Βιολογία Γενικής Γ' Λυκείου

Βιολογία Γενικής Γ' Λυκείου Online Φροντιστήριο

Στο No1 Πρότυπο Online Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Στα πλαίσια της Βιολογίας Γενικής Παιδείας θα μάθουμε πως η Βιολογία συνδέεται άμεσα με την καθημερινή μας ζωή. Αυτό θα γίνει εφικτό, αρχικά γνωρίζοντας παράγοντες που επιδρούν στην υγεία μας και το περιβάλλον και έπειτα ξεφυλλίζοντας την ιστορία του πλανήτη και των οργανισμών μέσω της εξέλιξης.

Το μάθημα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας της Γ’ Λυκείου απαρτίζεται από τα ακόλουθα διδακτικά αντικείμενα:

 

Άνθρωπος και Υγεία

Σε αυτό το κεφάλαιο θα γνωρίσουμε όλους εκείνους τους παράγοντες που απειλούν την υγεία του ανθρώπου, τα κυριότερα νοσήματα, τους τρόπους με τους οποίους ο ανθρώπινος οργανισμός αντιδρά, καθώς και τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διαφυλάξουμε την υγεία μας και να αποφύγουμε νοσήματα και βλαβερές συνήθειες..

 

Άνθρωπος και Περιβάλλον

Σε αυτό το κεφάλαιο θα γνωρίσουμε τη δομή και τη λειτουργία των οικοσυστημάτων, καθώς και τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στη βιόσφαιρα οι ανθρώπινες δραστηριότητες. Επιπλέον θα μάθουμε για τους βιογεωχημικούς κύκλους των στοιχείων και τη σημασία τους για τη διατήρηση της ζωής.

 

Εξέλιξη

Σε αυτό το κεφάλαιο θα γνωρίσουμε τι υποστηρίζει η επιστήμη της Βιολογίας σχετικά με την προέλευση και την εξέλιξη των ειδών. Παράλληλα θα ξεφυλλίσουμε την ιστορία των οργανισμών όπως αυτή εξιστορείται από τα απολιθώματα και τα βιοχημικά δεδομένα και θα επικεντρωθούμε στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους στην πορεία των χρόνων.

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη Λυκείου

  • Εβδομαδιαία Καθοδήγηση Μελέτης

Οδηγίες και πλάνο διαβάσματος στα βασικά μαθήματα: Έκθεση – Αρχαία – Χημεία Γενικής Παιδείας – Φυσική Γενικής Παιδείας – Αρχαία Προσανατολισμού – Μαθηματικά Προσανατολισμού.

  • Live διδασκαλία

Καθημερινά 4μ.μ. – 5μ.μ. κάνουμε Μύηση στη Θεωρία, μαθαίνουμε τη Μεθοδολογία και τις Εφαρμογές με Φύλλα εργασίας και ερωτήσεις κλειστού τύπου.

  • Επίλυση αποριών

Οι συνεργαζόμενοι εκπαιδευτικοί, στην e-τάξη είναι στη διάθεσή σας για μια άμεση και στοχευμένη βοήθεια.

  • Game of theory

Κατανόηση της θεωρίας με παιχνίδι ερωτήσεων για τις εξετάσεις.

  • Προετοιμασία Εξετάσεων

Κλείδωμα της επιτυχίας με συστηματικά Διαγωνίσματα & Θέματα Προσομοίωσης.

 

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές της Α Λυκείου, υπενθυμίζοντας τη θεωρία – μεθοδολογία και χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου, συνδυαστικές ασκήσεις και σύνθετα θέματα φτάνει στο αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης. Ξεκινώντας από το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας και της εκπαιδευτικής μας Πλατφόρμας καθώς και τα μαθήματα Μύησης, οι μαθητές εξασκούνται πολύ περισσότερο με τα Ιδιαίτερα Μαθήματα ή τα Μαθήματα σε Group για να πετύχουν τον στόχο τους σίγουρα!

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Μαζί θα κάνουμε το βουνό πεδιάδα

Κεφάλαιο 1: Άνθρωπος και Υγεία
1.1 Παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία του ανθρώπου
1.3 Μηχανισμοί άμυνας του ανθρώπινου οργανισμού
AIDS 16:53
Θέματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 1ου Κεφαλαίου
Κεφάλαιο 2: Άνθρωπος και Περιβάλλον
Θέματα Πανελλαδικών Εξετάσεων Βιολογία Γ' Λυκείου
Βιολογία Γενικής Παιδείας 2013
Επανάληψη Ακαδημαϊκού Έτους 2015-16
Διαδραστικά Τεστ Αξιολόγησης

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός