ΔΧΤ 61

Οικονομικά Τεχνικών Έργων

ΔΧΤ 61 - Οικονομικά Τεχνικών Έργων

 

Στο No1 Online Φοιτητικό Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Η θεματική ενότητα ΔΧΤ 61, είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες ενότητες του προγράμματος Διαχείριση Τεχνικών Έργων του ΕΑΠ και περιλαμβάνει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

Α' Οικονομική τεχνικών έργων

Στο πρώτο γνωστικό αντικείμενο αναλύονται οι μεθοδολογίες οικονομικής αξιολόγησης επενδύσεων, η απόσβεση του μηχανολογικού εξοπλισμού έργων και σχέδια αντικατάστασης του, η χρηματοοικονομική δομή των επιχειρήσεων, η αξιολόγηση χρηματοοικονομικών κινδύνων, καθώς και η οικονομική σκοπιμότητα και οι πηγές χρηματοδότησης των δημοσίων έργων. 

Β' Σχεδιασμός και εκτίμηση έργων

Το δεύτερο γνωστικό αντικείμενο περιγράφει μεταξύ άλλων τη δομή των τεχνικών έργων, τα μέτρα διαχείρισης των κινδύνων σ’ αυτά, καθώς και τη διαδικασία παράδοσης - παραλαβής και το πρόγραμμα συντήρησης ενός έργου.

Γ' Χρονικός και οικονομικός προγραμματισμός έργων

Το τρίτο και τελευταίο γνωστικό αντικείμενο αναλύει τις μεθοδολογίες χρονικού προγραμματισμού ενός έργου, τη διάθεση των μέσων παραγωγής στις εργασίες αυτού, καθώς και τη χρηματοροή πληρωμών του. Επίσης περιγράφεται η χρονική επιτάχυνση ενός έργου, ο έλεγχος της προόδου εκτέλεσης του και ο αναπρογραμματισμός του, όπως και η παρουσίαση λογισμικών προγραμματισμού και διαχείρισης έργων.

Στόχος μας στον Αρνό είναι να εξηγήσουμε τις βασικές έννοιες της θεωρίας, να αναλύσουμε τον τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των θεμάτων καθώς και να βοηθήσουμε στην οργάνωση για μια αποτελεσματική μελέτη που θα οδηγήσει τόσο στην απόκτηση των γνώσεων όσο και στην επιτυχία στη τελικές εξετάσεις της Θεματικής Ενότητας.


 

Εργασίες ΔΧΤ 61 - Ατομική Υποστήριξη

 

Το πρόγραμμα μελέτης της Θ.Ε. συμπεριλαμβάνει την υλοποίηση 5 Εργασιών. Προϋπόθεση για τις τελικές εξετάσεις είναι η εκπόνηση των γραπτών εργασιών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. 
 

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη ΔΧΤ 61

 • Εκπόνηση Εργασιών

Πλήρης υποστήριξη και επίλυση των Εργασιών με videos και online συνεδρίες, δίνοντας σημασία όχι μόνο στο "πώς" αλλά κυρίως στο "γιατί" της σκέψης και λύσης.

 • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με τον καθηγητή μέσω chat, forum και email.

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους φοιτητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι φοιτητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Μέθοδος ΑΡΝΟΣ

Η Εκπαίδευση αλλιώς… Aπό τη Γνώση στην Επιτυχία!

O Αρνός, με εμπειρία 35 ετών στην Εκπαίδευση Φοιτητών και Ενηλίκων και την παροχή online υπηρεσιών, με πάθος και μεράκι, πρωτοπορεί με τη διερευνητική μάθηση, που συμβάλλει στην σταδιακή αποκάλυψη και οικοδόμηση της Γνώσης για το φοιτητή του ΕΑΠ.

Η «Εκπαίδευση αλλιώς» για εμάς βασίζεται στη Νευροσυσχετιστική Μάθηση (NMS) με πυρήνα τα ερωτήματα – στόχους κάθε Θεματικής Ενότητας. Η Ερώτηση είναι το σημείο αναφοράς της Μεθόδου ΑΡΝΟΣ, καθώς προκαλεί το ερέθισμα στους φοιτητές, παρέχοντας τη δυνατότητα σε καθέναν ξεχωριστά να ενεργοποιήσει το νου, τις αισθήσεις και την αντιληπτική του ικανότητα. Έτσι, με σωστή κατανόηση των μαθημάτων της ύλης ανά εργασία και την μελέτη της πρότυπη εργασίας να οικοδομήσει από την αρχή τη Γνώση και να οδηγηθεί σταδιακά προς την Απάντηση και την Επιτυχία.

Ετήσια Συνδρομή

  1. Πρότυπη Λύση εργασίας

  Στην Ετικέτα «Εργασίες» θα βρείτε τη πρότυπη λύση ανά εργασία. Με αυτόν τον τρόπο οι φοιτητές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του ΕΑΠ μπορούν αναπτύξουν τη δική τους εργασία λαμβάνοντας ιδέες από την οπτική του Αρνός.

  2. Επίλυση Αποριών

  Στην ειδική φόρμα «Απορίες» που θα βρεις σε κάθε Θεματική Ενότητα μπορείς:

 • Να καταγράψεις τις απορίες σου ή να ανεβάσεις ένα αρχείο με την ερώτησή σου
 • Την επόμενη μέρα, το αργότερο, θα έχεις την απάντηση στην ερώτηση σου
Φροντιστήριο Online: Ιδιαίτερα Μαθήματα

Ιδιαίτερα μαθήματα

Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας αναλαμβάνουν την υποστήριξή σου σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Αναζήτησε τον Καθηγητή σου τώρα, στο idiaitera.arnos.gr

Εργασία μόνο για σένα

Μοναδικές Εργασίες

Υποστηρίζουμε την επιμέλεια και εκπόνηση εργασιών για όλες τις Θεματικές Ενότητες των μεταπτυχιακών τμημάτων του ΕΑΠ.

Αναζήτησε τώρα Καθηγητή για την Εργασία σου, στο ergasies.arnos.gr

ΔΧΤ 61: Εργασίες Ακαδημαϊκού Έτους 2017-2018
ΔΧΤ 61: Εργασίες Ακαδημαϊκού Έτους 2015-2016

Στείλε την απορία σου!

Μόνο ένα αρχείο. 64 MB όριο
Επιτρεπόμενοι τύποι: jpg png txt pdf doc docx xls xlsx rar zip