ΟΡΘ 50

Η ιστορική πορεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας και Θεολογίας - Ύστερη Αρχαιότητα

ΟΡΘ 50 - Η ιστορική πορεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας και Θεολογίας στο Ευρύτερο Θρησκευτικό και Πολιτισμικό Περιβάλλον(Ύστερη Αρχαιότητα)

 

Στο No1 Online Φοιτητικό Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 


 

Εργασίες ΟΡΘ 50 - Ατομική Υποστήριξη

 

Το πρόγραμμα μελέτης της Θ.Ε. συμπεριλαμβάνει την υλοποίηση 4 Εργασιών. Προϋπόθεση για τις τελικές εξετάσεις είναι η εκπόνηση των γραπτών εργασιών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. 
 

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη ΟΡΘ 50

  • Εκπόνηση Εργασιών

Πλήρης υποστήριξη και επίλυση των Εργασιών με videos και online συνεδρίες, δίνοντας σημασία όχι μόνο στο "πώς" αλλά κυρίως στο "γιατί" της σκέψης και λύσης.

  • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω chat, forum και email.

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους φοιτητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι φοιτητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Έχεις απορία; Θέλεις εργασία; Επικοινώνησε στο 210 38 22 157 ή mtx@arnos.gr

Φωτογραφία Καθηγητή

Μαρία Παπάλου

ΕΚΠΑ
Κοινωνική Θεολογία
Μαθήματα
Σχολείο: Θρησκευτικά όλων των βαθμίδων
ΑΕΙ: Θεολογικά μαθήματα όλων των κατευθύνσεων, ΟΡΘ
Εκπαιδευτική Φιλοσοφία
Μέσω της online διδασκαλίας, έχω τη δυνατότητα της άμεσης επικοινωνίας με όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν σε βάθος το συγκεκριμένο αντικείμενο ώστε να προχωρήσουμε μαζί στην κατάκτηση της γνώσης. Κανείς δεν είναι μόνος, όλοι ως μια ομάδα μαθαίνουμε να συνεργαζόμαστε, χωρίς να παραβλέπουμε τις ιδιαιτερότητες του καθένα ξεχωριστά.
Σπουδές & πιστοποιήσεις

2014: Απόφοιτη του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών με τίτλο: «Έλεγχος του Στρες και Προαγωγή της Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

2007: Απόφοιτη του τμήματος «Κοινωνική Θεολογία» της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Εκπαιδευτικό υλικό

12

Διδακτική Εμπειρία
2012 - 2014: ΙΕΚ Ένωση – Διδασκαλία στα πλαίσια του προγράμματος «Εκκλησιαστική και Πολιτιστική Κατάρτιση».
2007 - Σήμερα: Μελέτη μαθητών Δημοτικού (όλα τα μαθήματα) και Γυμνασίου (θεωρητικά μαθήματα).
2014 - Σήμερα: Διδασκαλία Θρησκευτικών όλων των βαθμίδων και ενοτήτων του ΕΑΠ στο Κέντρο Σπουδών ΑΡΝΟΣ. Δημιουργία ηλεκτρονικού εκπαιδευτικού υλικού προς υποστήριξη του e-learning & της online εκπαίδευσης.

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός