Θρησκευτικά Β' Λυκείου

Θρησκευτικά Β' Λυκείου Online Φροντιστήριο

 

Στο No1 Πρότυπο Online Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Τα θρησκευτικά της Γ΄ Λυκείου αποτελούνται από τρία κεφάλαια.

Κάθε κεφάλαιο έχει τέσσερις υποενότητες με πολύ ευχάριστα και ενδιαφέροντα θέματα, ας τα γνωρίσουμε.

 

Διλήμματα:

Με την επιστήμη να είναι στην αρχή του κεφαλαίου θα μάθουμε την σχέση της με την θρησκεία. Στην συνέχεια θα δούμε πως η τεχνολογία και η γενετική επηρεάζει τον σύγχρονο άνθρωπο και θα κλείσουμε βλέποντας την οικολογία με μια άλλη ματιά.

 

Προκλήσεις:

Με το πολύ ενδιαφέρον θέμα του πλούτου θα ξεκινήσουμε αυτό το κεφάλαιο μαθαίνοντας ό,τι έχει σχέση με αυτόν. Τα επόμενα θέματα θα αφορούν ζητήματα της καθημερινότητάς μας, όπως η εργασία και η συμβίωση, ενώ στο τέλος θα κλείσουμε με την επανάσταση.

 

Όραμα:

Στο τελευταίο μας κεφάλαιο θα γνωρίσουμε αρχικά τις αξίες της ειρήνης και της δικαιοσύνης. Κατόπιν θα ολοκληρώσουμε και την φετινή μας χρονιά με την ευτυχία και την ελπίδα για ουσιαστική μεταμόρφωση.


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη Λυκείου

  • Εβδομαδιαία Καθοδήγηση Μελέτης

Οδηγίες και πλάνο διαβάσματος στα βασικά μαθήματα: Έκθεση – Αρχαία – Χημεία Γενικής Παιδείας – Φυσική Γενικής Παιδείας – Αρχαία Προσανατολισμού – Μαθηματικά Προσανατολισμού.

  • Live διδασκαλία

Καθημερινά 4μ.μ. – 5μ.μ. κάνουμε Μύηση στη Θεωρία, μαθαίνουμε τη Μεθοδολογία και τις Εφαρμογές με Φύλλα εργασίας και ερωτήσεις κλειστού τύπου.

  • Επίλυση αποριών

Οι συνεργαζόμενοι εκπαιδευτικοί, στην e-τάξη είναι στη διάθεσή σας για μια άμεση και στοχευμένη βοήθεια.

  • Game of theory

Κατανόηση της θεωρίας με παιχνίδι ερωτήσεων για τις εξετάσεις.

  • Προετοιμασία Εξετάσεων

Κλείδωμα της επιτυχίας με συστηματικά Διαγωνίσματα & Θέματα Προσομοίωσης.

 

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές της Α Λυκείου, υπενθυμίζοντας τη θεωρία – μεθοδολογία και χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου, συνδυαστικές ασκήσεις και σύνθετα θέματα φτάνει στο αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης. Ξεκινώντας από το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας και της εκπαιδευτικής μας Πλατφόρμας καθώς και τα μαθήματα Μύησης, οι μαθητές εξασκούνται πολύ περισσότερο με τα Ιδιαίτερα Μαθήματα ή τα Μαθήματα σε Group για να πετύχουν τον στόχο τους σίγουρα!

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Μαζί θα κάνουμε το βουνό πεδιάδα

– Βασίλης Τσιλιβής

Προετοιμασία για τις εξετάσεις
Προτεινόμενα θέματα Αρνός

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός