Πρότυπη Προετοιμασία - Πρότυπα Σχολεία

Για τους μαθητές που θέλουν να έχουν υψηλούς στόχους και όραμα από τα μαθητικά τους χρόνια, με κατανόηση κι αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία τους.

Για την είσοδο στα Πρότυπα Σχολεία απαιτείται κατάλληλη προετοιμασία τέτοια που ο μαθητής να έχει την ευχέρεια και την αυτοπεποίθηση κατά την διάρκεια των εξετάσεων.

 

Προετοιμάζουμε τους μαθητές τόσο σε επίπεδο γνώσεων, όσο και σε επίπεδο ψυχολογικής πεποίθησης επιτυχίας στις εξετάσεις.

Με τη Μέθοδο CBQL arnos.gr, τους έμπειρους εκπαιδευτικούς και την εξάσκηση σε θέματα προσομοίωσης εξετάσεων, προετοιμάζουμε κατάλληλα τους μαθητές μας για τις εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα σχολεία και εγγυόμαστε σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία τους.

 

ΣΤ' Δημοτικού

Στην ΣΤ’ Δημοτικού κορυφώνεται και μπαίνει στην τελική ευθεία το διετές πρόγραμμα επιτυχίας. Πλέον η προετοιμασία γίνεται πιο εντατική, συμπεριλαμβάνει στοχευμένη μελέτη με αντίστοιχο ασκησιολόγιο, συχνές επαναλήψεις και διαγωνίσματα. Στην ΣΤ’ Δημοτικού προβλέπονται , επιπλέον,προσομοιώσεις εξετάσεων, ώστε να μπει το παιδί περισσότερο στο πνεύμα της εξεταστικής διαδικασίας και να κερδίσει σε αυτοπεποίθηση, καλλιεργώντας την ψυχολογία της επιτυχίας.

Μέθοδος CBQL

Courses Προτύπων

Books

Διαγωνίσματα Προσομοίωσης / 15μερο

Πραγματοποιούμε κάθε δεκαπενθήμερο, από το Φεβρουάριο μέχρι και τις εξετάσεις, διαγωνίσματα Προσομοίωσης με απαιτητικά και εφάμιλλα θέματα. Τα διαγωνίσματα Προσομοίωσης πραγματοποιούνται είτε διά ζώσης, Σολωμού 29, είτε online, σε πραγματικό χρόνο, για όλη την Ελλάδα

Quiz

Μαθηματικά & Γλώσσα για Πρότυπα

3.500+ ερωτήσεις με απάντηση και αιτιολόγηση Θέματα εξετάσεων και προτεινόμενα θέματα κάνουν την προετοιμασία για τις εξετάσεις παιχνίδι- γνώσεων.

Lessons

Τμήμα

Μαθηματικά 3 ώρες/εβδομάδα Διδασκαλία σε 3 μέρες από 1 ώρα
Γλώσσα 3 ώρες/εβδομάδα Διδασκαλία σε 3 μέρες από 1 ώρα
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Ιδιαίτερα

Μπορείτε να κάνετε το άιτημα σας στο idiaitera.arnos.gr