Πρότυπη online Μελέτη

Δίπλα στους μαθητές μας χτίζουμε και αναπτύσσουμε μεθοδικά την γνώση.
Όσο θέλεις
Όπου θέλεις
Όποτε θέλεις
Online Video Μαθήματα

Διδασκαλία σε Video

Η γνώση με εικόνα και ήχο. Ο Καθηγητής, σου εξηγεί το πώς και το γιατί με μεθοδικό τρόπο και λύνει τις ασκήσεις απλά και κατανοητά.
E-class

Ζωντανή online τάξη

Ο Δάσκαλος στην ζωντανή e-τάξη διδάσκει, συνεργάζεται και καθοδηγεί το μάθημα με lesson plans και live quizzes.
Q&A

Επίλυση αποριών 24/7

Δεν καταλαβαίνεις; Δυσκολεύσαι; Είμαστε "δίπλα" σου για να λύσουμε τις απορίες σου και να απελευθερώσουμε την σκέψη σου.
Μαθηματικά στο Δημοτικό

Μαθηματικά

Καθημερινά προβλήματα, η μέτρηση, ο χρόνος, τα χρήματα και τα μοτίβα γίνονται κατανοητά με την παρατήρηση και τη λογική.
Παιχνιδοποίηση της Μάθησης

Gamification: Παίζω & Μαθαίνω

Παιχνιδοποιούμε τη μάθηση γιατί η λογική, η διάδραση και το ενδιαφέρον έχουν κεντρικό ρόλο στα online παιχνίδια.
Η Γλώσσα στο Δημοτικό

Γλώσσα - Ιστορία

Χτίζουμε τη γνώση και την κατανόηση της ελληνικής γλώσσας και ανακαλύπτουμε τις ρίζες μας στο διάβα του ιστορικού χρόνου.

Η φροντίδα έχει πρόσωπο, τον δάσκαλο μας

Πιστοποιημένοι δάσκαλοι, με πείρα στην online εκπαίδευση και σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. Με γνώμονα τις ανάγκες και την εξέλιξη των μαθητών μας , η καινοτομία και η δημιουργία χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά τους.
Φωτογραφία Καθηγητή
Βασίλης Τσιλιβής
Φωτογραφία Καθηγητή
Αχιλλέας Παπατσίμπας
Φωτογραφία Καθηγητή
Ζαχαρένια Δρακάτου
Φωτογραφία Καθηγητή
Ευγενία Μαγιάτη

Ο λόγος ανήκει στους μαθητές μας

Θέλοντας να έχουμε γνώση, της γνώμης των μαθητών και φοιτητών μας για τις υπηρεσίες τους Αρνός, στέλνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ερωτηματολόγια ικανοποίησης. Οι υπηρεσίας μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις απαιτήσεις τους.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια που προσφέρατε ολόκληρη τη χρονιά στο παιδί, που του νοικοκυρεύετε τις σκέψεις. Με τα ζωντανά μαθήματα του δώσατε τη χαμένη αυτοπεποίθηση να ανοίγει το στόμα και να λέει τη γνώμη του χωρίς να κομπιάζει και να φοβάται. Το παιδί πέρσι είχε μπλοκάρει και μέσα από εσάς και από τα άλλα μαθήματα που παρακολούθησε φέτος άρχισε να σκέφτεται.
Θέλω να πω, σε όλους σας από την ομάδα Άρνος ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Είμαι ένα παιδί με αυτισμό και έχω πολλές δυσκολίες στην μάθηση, αλλά χάρη στην βοήθεια σας, τα κατάφερα στο Δημοτικό. Κάθε μέρα με την βοήθεια σας κατάφερα να μάθω, ό,τι για μένα θα ήταν αδύνατο να μάθω μέσα σε μια τάξη ή μέσα σε ένα φροντιστήριο, λόγω έντονου προβλήματος διάσπασης. Συνεχίζω με την βοήθεια σας να μαθαίνω!
Καλησπέρα σας, βλέπω αλλαγή στον Θεόφιλο και μόνο που τον ακούω να συμμετέχει και να μην κομπλάρει να μιλήσει αυτό είναι άρκετα αισιόδοξο και ειλικρινά το παιδί τη χρειαζόταν αυτή την υποστήριξη. Πέρυσι είχε χάσει την αυτοπεποίθηση του και μέσα από εσάς και από τους άλλους καθηγητές που του δίνουν λόγο, άρχισε να μην φοβάται. Ειλικρινά σας ευχαριστώ!

Η Εκπαίδευση αλλιώς!

Από το 1985 στην Εκπαίδευση
10 διεθνή Βραβεία
70.000+ Βιντεομαθήματα
17 Πανεπιστημιακά Βοηθήματα
Χιλιάδες φοιτητές ΕΜΠ-ΑΕΙ-ΕΑΠ
Προσωπικός Σύμβουλος