ΔΤΕ 60

Διοίκηση Τουρισμού και Τουριστικών Επιχειρήσεων

ΔΤΕ 60 - Διοίκηση Τουρισμού και Τουριστικών Επιχειρήσεων

 

Στο No1 Online Φοιτητικό Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Η Θεματική Ενότητα ΔΤΕ 60 Διοίκηση Τουρισμού και Τουριστικών Επιχειρήσεων, χτίζει πάνω στις έννοιες της Διοίκησης που αναπτύχθηκαν στην θεματική ενότητα ΔΤΕ 50, παρουσιάζοντας τις ιδιαιτερότητες της Διοίκησης στον τουρισμό και τις τουριστικές επιχειρήσεις. Επίσης η παρούσα θεματική ενότητα παρουσιάζει το θέμα της Διοίκησης και Οργάνωσης στις διάφορες μορφές τουριστικών οργανισμών – επιχειρήσεων όπως οι Τουριστικοί Φορείς, τα Ξενοδοχεία, τα Ταξιδιωτικά Πρακτορεία, τις επιχειρήσεις Εστίασης και Αναψυχής, και τις επιχειρήσεις Εναλλακτικού και Ειδικών μορφών Τουρισμού, με έμφαση στον Αθλητικό Τουρισμό.

Η ενότητα αυτή χωρίζεται σε επτά υπο-ενότητες:

 • Βασικές αρχές Τουριστικού Μάνατζμεντ
 • Το Μάνατζμεντ στον Τουρισμό
 • Οργάνωση και Διοίκηση φορέων Τουρισμού 
 • Οργάνωση και Διοίκηση Ξενοδοχείων 
 • Οργάνωση και Διοίκηση Πρακτορείων
 • Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων εστίασης και αναψυχής 
 • Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων ειδικού και εναλλακτικού τουρισμού 

Στόχος μας στον ΑΡΝΟ, είναι να κατανοήσει ο φοιτητής την λειτουργία του τουριστικού κυκλώματος, τις ιδιαιτερότητες της τουριστικής οικονομίας καθώς και τους τρόπους με τους οποίους ο τουρισμός και οι τουριστικές επιχειρήσεις αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον και τις τοπικές κοινότητες. Τέλος εξηγούμε το πώς τα επιτεύγματα της τεχνολογίας υιοθετούνται από τις τουριστικές επιχειρήσεις και τη σημασία των τεχνολογιών κάτω από το πρίσμα του σημερινού παγκόσμιου ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.


 

Εργασίες ΔΤΕ 60 - Ατομική Υποστήριξη

 

Το πρόγραμμα μελέτης της Θ.Ε. συμπεριλαμβάνει την υλοποίηση 4 Εργασιών. Προϋπόθεση για τις τελικές εξετάσεις είναι η εκπόνηση των γραπτών εργασιών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. 
 

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη ΔΤΕ 60

 • Εκπόνηση Εργασιών

Πλήρης υποστήριξη και επίλυση των Εργασιών με videos και online συνεδρίες, δίνοντας σημασία όχι μόνο στο "πώς" αλλά κυρίως στο "γιατί" της σκέψης και λύσης.

 • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω chat, forum και email.

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους φοιτητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι φοιτητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Μέθοδος ΑΡΝΟΣ

Η Εκπαίδευση αλλιώς… χτίζουμε τη Γνώση, φέρνουμε την Επιτυχία!

O Αρνός, με εμπειρία 35 ετών στην Εκπαίδευση Φοιτητών και Ενηλίκων και την παροχή online υπηρεσιών, με πάθος και μεράκι, πρωτοπορεί με τη διερευνητική μάθηση, που συμβάλλει στη σταδιακή αποκάλυψη και οικοδόμηση της Γνώσης για το φοιτητή του ΕΑΠ.

Η «Εκπαίδευση αλλιώς» για εμάς βασίζεται στη Νευροσυσχετιστική Μάθηση (NMS) με πυρήνα τα ερωτήματα – στόχους κάθε Θεματικής Ενότητας. Η Ερώτηση είναι το σημείο αναφοράς της Μεθόδου ΑΡΝΟΣ, καθώς προκαλεί το ερέθισμα στους φοιτητές, παρέχοντας τη δυνατότητα σε καθέναν ξεχωριστά να ενεργοποιήσει το νου, τις αισθήσεις και την αντιληπτική του ικανότητα, ώστε με σωστή κατανόηση της πρότυπης εργασίας να οικοδομήσει από την αρχή τη Γνώση και να οδηγηθεί σταδιακά προς την Απάντηση και την Επιτυχία.

Ετήσια Συνδρομή

  1. Πρότυπη Λύση εργασίας

  Στην Ετικέτα «Εργασίες» θα βρείτε τη πρότυπη λύση ανά εργασία, καθώς και βίντεο επεξήγησης για την κατανόησή της. Με αυτόν τον τρόπο οι φοιτητές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ΕΑΠ μπορούν αναπτύξουν τη δική τους εργασία λαμβάνοντας ιδέες από την οπτική του Αρνός.

  2. Επίλυση Αποριών

  Στην ειδική φόρμα «Απορίες» που θα βρεις σε κάθε Θεματική Ενότητα μπορείς:

 • Να καταγράψεις τις απορίες σου ή να ανεβάσεις ένα αρχείο με την ερώτησή σου
 • Την επόμενη μέρα, το αργότερο, θα έχεις την απάντηση στην ερώτηση σου
Φροντιστήριο Online: Ιδιαίτερα - Τμήματα

Online Τμήματα

Σου παρέχουμε τη δυνατότητα επιλογής 1,5 ή 2 ωρών εβδομαδιαίων μαθημάτων, έπειτα από εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Ιδιαίτερα μαθήματα

Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας αναλαμβάνουν την υποστήριξή σου σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Αναζήτησε τον Καθηγητή σου τώρα, στο idiaitera.arnos.gr

Εργασία μόνο για σένα

Μοναδικές Εργασίες

Υποστηρίζουμε την επιμέλεια και εκπόνηση εργασιών για όλες τις Θεματικές Ενότητες (ΘΕ) των μεταπτυχιακών τμημάτων του ΕΑΠ.

Αναζήτησε τώρα Καθηγητή για την Εργασία σου, στο ergasies.arnos.gr

Στείλε την απορία σου!

Μόνο ένα αρχείο. 64 MB όριο
Επιτρεπόμενοι τύποι: jpg png txt pdf doc docx xls xlsx rar zip