ΔΠΜ 60

Οικονομία του Πολιτισμού

ΔΠΜ 60 - Οικονομία του Πολιτισμού

 

Στο No1 Online Φοιτητικό Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Τα θέματα που θα μελετήσετε στη διάρκεια της Θεματικής ενότητας είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα διότι συνιστούν τη βάση της οικονομίας του πολιτισμού, εισάγοντάς μας στα κυριότερα ζητήματα της οικονομικής διαχείρισης και της διαχείρισης πόρων των πολιτισμικών μονάδων. Ειδικότερα θα μελετήσουμε για τον οικονομικό προγραμματισμό, τις βασικές έννοιες της λογιστικής, τη διαχείριση κεφαλαίου και πόρων, τη προσφορά και τη ζήτηση υπηρεσιών πολιτισμού, τη διαχείριση οικονομικών πόρων μη κερδοσκοπικών οργανισμών, την πολιτιστική χορηγία και την ενίσχυση της πολιτιστικής δραστηριότητας από την ιδιωτική οικονομία.

Στόχος μας είναι  είναι να κατανοήσει ο φοιτητής τη σημασία της οικονομική διαχείρισης μιας πολιτισμικής μονάδας, έτσι ώστε ως στέλεχος αυτής να συνεισφέρει στην επίτευξη των πολιτιστικών στόχων της και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων οικονομικής φύσεως που τυχόν θα παρουσιαστούν.

 


 

Εργασίες ΔΠΜ 60 - Ατομική Υποστήριξη

 

Το πρόγραμμα μελέτης της Θ.Ε. συμπεριλαμβάνει την υλοποίηση 4 Εργασιών. Προϋπόθεση για τις τελικές εξετάσεις είναι η εκπόνηση των γραπτών εργασιών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. 
 

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη ΔΠΜ 60

  • Εκπόνηση Εργασιών

Πλήρης υποστήριξη και επίλυση των Εργασιών με videos και online συνεδρίες, δίνοντας σημασία όχι μόνο στο "πώς" αλλά κυρίως στο "γιατί" της σκέψης και λύσης.

  • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω chat, forum και email.

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους φοιτητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι φοιτητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Έχεις απορία; Θέλεις εργασία; Επικοινώνησε στο 210 38 22 157 ή mtx@arnos.gr

Έχεις απορία; Θέλεις εργασία; Επικοινώνησε στο 210 38 22 157 ή mtx@arnos.gr

Σημειώσεις ΔΠΜ 60
Σημειώσεις Αρνός

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός