ΤΡΑ 61

Στρατηγική Τραπεζών

ΤΡΑ 61 - Στρατηγική Τραπεζών

 

Στο No1 Online Φοιτητικό Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Η ενότητα ΤΡΑ 61, είναι από τις βασικές ενότητες του μεταπτυχιακού προγράμματος του ΕΑΠ στην Τραπεζική. Όπως αναφέρει το ΕΑΠ: “Σκοπός αυτής της θεματικής ενότητας είναι να εισαγάγει τον φοιτητή στη χρηματοδοτική λειτουργία των τραπεζών και τις μορφές τραπεζικών χρηματοδοτήσεων, στη θεωρία χαρτοφυλακίου και τις σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης κεφαλαίου, καθώς και στη διαχείριση κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, με ιδιαίτερη βαρύτητα στις σύγχρονες μεθόδους αποτίμησης του κινδύνου και πρόβλεψης της μεταβλητότητας των προϊόντων”. Η ενότητα ξεκινάει με τα απαραίτητα οικονομετρικά εργαλεία, τα οποία στην πορεία θα μας χρησιμεύσουν στο να μπορέσουμε να κατανοήσουμε και να αναλύσουμε τα παρακάτω μαθησιακά αντικέιμενα:

 • Διαχείρηση Κινδύνων (είδη κινδύνων, μοντέλα διαχείρισης κινδύνων, κίνδυνος ρευστότητας και επιτόκια, κινδυνος αγοράς στα πλαίσια χαρτοφυλακίου, χρηματοοικονομικά παράγωγα στα πλαίσια της διαχείρισης κινδύνων)
 • Θεωρία Χαρτοφυλακίου (αποδόσεις, αποτίμηση χρηματοοικονομικών προϊόντων, θεωρία χαρτοφυλακίου, θεωρία κεφαλαιαγοράς, τεχνική ανάλυση, αποτελεσματικές αγορές, αξιολόγηση αποδόσεων χαρτοφυλακίων)
 • Χρηματοοικονομικά Εργαλεία Στήριξης των Ειδικών Μορφών Πίστης (τραπεζικά προϊόντα και πιστωτικός κίνδυνος, ανάλυση οικονομικών καταστάσεων και αριθμοδείκτες, μέτρηση πιστωτικού κινδύνου)

Στόχος μας στον Αρνό είναι να εξηγήσουμε τις βασικές έννοιες της θεωρίας, να μάθουμε τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των ασκήσεων καθώς και να βοηθήσουμε στην οργάνωση για μια αποτελεσματική μελέτη.


 

Εργασίες ΤΡΑ 61 - Ατομική Υποστήριξη

 

Το πρόγραμμα μελέτης της Θ.Ε. συμπεριλαμβάνει την υλοποίηση 4 Εργασιών. Προϋπόθεση για τις τελικές εξετάσεις είναι η εκπόνηση των γραπτών εργασιών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. 
 

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη ΤΡΑ 61

 • Εκπόνηση Εργασιών

Πλήρης υποστήριξη και επίλυση των Εργασιών με videos και online συνεδρίες, δίνοντας σημασία όχι μόνο στο "πώς" αλλά κυρίως στο "γιατί" της σκέψης και λύσης.

 • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω chat, forum και email.

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους φοιτητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι φοιτητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Μέθοδος ΑΡΝΟΣ

Η Εκπαίδευση αλλιώς… χτίζουμε τη Γνώση, φέρνουμε την Επιτυχία!

O Αρνός, με εμπειρία 35 ετών στην Εκπαίδευση Φοιτητών και Ενηλίκων και την παροχή online υπηρεσιών, με πάθος και μεράκι, πρωτοπορεί με τη διερευνητική μάθηση, που συμβάλλει στη σταδιακή αποκάλυψη και οικοδόμηση της Γνώσης για το φοιτητή του ΕΑΠ.

Η «Εκπαίδευση αλλιώς» για εμάς βασίζεται στη Νευροσυσχετιστική Μάθηση (NMS) με πυρήνα τα ερωτήματα – στόχους κάθε Θεματικής Ενότητας. Η Ερώτηση είναι το σημείο αναφοράς της Μεθόδου ΑΡΝΟΣ, καθώς προκαλεί το ερέθισμα στους φοιτητές, παρέχοντας τη δυνατότητα σε καθέναν ξεχωριστά να ενεργοποιήσει το νου, τις αισθήσεις και την αντιληπτική του ικανότητα, ώστε με σωστή κατανόηση της πρότυπης εργασίας να οικοδομήσει από την αρχή τη Γνώση και να οδηγηθεί σταδιακά προς την Απάντηση και την Επιτυχία.

Ετήσια Συνδρομή

  1. Πρότυπη Λύση εργασίας

  Στην Ετικέτα «Εργασίες» θα βρείτε τη πρότυπη λύση ανά εργασία, καθώς και βίντεο επεξήγησης για την κατανόησή της. Με αυτόν τον τρόπο οι φοιτητές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ΕΑΠ μπορούν αναπτύξουν τη δική τους εργασία λαμβάνοντας ιδέες από την οπτική του Αρνός.

  2. Επίλυση Αποριών

  Στην ειδική φόρμα «Απορίες» που θα βρεις σε κάθε Θεματική Ενότητα μπορείς:

 • Να καταγράψεις τις απορίες σου ή να ανεβάσεις ένα αρχείο με την ερώτησή σου
 • Την επόμενη μέρα, το αργότερο, θα έχεις την απάντηση στην ερώτηση σου
Φροντιστήριο Online: Ιδιαίτερα - Τμήματα

Online Τμήματα

Σου παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής 1,5 ή 2 ωρών εβδομαδιαίων μαθημάτων, έπειτα από εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Ιδιαίτερα μαθήματα

Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας αναλαμβάνουν την υποστήριξή σου σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Αναζήτησε τον Καθηγητή σου τώρα, στο idiaitera.arnos.gr

Εργασία μόνο για σένα

Μοναδικές Εργασίες

Υποστηρίζουμε την επιμέλεια και εκπόνηση εργασιών για όλες τις Θεματικές Ενότητες (ΘΕ) των μεταπτυχιακών τμημάτων του ΕΑΠ.

Αναζήτησε τώρα Καθηγητή για την Εργασία σου, στο ergasies.arnos.gr

Ποσοστικές Μέθοδοι - Οικονομετρία - 1η Εργασία
Διαχείριση Κινδύνων - Παράγωγα - 2η Εργασία
Απόδοση & Κίνδυνος - Αποτίμηση Μετοχών & Ομολόγων - 3η Εργασία
Μάθημα 1ο: Απόδοση και Κίνδυνος
Μάθημα 2ο: Αγορές Χρήματος και κεφαλαίου
Μάθημα 3ο: Αποτίμηση Ομολόγων
Μάθημα 4ο: Διάρκεια και Κυρτότητα Ομολόγων
Θεωρία Χαρτοφυλακίου - 4η Εργασία
Μάθημα 3ο: Αξιολόγηση Απόδοσης Χαρτοφυλακίου
Μάθημα 4ο: Θεωρία Αποτελεσματικών Αγορών
ΤΡΑ 61: Εργασίες Ακαδημαϊκού Έτους 2016-17
ΤΡΑ 61: Εργασίες Ακαδημαϊκού Έτους 2015-16
Λυμένα Θέματα Εξετάσεων ΕΑΠ - ΤΡΑ 61 2017-18
Θέματα Τελικής Εξεταστικής 2017-18 ΤΡΑ 61
Θέματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2017-18 ΤΡΑ 61
Λυμένα Θέματα Εξετάσεων ΕΑΠ - ΤΡΑ 61 2012-13
Θέματα Τελικής Εξεταστικής 2012-13 ΤΡΑ 61
Λυμένα Θέματα Εξετάσεων ΕΑΠ - ΤΡΑ 61 2011-12
Θέματα Τελικής Εξεταστικής 2011-12 ΤΡΑ 61
Λυμένα Θέματα Εξετάσεων ΕΑΠ - ΤΡΑ 61 2009-10
Θέματα Τελικής Εξεταστικής 2009-10 ΤΡΑ 61

Στείλε την απορία σου!

Μόνο ένα αρχείο. 64 MB όριο
Επιτρεπόμενοι τύποι: jpg png txt pdf doc docx xls xlsx rar zip