ΔΗΔ11 – Υποστήριξη Θ.Ε:
Απο το ξεκίνημα του ΕΑΠ μαζί μας πήραν το πτυχίο τους χιλιάδες φοιτητές.
Γίνε εσύ ο επόμενος!
Επιμέλεια: Φωτεινή Π.
ΔΗΔ11 – Υποστήριξη Θ.Ε:
Απο το ξεκίνημα του ΕΑΠ μαζί μας πήραν το πτυχίο τους χιλιάδες φοιτητές.
Γίνε εσύ ο επόμενος!
Επιμέλεια: Φωτεινή Π.
Τα ηχογραφημένα μαθήματα βοηθούν τον φοιτητή στην μελέτη του, εφόσον μπορεί να επιλέγει ο κάθε ένας, μόνος του το προσωπικό του εκπαιδευτικό χρονικό πλαίσιο.
Τα βίντεο μαθήματα είναι περισσότερο ευέλικτα και βοηθούν τον φοιτητή να εκπαιδευτεί μόνος του, δηλαδή να προχωρήσει στην αυτοδιδασκαλία αλλά και την συνεργαζόμενη εκπαίδευση όπου μπορεί να επικοινωνεί online με τον καθηγητή του.
Τα εγχειρίδια και τα βιβλία του πανεπιστημίου, δεν υποκαθιστούνται από τις σημειώσεις, όμως αποτελούν ένα εργαλείο για τον φοιτητή ώστε να κατανοήσει και να οργανώσει καλύτερα την μελέτη του.
Οι ενδεικτικές – πρότυπες εργασίες, αποτελούν πλήρεις εργασίες με επιπλέον οδηγίες, υλικό και video επεξήγησης.Όλα αυτά μελετώνται από τους φοιτητές ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν και να φτιάξουν την δική τους προσωπική εργασία.
Δημιουργούνται τμήματα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους φοιτητές αλλά και επαναληπτικά τμήματα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Αν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε σε τμήμα και να ξεκινήσετε την επανάληψή σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Τηλεφώνου: 21 0382 2157 ή μέσω Email:[email protected]
Ο υπεύθυνος καθηγητής της ΔΗΔ11 απαντάει σε θέματα που αφορούν την ενότητα.
Δίπλα στον φοιτητή υπάρχει ο σύμβουλος σπουδών για την επιτυχή έκβαση των εκπαιδευτικών στόχων.
Η γραμματειακή υποστήριξη φροντίζει τεχνικά και διαχειριστικά θέματα.
1ο Εξάμηνο
2ο Εξάμηνο
3ο Εξάμηνο
4ο Εξάμηνο
5ο Εξάμηνο
6ο Εξάμηνο
7ο Εξάμηνο
8ο Εξάμηνο
Η Θ.Ε Βασικές Αρχές Δημοσίου Δικαίου περιλαμβάνει έξι θεματικά πεδία: i) Σύστημα των πηγών του δικαίου, δηλαδή των μηχανισμών παραγωγής του δικαίου στην ελληνική έννομη τάξη, ii) Συνταγματική οργάνωση του Κράτους, δηλαδή τις σχέσεις μεταξύ των συνταγματικών οργάνων (Κοινοβούλιο, Κυβέρνηση, Πρόεδρος της Δημοκρατίας) και τις σχέσεις μεταξύ Κράτους και πολιτών, iii) Σύστημα των θεμελιωδών δικαιωμάτων, iv) Οργάνωση της δημόσιας διοίκησης, σε κεντρικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, v) Νομικά μέσα και αρχές δράσης της δημόσιας διοίκησης και vi) Οργάνωση της δικαιοσύνης και έλεγχος συνταγματικότητας των νόμων.
Πηγή: ΕΑΠ ΔΗΔ11 Ύλη