε Partner Arnos

Κάνε την Επιχείρησή σου Πρωτοπόρα!

Το Φροντιστήριό σου αποκτά πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα για να τα παρέχεις τους μαθητές σου. Έχεις τα εργαλεία και την κατάλληλη οργάνωση να ξεχωρίσεις στην online εκπαίδευση. 

Read more
ΠΑΙΞΕ & ΜΑΘΕ

app - Arnos Learn

εφαρμογή αυτομάθησης

Quiz Arnos Learn

24.545

Eρωτήσεις

Quiz Arnos Learn

1.453

Quiz

Quiz Arnos Learn

3.085

Xρήστες

Quiz Arnos Learn

343.493

Απαντ. Eρωτήσεις

Quiz Arnos Learn

59.224

Ληφθέντα Quiz