ΔΠΜ 51

Πολιτιστική Πολιτική & Διοίκηση

ΔΠΜ 51 - Πολιτιστική Πολιτική & Διοίκηση

 

Στο No1 Online Φοιτητικό Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Στη θεματική ενότητα ΔΠΜ 51 του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου αντικείμενο εξέτασης θα αποτελέσουν οι βασικές αρχές της διοίκησης των σύγχρονων οργανισμών καθώς και τα γενικά ζητήματα διαχείρισης οργανισμών και επιχειρήσεων.

Ένας σύγχρονος μάνατζερ, για να είναι αποτελεσματικός, χρειάζεται να γνωρίζει τι σημαίνουν οι έννοιες διαχείριση, διοίκηση, οργάνωση, διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού και στρατηγική σχεδίαση, ώστε να τις εφαρμόσει κατά τη διάρκεια διαχείρισης ενός πολιτιστικού ιδρύματος. Ταυτόχρονα, βασικό αντικείμενο ενασχόλησης σε μια πολιτισμική μονάδα είναι η οργάνωση πολιτιστικών δραστηριοτήτων, η υλοποίηση και ο απολογισμός αυτών καθώς και η προστασία των πολιτιστικών αγαθών και της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στο ARNOS Online Education θα προσπαθήσουμε να σας φέρουμε σε επαφή με το βασικό κορμό του μάνατζμεντ. Στόχος μας είναι το περιεχόμενο της θεματικής ενότητας ΔΠΜ 51 να γίνει κατανοητό και εύληπτο από όλους! 


 

Εργασίες ΔΠΜ 51 - Ατομική Υποστήριξη

 

Το πρόγραμμα μελέτης της Θ.Ε. συμπεριλαμβάνει την υλοποίηση 4 Εργασιών. Προϋπόθεση για τις τελικές εξετάσεις είναι η εκπόνηση των γραπτών εργασιών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. 
 

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη ΔΠΜ 51

  • Εκπόνηση Εργασιών

Πλήρης υποστήριξη και επίλυση των Εργασιών με videos και online συνεδρίες, δίνοντας σημασία όχι μόνο στο "πώς" αλλά κυρίως στο "γιατί" της σκέψης και λύσης.

  • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω chat, forum και email.

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους φοιτητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι φοιτητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Έχεις απορία; Θέλεις εργασία; Επικοινώνησε στο 210 38 22 157 ή mtx@arnos.gr

ΔΠΜ 51: Εργασίες Ακαδημαϊκού Έτους 2015-2016
4η Λυμένη Εργασία 2015-2016
3η Λυμένη Εργασία 2015-2016
2η Λυμένη Εργασία 2015-2016
1η Λυμένη Εργασία 2015-2016

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός