Ώρα επικοινωνίαςΠαρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Πρότυπη online Μελέτη

Με πυρήνα τα Μαθηματικά και τη Γλώσσα οικοδομουμε την σκέψη, αναπτύσσοντας βήμα βήμα τις γνωστικές δεξιότητες των μικρών μας φίλων στο Δημοτικό. Παράλληλα με το μάθημα της Ιστορίας, ταξιδεύουμε στον χώρο και στον χρόνο κατανοώντας τον πολιτισμό και την πορεία του.
Όσο θέλεις
Όπου θέλεις
Όποτε θέλεις
Στο δικό σου ρυθμό
Online Video Μαθήματα

1. Διδασκαλία - Μελέτη

H Γνώση με εικόνα και ήχο. Ο δάσκαλος εξηγεί μεθοδικά το πώς και το γιατί και λύνει τις ασκήσεις με τρόπο κατανοητό.
E-class

2. Ζωντανή online τάξη

Ο δάσκαλος στη live e-τάξη διδάσκει με σχέδιο μαθήματος και αλληλεπιδρά με το μαθητή σε οργανωμένο μαθησιακό περιβάλλον.
Q&A

3. Επίλυση αποριών 24/7

Δυσκολεύεσαι στη μελέτη σου; Έχεις κάποια απορία; Είμαστε δίπλα σου και τη λύνουμε άμεσα με τη συμβολή των δασκάλων μας.
Μαθηματικά στο Δημοτικό

4. Μαθηματικά

Με απλό και μεθοδικό τρόπο, παρουσιάζουμε τις βασικές έννοιες και τις εμπεδώνουμε με ασκήσεις και εκπαιδευτικά quiz.
Παιχνιδοποίηση της Μάθησης

5. Παίζω - Μαθαίνω (gamification)

Με εκπαιδευτικά Quiz Ερωτήσεων, ενεργοποιούμε στοχευμένα το ενδιαφέρον σου και σε μαθαίνουμε να βρίσκεις μόνος σου τη λύση.
Η Γλώσσα στο Δημοτικό

6. Γλώσσα - Ιστορία

Χτίζουμε τη γλωσσική έκφραση - έκθεση με κατανόηση της Γραμματικής και των γλωσσικών φαινομένων. Μαθαίνουμε την Ιστορία με παιγνιώδη τρόπο.

Ο λόγος ανήκει στους μαθητές μας

Θέλοντας να έχουμε γνώση, της γνώμης των μαθητών και φοιτητών μας για τις υπηρεσίες τους Αρνός, στέλνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ερωτηματολόγια ικανοποίησης. Οι υπηρεσίας μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις απαιτήσεις τους.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη βοήθεια που προσφέρατε ολόκληρη τη χρονιά στο παιδί, που του νοικοκυρεύετε τις σκέψεις. Με τα ζωντανά μαθήματα του δώσατε τη χαμένη αυτοπεποίθηση να ανοίγει το στόμα και να λέει τη γνώμη του χωρίς να κομπιάζει και να φοβάται. Το παιδί πέρσι είχε μπλοκάρει και μέσα από εσάς και από τα άλλα μαθήματα που παρακολούθησε φέτος άρχισε να σκέφτεται.
Θέλω να πω, σε όλους σας από την ομάδα Άρνος ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια σας. Είμαι ένα παιδί με αυτισμό και έχω πολλές δυσκολίες στην μάθηση, αλλά χάρη στην βοήθεια σας, τα κατάφερα στο Δημοτικό. Κάθε μέρα με την βοήθεια σας κατάφερα να μάθω, ό,τι για μένα θα ήταν αδύνατο να μάθω μέσα σε μια τάξη ή μέσα σε ένα φροντιστήριο, λόγω έντονου προβλήματος διάσπασης. Συνεχίζω με την βοήθεια σας να μαθαίνω!
Καλησπέρα σας, βλέπω αλλαγή στον Θεόφιλο και μόνο που τον ακούω να συμμετέχει και να μην κομπλάρει να μιλήσει αυτό είναι άρκετα αισιόδοξο και ειλικρινά το παιδί τη χρειαζόταν αυτή την υποστήριξη. Πέρυσι είχε χάσει την αυτοπεποίθηση του και μέσα από εσάς και από τους άλλους καθηγητές που του δίνουν λόγο, άρχισε να μην φοβάται. Ειλικρινά σας ευχαριστώ!

Arnos TV

Το κανάλι μας στο Youtube αποτελεί ακόμα μία πύλη κοινωνικής προσφοράς και επικοινωνίας. Κάνε subscribe και ενημερώσου άμεσα για τις νέες δημιουργίες.

Η Εκπαίδευση αλλιώς!

Από το 1985 στην Εκπαίδευση
10 διεθνή Βραβεία
70.000+ Βιντεομαθήματα
17 Πανεπιστημιακά Βοηθήματα
Χιλιάδες φοιτητές ΕΜΠ-ΑΕΙ-ΕΑΠ
Προσωπικός Σύμβουλος
Δάσκαλοι

Οι Δάσκαλοι μας

Έχουν άριστη γνώση της online εκπαίδευσης.
Είναι έμπειροι, εξιδεικευμένοι, με αγάπη και μεράκι για το γνωστικό τους αντικείμενο.
Διαθέτουν μεθοδικότητα και ικανότητα για αποτελεσματικό προγραμματισμό.