ΔΠΜ 61

Πολιτιστική Επικοινωνία

ΔΠΜ 61 - Πολιτιστική Επικοινωνία

 

Στο No1 Online Φοιτητικό Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Η ενότητα ΔΠΜ 61 έχει σκοπό να βοηθήσει τον φοιτητή να κατανοήσει τον ρόλο της επικοινωνίας στην πολιτιστική θεώρηση και πρακτική. Το διδακτικό υλικό της ενότητας αποτελείται από δύο τόμους. Ο πρώτος αναφέρεται στις αρχές και στις μεθόδους επικοινωνίας, ενώ ο δεύτερος στα μέσα επικοινωνίας.

Η επικοινωνία στους πολιτιστικούς οργανισμούς είναι ιδιαίτερα σημαντική, έτσι στόχος μας στον Αρνό, είναι να βοηθήσουμε τον φοιτητή να κατανοήσει σε βάθος την έννοια της επικοινωνίας, την σημασία της στην λειτουργία των πολιτιστικών οργανισμών και να είναι σε θέση να εφαρμόζει στρατηγικές και πρακτικές επικοινωνίας που αρμόζουν σε κάθε περίπτωση.

Μετά το πέρας των μαθημάτων ο φοιτητής θα κατέχει γνώσεις σχετικά με:

  • Την προσέγγιση των πρακτικών επικοινωνίας,
  • Την σχέση μεταξύ πολιτισμού και επικοινωνίας,
  • Τους μηχανισμούς επικοινωνίας,
  • Τα επικοινωνιακά μοντέλα,
  • Το μάρκετινγκ και την πρακτική εφαρμογή του στους πολιτιστικούς οργανισμούς

 

Εργασίες ΔΠΜ 61 - Ατομική Υποστήριξη

 

Το πρόγραμμα μελέτης της Θ.Ε. συμπεριλαμβάνει την υλοποίηση 4 Εργασιών. Προϋπόθεση για τις τελικές εξετάσεις είναι η εκπόνηση των γραπτών εργασιών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. 
 

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη ΔΠΜ 61

  • Εκπόνηση Εργασιών

Πλήρης υποστήριξη και επίλυση των Εργασιών με videos και online συνεδρίες, δίνοντας σημασία όχι μόνο στο "πώς" αλλά κυρίως στο "γιατί" της σκέψης και λύσης.

  • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω chat, forum και email.

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους φοιτητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι φοιτητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Έχεις απορία; Θέλεις εργασία; Επικοινώνησε στο 210 38 22 157 ή mtx@arnos.gr

ΔΠΜ 61: Εργασίες Ακαδημαϊκού Έτους 2015-2016

Έχεις απορία; Θέλεις εργασία; Επικοινώνησε στο 210 38 22 157 ή mtx@arnos.gr

Σημειώσεις ΔΠΜ 61
Σημειώσεις Αρνός

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός