Μαθηματικά - Διαγωνισμοί - Πρότυπα

Προετοιμάσου για τους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς

Η ομάδα των μαθηματικών της εκπαιδευτικής οικογένειας ΑΡΝΟΣ ακολουθώντας πιστά το όραμα της οικουμενικής γνώσης ετοίμασε για σας και τα παιδιά σας μια ενότητα ξεχωριστή. Επιθυμώντας να διευρύνει τους μαθηματικούς ορίζοντες κάθε μαθητή σας προσκαλεί σε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά, την προετοιμασία για συμμετοχή στους Διαγωνισμούς με θέμα τα Μαθηματικά. Διαγωνισμούς με στόχο ένα δάφνινο στεφάνι έως και την εισαγωγή σε πρότυπα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Το κέντρο arnos.gr προσφέρει:

  • Ζωντανά online μαθήματα από Δευτέρα έως Τετάρτη
     
  • Online ιδιαίτερα για την εξατομικευμένη καθοδήγηση on demand
     
  • Τεστ αξιολόγησης στα πρότυπα των παγκόσμιων Διαγωνισμών
     
  • Προσομοίωση των διαγωνισμών

 


 

Διαγωνισμός Μαθηματικών Kangaroo

Ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού: 17 Μαρτίου 2018

Ο διαγωνισμός Kangaroo είναι ένας Μαθηματικός διαγωνισμός για όλους τους μαθητές και όχι μόνο για εκείνους που έχουν υψηλή επίδοση στα Μαθηματικά. Το δείχνει αυτό άμεσα από τα διαφορετικά από τα συνηθισμένα θέματα που πραγματεύεται. Η εκπαιδευτική οικογένεια ΑΡΝΟΣ είναι εδώ για να βοηθήσει στην εδραίωση και ανάπτυξη νέων πτυχών στην αντίληψη του παιδιού σας, κάτι που είναι απαραίτητο για την επιτυχία του στον διαγωνισμό.

 


 

Διαγωνισμός PISA

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα PISA είναι ένας διαγωνισμός που εξετάζει 15χρονα παιδιά στα μαθηματικά, στις φυσικές επιστήμες και στην γλώσσα. Οι ερωτήσεις είναι προσαρμοσμένες σε καθημερινά προβλήματα που μπορεί ένα παιδί αυτής της ηλικίας να αντιμετωπίσει καθώς βγαίνει προς την κοινωνία. Η επιτυχία για εμάς είναι μονόδρομος.

 


 

Διαγωνισμοί Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού: 03 Μαρτίου 2018

Οι Διαγωνισμοί της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας έχουν ως στόχο να εντοπισθούν οι μαθητές εκείνοι που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στους διεθνείς διαγωνισμούς Βαλκανιάδα Μαθηματικών (ΒΜΟ) και Ολυμπιάδα Μαθηματικών (ΙΜΟ). Οι μαθηματικοί του κέντρου arnos.gr είναι σε θέση να προετοιμάσουν τα παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν και να δοκιμαστούν σε ένα ταξίδι γνώσης, εμβάθυνσης και σίγουρα ανακάλυψης των μαθηματικών σε ένα επίπεδο πιο διαφορετικό από αυτό που έχουν συνηθίσει, λίγο πιο υψηλό, μα συνάμα πιο συναρπαστικό.