Φοιτητικό Φροντιστήριο

Γνώση, μέθοδος και εμπειρία στην διάθεση των σπουδαστών μας για την
ολοκλήρωση των σπουδών τους
University Video Tutorials

Διδασκαλία σε Video

Η γνώση με εικόνα και ήχο. Ο Καθηγητής μας, σου εξηγεί το "πώς" και το "γιατί" μεθοδικά και λύνει τις ασκήσεις απλά και κατανοητά.
e-class

Ζωντανή online τάξη

Ο καθηγητής στη ζωντανή e-τάξη διδάσκει, συνεργάζεται και πραγματοποιεί το μάθημα με σχέδιο μαθήματος και live quizzes.
Live 24/7 answering question

Επίλυση αποριών 24/7

Δεν καταλαβαίνεις το μάθημα; Δυσκολεύσαι; Είμαστε "δίπλα" σου για να λύσουμε τις απορίες και να φωτίσουμε τη σκέψη σου.
Support on your project

Υποστήριξη Εργασίας

Πρώτος στόχος μας η εργασία. Αναλυτική εξήγηση και επίλυση με Σχεδιάγραμμα - Videos - Live Διδασκαλία και Καθοδήγηση.
University exams

Προετοιμασία εξετάσεων

Στόχος μας η επιτυχία στις εξετάσεις. Με την ετήσια online φροντιστηριακή εκπαίδευση κατακτάς τη γνώση και φτάνεις στην επιτυχία.
Friendly for mobile-users

Mobile friendly

Τώρα παρακολουθείς το μάθημα από το κινητό σου, όπου και όποτε θέλεις. Κέρδισε χρόνο στην αναμονή, στο λεωφορείο...

Μελέτησε με τους καθηγητές σου

Πιστοποιημένοι καθηγητές, με πείρα στην online εκπαίδευση και εξειδικευμένοι στο αντικείμενο τους. Με γνώμονα την συνεχή επαγγελματική εξέλιξη, η καινοτομία και η δημιουργία χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα τους.
Φωτογραφία Καθηγητή
Βασίλης Τσιλιβής
Φωτογραφία Καθηγητή
Αγγελική Παπαϊωάννου
Φωτογραφία Καθηγητή
Αγγελική Χαιρέτη
Φωτογραφία Καθηγητή
Βασίλης Καράβολας
Φωτογραφία Καθηγητή
Αχιλλέας Παπατσίμπας

Ο λόγος ανήκει στους μαθητές μας

Θέλοντας να έχουμε γνώση, της γνώμης των μαθητών και φοιτητών μας για τις υπηρεσίες τους Αρνός, στέλνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα ερωτηματολόγια ικανοποίησης. Οι υπηρεσίας μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στις απαιτήσεις τους.
Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για την πολύτιμη βοήθεια στο μάθημα. Τα βίντεο μαθήματα ήταν καθοριστικά ώστε να μην χαθώ στην τεράστια ύλη της Θ.Ε και να θυμηθώ ότι στην πραγματικότητα μου αρέσουν πολύ τα μαθηματικά και δεν υπάρχει λόγος να τα αντιμετωπίζω με πανικό. Με οδηγό τα βίντεο και μπόλικες ασκήσεις κατάφερα να ολοκληρώσω με απόλυτη επιτυχία το μάθημα (9.2). Να είστε πολύ καλά και καλό καλοκαίρι!

Η χρονιά που πέρασε ήταν για μένα αρκετά ενδιαφέρουσα. Όχι μόνο γιατί ήταν ένα καινούργιο ξεκίνημα, αλλά και γιατί η επαφή μαζί σας ήταν πολύ βοηθητική. Θέλω να πω ότι μέσα από την ιστοσελίδα σας, έβαλα σε τάξη τις σκέψεις μου και κατάφερα να ανταποκριθώ στις δυσκολίες. Η αμεσότητά σας και η μεταδοτικότητα όπως επίσης και η τόση λεπτομερής παρουσίαση των θεμάτων με βοήθησαν πάρα πολύ.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις γνώσεις που μου χαρίσατε καθώς και για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Θέλω να ξέρετε ότι όχι μόνο «πέρασα» το μάθημα αλλά ακολουθώντας τις συμβουλές σας κατάφερα να πάρω βαθμό 9,5!!!!!! Σας ευχαριστώ για όλα και ελπίζω να συνεργαστώ μαζί σας και στο μέλλον!
Θεωρώ ότι το σύστημα διδασκαλίας του Arnos Online Education με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ώστε να φτάσω σε αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ασκήσεις κυμαίνονταν σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας και σταδιακά, με τη συνεχή εξάσκηση και γνώση, κατάφερα να αφομοιώσω σε υψηλό βαθμό τον τρόπο σκέψης που χρειαζόταν.
Συγχαρητήρια! Απίστευτα καλή δουλειά και με έχετε βοηθήσει πολύ στις πρακτικές μου ως τριτοετούς φοιτήτριας. Φέτος μπήκα για πρώτη φορά σε τάξη και συνεχίζω υπό την βοήθειά σας! Συνεχίστε έτσι! Και πάλι συγχαρητήρια!!

Η Εκπαίδευση αλλιώς!

Από το 1985 στην Εκπαίδευση
10 διεθνή Βραβεία
70.000+ Βιντεομαθήματα
17 Πανεπιστημιακά Βοηθήματα
Χιλιάδες φοιτητές ΕΜΠ-ΑΕΙ-ΕΑΠ
Προσωπικός Σύμβουλος