ΔΜΥ 50

Βασικές Αρχές Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας

ΔΜΥ 50 - Βασικές Αρχές Διοίκησης (Μανατζμεντ) Υπηρεσιών Υγείας

 

Στο No1 Online Φοιτητικό Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Η ενότητα ΔΜΥ 50 έχει σκοπό να εισάγει τον φοιτητή στις βασικές αρχές της Διοικητικής επιστήμης λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιότυπες προκλήσεις που σχετίζονται με την διοίκηση των υπηρεσιών υγείας και κυρίως των νοσοκομείων. Το διδακτικό υλικό του ΕΑΠ αποτελείται από έναν τόμο, ενώ μέσα στο ακαδημαϊκό έτος παραδίδονται τέσσερις εργασίες. Οι εργασίες συνήθως για να απαντηθούν προϋποθέτουν μελέτη τόσο της θεωρίας όσο και σύγχρονων ζητημάτων που αφορούν τον τομέα των υπηρεσιών Υγείας.

Στόχος μας στον Αρνό είναι να βοηθήσουμε τον φοιτητή να αποσαφηνίσει και να κατανοήσει σε βάθος τις θεωρητικές έννοιες, αλλά και να κάνει κτήμα του την εφαρμογή των εννοιών αυτών στην πράξη, με βάση τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας και ιδιαίτερα τα νοσοκομεία.


 

Εργασίες ΔΜΥ 50 - Ατομική Υποστήριξη

 

Το πρόγραμμα μελέτης της Θ.Ε. συμπεριλαμβάνει την υλοποίηση 4 Εργασιών. Προϋπόθεση για τις τελικές εξετάσεις είναι η εκπόνηση των γραπτών εργασιών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη ΔΜΥ 50

  • Εκπόνηση Εργασιών

Πλήρης υποστήριξη και επίλυση των Εργασιών με videos και online συνεδρίες, δίνοντας σημασία όχι μόνο στο "πώς" αλλά κυρίως στο "γιατί" της σκέψης και λύσης.

  • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω chat, forum και email.

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους φοιτητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι φοιτητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Έχεις απορία; Θέλεις εργασία; Επικοινώνησε στο 210 38 22 157 ή mtx@arnos.gr

ΔΜΥ 50: Εργασίες Ακαδημαϊκού Έτους 2018-19
1η Γραπτή Εργασία ΔΜΥ 50 2018 - 2019
2η Γραπτή Εργασία ΔΜΥ 50 2018 - 2019
4η Γραπτή Εργασία ΔΜΥ 50 2018-2019
ΔΜΥ 50: Εργασίες Ακαδημαϊκού Έτους 2017-18

Έχεις απορία; Θέλεις εργασία; Επικοινώνησε στο 210 38 22 157 ή mtx@arnos.gr

Κεφάλαιο 1
Βασικές Έννοιες Διοίκησης ενός Οργανισμού
Οργανισμοί και υπηρεσίες Υγείας
Ο σχεδιασμός και ο Προγραμματισμός ενός Οργανισμού Υγείας
Το Ανθρώπινο Δυναμικό των Οργανισμών Υγείας

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός