ΔΙΑ 61

Διαχείριση Αέριων Ρύπων

ΔIA 61 - Διαχείριση Αέριων Ρύπων

 

Στο No1 Online Φοιτητικό Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Η ενότητα αυτή εισάγει τον φοιτητή στα χαρακτηριστικά της αέριας ρύπανσης. Αποσαφηνίζει το θεωρητικό υπόβαθρο του τομέα αυτού της περιβαλλοντικής επιστήμης μέσα από τη μελέτη των διάφορων πηγών, των τεχνολογιών ελέγχου και απορρύπανσης, της επεξεργασίας των ρύπων καθώς επίσης μας γνωστοποιεί διάφορες μεθόδους προσδιορισμού των αέριων αυτών ρύπων. Τέλος, όπως και οι προηγούμενες ενότητες, κάνει μνεία στο νομοθετικό πλαίσιο που ακολουθεί το κομμάτι αυτό της ρύπανσης.

Με το πέρας της, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν τα αποτελέσματα των μετρήσεων από διάφορους ρύπους, να επιλέγουν τη βέλτιστη τεχνολογία καθώς και να σχεδιάζουν τα συστήματα κατακράτησης ρύπων.


 

Εργασίες ΔΙΑ 61 - Ατομική Υποστήριξη

 

Το πρόγραμμα μελέτης της Θ.Ε. συμπεριλαμβάνει την υλοποίηση 5 Εργασιών. Προϋπόθεση για τις τελικές εξετάσεις είναι η εκπόνηση των γραπτών εργασιών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. 

 


 

 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους φοιτητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι φοιτητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Μέθοδος ΑΡΝΟΣ

Η Εκπαίδευση αλλιώς… Aπό τη Γνώση στην Επιτυχία!

O Αρνός, με εμπειρία 35 ετών στην Εκπαίδευση Φοιτητών και Ενηλίκων και την παροχή online υπηρεσιών, με πάθος και μεράκι, πρωτοπορεί με τη διερευνητική μάθηση, που συμβάλλει στην σταδιακή αποκάλυψη και οικοδόμηση της Γνώσης για το φοιτητή του ΕΑΠ.

Η «Εκπαίδευση αλλιώς» για εμάς βασίζεται στη Νευροσυσχετιστική Μάθηση (NMS) με πυρήνα τα ερωτήματα – στόχους κάθε Θεματικής Ενότητας. Η Ερώτηση είναι το σημείο αναφοράς της Μεθόδου ΑΡΝΟΣ, καθώς προκαλεί το ερέθισμα στους φοιτητές, παρέχοντας τη δυνατότητα σε καθέναν ξεχωριστά να ενεργοποιήσει το νου, τις αισθήσεις και την αντιληπτική του ικανότητα. Έτσι, με σωστή κατανόηση των μαθημάτων της ύλης ανά εργασία και την μελέτη της πρότυπη εργασίας να οικοδομήσει από την αρχή τη Γνώση και να οδηγηθεί σταδιακά προς την Απάντηση και την Επιτυχία.

Ετήσια Συνδρομή

    1. Πρότυπη Λύση εργασίας

    Στην Ετικέτα «Εργασίες» θα βρείτε τη πρότυπη λύση ανά εργασία. Με αυτόν τον τρόπο οι φοιτητές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ΕΑΠ μπορούν αναπτύξουν τη δική τους εργασία λαμβάνοντας ιδέες από την οπτική του Αρνός.

    2. Επίλυση Αποριών

    Στην ειδική φόρμα «Απορίες» που θα βρεις σε κάθε Θεματική Ενότητα μπορείς:

  • Να καταγράψεις τις απορίες σου ή να ανεβάσεις ένα αρχείο με την ερώτησή σου
  • Την επόμενη μέρα, το αργότερο, θα έχεις την απάντηση στην ερώτηση σου
Φροντιστήριο Online: Ιδιαίτερα Μαθήματα

Ιδιαίτερα μαθήματα

Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας αναλαμβάνουν την υποστήριξή σου σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Αναζήτησε τον Καθηγητή σου τώρα, στο idiaitera.arnos.gr

Εργασία μόνο για σένα

Μοναδικές Εργασίες

Υποστηρίζουμε την επιμέλεια και εκπόνηση εργασιών για όλες τις Θεματικές Ενότητες των μεταπτυχιακών τμημάτων του ΕΑΠ.

Αναζήτησε τώρα Καθηγητή για την Εργασία σου, στο ergasies.arnos.gr

ΔΙΑ 61: Εργασίες Ακαδημαϊκού Έτους 2018-19
3η Εργασία ΔΙΑ 61
ΔΙΑ 61: Εργασίες Ακαδημαϊκού Έτους 2017-18
4η Εργασία ΔΙΑ 61 - Υποδειγματική Επίλυση
ΔΙΑ 61: Εργασίες Ακαδημαϊκού Έτους 2016-17
ΔΙΑ 61: Εργασίες Ακαδημαϊκού Έτους 2015-16
Λυμένες Εργασίες ΔΙΑ 61 2015-16
Εξετάσεις Ακαδημαϊκού Έτους 2015 - 2016
Εξετάσεις Ακαδημαϊκού Έτους 2015 - 2016
Ατμοσφαιρική Ρύπανση
Ατμοσφαιρική Ρύπανση
Βασικές Εκφάνσεις της Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης
Βασικές Εκφάνσεις της Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης
Ατμοσφαιρικοί Ρύποι
Ατμοσφαιρικοί Ρύποι
Ατμοσφαιρική Ρύπανση & Ελλάδα
Προσρόφηση
Προσρόφηση
Απορρόφηση
Απορρόφηση

Στείλε την απορία σου!

Μόνο ένα αρχείο. 64 MB όριο
Επιτρεπόμενοι τύποι: jpg png txt pdf doc docx xls xlsx rar zip