ΣΜΑ 50

Δυναμική Ανάλυση Κατασκευών

ΣΜΑ 50 - Δυναμική Ανάλυση Κατασκευών

 

Στο No1 Online Φοιτητικό Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Κύριος σκοπός της Θεματικής Ενότητας "Σεισμική Μηχανική και Αντισεισμικές Κατασκευές" είναι να γνωρίσει ο φοιτητής θεμελιώδεις αρχές της Δυναμικής των Κατασκευών και να αποκτήσει βασικές γνώσεις για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν φορείς που υπόκεινται σε δυναμικές φορτίσεις (π.χ. σεισμικές διεγέρσεις). Επίσης ο φοιτητής καλείται να αποκτήσει γνώσεις για την αλληλεπίδραση εδάφους - κατασκευής στην περίπτωση εφαρμογής δυναμικού φορτίου στο φορέα και να γνωρίσει μια ευρέως διαδεδομένη μέθοδο αντισεισμικής προστασίας των κατασκευών, που είναι η σεισμική μόνωση.

Μέσα από το πρόγραμμα σπουδών του Κέντρου ΑΡΝΟΣ, κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, θα διδαχθούμε τα εξής αντικείμενα:

  • Μονοβάθμια συστήματα
  • Πολυβάθμια συστήματα
  • Επίλυση δυναμικών προβλημάτων μονοόροφων και πολυορόφων κατασκεύων
  • Συστήματα κατανεμημένης μάζας και δυσκαμψίας
  • Αλληλεπίδραση εδάφους - κατασκευής
  • Σεισμική Μόνωση

 

Εργασίες ΣΜΑ 50 - Ατομική Υποστήριξη

 

Το πρόγραμμα μελέτης της Θ.Ε. συμπεριλαμβάνει την υλοποίηση 5 Εργασιών. Προϋπόθεση για τις τελικές εξετάσεις είναι η εκπόνηση των γραπτών εργασιών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. 
 

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη ΣΜΑ 50

  • Εκπόνηση Εργασιών

Πλήρης υποστήριξη και επίλυση των Εργασιών με videos και online συνεδρίες, δίνοντας σημασία όχι μόνο στο "πώς" αλλά κυρίως στο "γιατί" της σκέψης και λύσης.

  • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω chat, forum και email.

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους φοιτητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι φοιτητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Μονοβάθμια Συστήματα
Θεωρία
Εργασίες ακαδημαϊκού έτους 2018-19 ΣΜΑ 50

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός