Οδηγίες Χρήσης Filmora scrn

Ανοίξτε το Filmora scrn και επιλέξτε το Get Started για να θέσετε τις παραμέτρους ηχογράφησης (εύρος περιοχής ηχογράφησης, ρυθμίσεις ήχου, κάμερα, κλπ.). Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις default παραμέτρους ηχογράφησης, επιλέξτε το Quick Capture.

get-started

Get Started

Επιλέγοντας το Get Started μπορείτε να ορίσετε εσείς τις ρυθμίσεις ηχογράφησεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαλέξετε το δικό σας εύρος περιοχής ηχογράφησης. Μπορείτε επίσης να θέσετε τα δικά σας hotkeys μέσω αυτής της επιλογής.

1. Screen Setup

Στο tab Screen μπορείτε να:

 • Διαλέξετε αν θα καταγράψετε όλη την οθόνη, μία προσαρμοσμένη περιοχή της οθόνης σας, ή έναν συγκεκριμένο παράθυρο στην οθόνη σας

Screen Setup

2. Audio Setup

Μπορείτε να διαλέξετε αν θα καταγράψετε ήχο και από τον υπολογιστή και το μικρόφωνο. Και τα δύο θα καταγραφούν από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε επιλέγοντας το Don't Captureστο αντίστοιχο πεδίο.

audio setup

3. Camera Setup

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή από μια κάμερα, εκτός από την καταγραφή της οθόνης σας. Στην καρτέλα Κάμερα, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

 • Επιλέξτε την κάμερα
 • Επιλέξτε την ανάλυση στην οποία θέλετε να εγγράψετε (δηλαδή 720p ή 1080p)

camera-setup

4. Advanced Setup

Στην καρτέλα Advanced μπορείτε να κάνετε τα εξής:

 • Επιλέξτε πού να αποθηκεύετε τα αρχεία σας
 • Επιλέξτε εάν θέλετε ή όχι να αποκρύψετε τα στοιχεία ελέγχου κατά την εγγραφή
 • Ρύθμιση πλήκτρων πρόσβασης

advance-setup

Μόλις τελειώσετε με το παράθυρο διαμόρφωσης, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Capture για να ξεκινήσετε την εγγραφή. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας στην οθόνη εγγραφής.

scrn-menu

Για την οθόνη εγγραφής

 • Κάντε κλικ στο κουμπί Start Capturing ή πατήστε F10 από το πληκτρολόγιο σας για να ξεκινήσετε την εγγραφή. Εάν θέλετε να σταματήσετε την εγγραφή, πατήστε ξανά F10.
 • recorder screen

 • Αφού κάνετε κλικ στο πλήκτρο Start Capturing (Έναρξη λήψης) ή πιέζοντας F10, το Filmora scrn θα μετρήσει 3 δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει την εγγραφή της οθόνης σας.
 • scrn-count-down

 • Για να διακόψετε την εγγραφή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Pause Capturing ή πατήστε F9. Μπορείτε να συνεχίσετε την εγγραφή πιέζοντας ξανά το πλήκτρο F9.
 • Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή, μπορείτε να εξαγάγετε τα κλιπ σας στο Video Editor ή να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. When you're done recording you can export your clips to the Video Editor or save them to your computer.
 • scrn-export-video-clip

Για να αλλάξετε την περιοχή εγγραφής

Από προεπιλογή, το Filmora scrn θα εγγράψει ολόκληρη την οθόνη σας. Για να προσαρμόσετε την περιοχή εγγραφής, σύρετε το περίγραμμα για να προσαρμόσετε το μέγεθος της περιοχής και κάντε κλικ στο + σύρετε τον κόκκινο κύκλο για να επανατοποθετήσετε την περιοχή εγγραφής. Θα μπορείτε να κάνετε ακριβείς προσαρμογές στο μέγεθος της περιοχής σας χρησιμοποιώντας το μεγεθυντικό φακό. Μπορείτε να επιστρέψετε στην καταγραφή ολόκληρης της οθόνης πατώντας Shift + F.

capture-area

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος της περιοχής εγγραφής σας μέσω του παραθύρου εγγραφής.

capture area

Για να ρυθμίσετε την ένταση του μικροφώνου

Απλά σύρετε το ρυθμιστικό για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση του ήχου.

filmora scrn microphone volume adjust