Λογοτεχνία Β' Λυκείου

Κείμενα Λογοτεχνίας Β' Λυκείου Online Φροντιστήριο

 

Στο No1 Πρότυπο Online Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Εισαγωγική ενότητα

Θα εστιάσουμε στις δύο τελευταίες περιόδους της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, από το 1880 και εξής, μιλώντας συγκεκριμένα για το ιστορικό πλαίσιο, την πεζογραφία, το θέατρο και την κριτική της Νέας Αθηναϊκής Σχολής. Ακόμη, θα αναφερθούμε στην Ποίηση της πρώτης περιόδου του Μεσοπολέμου και το Συμβολισμό της Νεότερης Ποίησης. Θα τελειώσουμε την ενότητα παρουσιάζοντας τις κατηγορίες των Σχημάτων λόγου, τις Αφηγηματικές τεχνικές καθώς και έναν οδηγό απαντήσεων σε ερωτήσεις της λογοτεχνίας.

 

Νέα Αθηναϊκή Σχολή

Θα ασχοληθούμε με τη γενιά του 1880 μελετώντας σημαντικά έργα του Γεώργιου Βιζυηνού, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη και του Κωνσταντίνου Χατζόπουλου.

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη Λυκείου

  • Εβδομαδιαία Καθοδήγηση Μελέτης

Οδηγίες και πλάνο διαβάσματος στα βασικά μαθήματα: Έκθεση – Αρχαία – Χημεία Γενικής Παιδείας – Φυσική Γενικής Παιδείας – Αρχαία Προσανατολισμού – Μαθηματικά Προσανατολισμού.

  • Live διδασκαλία

Καθημερινά 4μ.μ. – 5μ.μ. κάνουμε Μύηση στη Θεωρία, μαθαίνουμε τη Μεθοδολογία και τις Εφαρμογές με Φύλλα εργασίας και ερωτήσεις κλειστού τύπου.

  • Επίλυση αποριών

Οι συνεργαζόμενοι εκπαιδευτικοί, στην e-τάξη είναι στη διάθεσή σας για μια άμεση και στοχευμένη βοήθεια.

  • Game of theory

Κατανόηση της θεωρίας με παιχνίδι ερωτήσεων για τις εξετάσεις.

  • Προετοιμασία Εξετάσεων

Κλείδωμα της επιτυχίας με συστηματικά Διαγωνίσματα & Θέματα Προσομοίωσης.

 

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές της Α Λυκείου, υπενθυμίζοντας τη θεωρία – μεθοδολογία και χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου, συνδυαστικές ασκήσεις και σύνθετα θέματα φτάνει στο αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης. Ξεκινώντας από το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας και της εκπαιδευτικής μας Πλατφόρμας καθώς και τα μαθήματα Μύησης, οι μαθητές εξασκούνται πολύ περισσότερο με τα Ιδιαίτερα Μαθήματα ή τα Μαθήματα σε Group για να πετύχουν τον στόχο τους σίγουρα!

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Μαζί θα κάνουμε το βουνό πεδιάδα

– Βασίλης Τσιλιβής

Νέα Αθηναϊκή Σχολή
Προτεινόμενα θέματα εξετάσεων
Επιλεγμένα διαγωνίσματα

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός