Φυσική Β' Λυκείου

Απλά και Κατανοητά η Γνώση!

Γίνε Συνδρομητής


Καλώς ήρθες στη Φυσική Β’ Λυκείου.
Η συνδρομητική υπηρεσία της Φυσικής περιλαμβάνει:
 1. 1. Διδασκαλία: Η Θεωρία απλά με παραδείγματα και ασκήσεις σε video lessons.
 2. 2. Ασκήσεις: Λυμένες υποδειγματικά με πλήρη ανάπτυξη. Μελέτη με τη Μέθοδο ΑΡΝΟΣ.
 3. 3. Εξετάσεις: Θέματα αναπτυγμένα στο ύφος των εξετάσεων, με στόχο το αποτέλεσμα.
 4. 4. Απορίες: Στέλνεις την απορία σου και έχεις σύντομα την απάντηση.
Οι συνδρομές διακρίνονται, σε ετήσια για τη Φυσική Β’ Λυκείου και σε ετήσια για όλα τα μαθήματα της τάξης.
Ετήσια Συνδρομή Φυσική Β’ Λυκείου (Δωρεάν)

Η ετήσια συνδρομή για την Γεωμετρία Β’ Λυκείου αφορά ένα σχολικό έτος (Σεπτέμβριος - Ιούνιος) και περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες:

  1. Διδασκαλία
 1. Καθοδήγηση μελέτης για κάθε μάθημα της ύλης της Φυσικής
 2. Στοχευμένα αναλυτική Διδασκαλία σε video στην ύλη της κάθε παραγράφου
 3. Ερωτήσεις/Απαντήσεις κατανόησης και εμβάθυνσης
 4. Μεθοδολογία επίλυσης ασκήσεων
 5. Ασκήσεις - Θέματα Προετοιμασίας Εξετάσεων
  2. Ασκήσεις
 1. Αναλυτική επίλυση των ασκήσεων του Σχολικού Βιβλίου με τη Μέθοδο ΑΡΝΟΣ, σε videos και pdf, για κάθε κεφάλαιο της ύλης.
  3. Απορίες

  Στην ειδική φόρμα «Απορίες» που θα βρεις σε κάθε μάθημα μπορείς:

 1. Να καταγράψεις τις απορίες σου ή να ανεβάσεις ένα αρχείο με την ερώτησή σου και το συντομότερο δυνατόν έχεις την απάντηση στην ερώτησή σου.
Η υπηρεσία είναι συνδρομητική, υπολογίζεται σε ετήσια βάση, ανά σχολικό έτος (Σεπτέμβριος – Ιούνιος) και κοστίζει 50 ευρώ.

* Με την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία, έχετε επιπλέον δωρεάν πρόσβαση και σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό των εξής μαθημάτων: Αρχές Φιλοσοφίας, Γεωμετρία, Φυσική, Αντιγόνη, Αρχές Κοινωνιών Επιστημών, Θρησκευτικά και Πολιτική Παιδεία.
Ετήσια Συνδρομή Β’ Λυκείου (όλα τα μαθήματα)

Η ετήσια συνδρομή για όλα τα μαθήματα της τάξης αφορά ένα σχολικό έτος (Σεπτέμβριος - Ιούνιος) και περιλαμβάνει τα ακόλουθα μαθήματα:

 1. Έκθεση - Έκφραση
 2. Άλγεβρα
 3. Φυσική
 4. Χημεία
 5. Βιολογία
 6. Κείμενα Λογοτεχνίας
 7. Αρχαία
 8. Ιστορία
Η υπηρεσία είναι συνδρομητική, υπολογίζεται σε ετήσια βάση, ανά σχολικό έτος (Σεπτέμβριος – Ιούνιος) και κοστίζει 210 ευρώ, για όλα τα μαθήματα της τάξης σου.

* Με την εγγραφή σας στη συγκεκριμένη υπηρεσία, έχετε επιπλέον δωρεάν πρόσβαση και σε όλο το εκπαιδευτικό υλικό των εξής μαθημάτων: Αρχές Φιλοσοφίας, Γεωμετρία, Φυσική, Αντιγόνη, Αρχές Κοινωνιών Επιστημών, Θρησκευτικά και Πολιτική Παιδεία.
Οι υπηρεσίες συμπληρώνονται με extra επιλογές που καλύπτουν εξατομικευμένες ανάγκες του μαθητή, και οι οποίες είναι προαιρετικές με επιπλέον χρέωση.
Α: Τμήμα Online (extra υπηρεσία)

1.Τι είναι το online τμήμα και τι περιλαμβάνει;

Για το μαθητή που θέλει να μπει σε ένα πρόγραμμα για τα μαθήματα της τάξης του, δημιουργούμε τμήματα (online ή δια ζώσης) με σκοπό την εστίαση και την εξατομίκευση. Κάθε εβδομάδα σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, πραγματοποιείται η παράδοση του μαθήματος σε ζωντανή online διδασκαλία.


2. Πόσο κοστίζει και πόσο διαρκεί;

Το κόστος είναι 30 ευρώ ανά μήνα για τους μαθητές που είναι εγγεγραμμένοι στην ετήσια συνδρομητική υπηρεσία.
Τα μαθήματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο και ολοκληρώνονται με το πέρας των εξετάσεων. Ο μαθητής μπορεί να κάνει εγγραφή κατά τη διάρκεια του έτους, εφόσον προηγηθεί συνεννόηση για δυνατότητα συμμετοχής στο τμήμα.

Β: Ιδιαίτερα Μαθήματα Online (extra υπηρεσία)

1.Τι είναι και σε ποιους απευθύνονται;

Για το μαθητή του Λυκείου που θέλει να πετύχει τους στόχους του και να καλύψει ταυτόχρονα τα κενά του παρελθόντος, βρίσκουμε τον κατάλληλο καθηγητή για online ιδιαίτερο. Η διαδικασία εύρεσης γίνεται με τη συμβολή του εκπαιδευτικού συμβούλου μας.

Η πραγματοποίηση του ιδιαίτερου μαθήματος γίνεται απλά και ζωντανά στην πλατφόρμα μας. Είναι τόσο απλό όπως η λειτουργία μιας τηλεόρασης. Στο μάθημα, καθηγητής και μαθητής κάνουν χρήση του πλούσιου εκπαιδευτικού μας υλικού, επιλύουν απορίες, εμπεδώνουν τη θεωρία και λύνουν από κοινού ασκήσεις. Τα ιδιαίτερα κλείνονται και μέσω του site στο idiaitera.arnos.gr

Τα ιδιαίτερα μαθήματα ΑΡΝΟΣ υπερέχουν γιατί ο μαθητής μπορεί να ανατρέξει όσες φορές επιθυμεί στο μάθημα που έκανε, κεφαλαιοποιώντας έτσι καλύτερα τις γνώσεις που πήρε από αυτό.

Τα ιδιαίτερα λειτουργούν συμπληρωματικά με την πλατφόρμα, βοηθώντας το μαθητή να «ξεκλειδώσει» γρήγορα και αποτελεσματικά το μηχανισμό της Γνώσης. Επί της ουσίας, ενδέχεται να χρειαστούν λιγότερες ώρες μαθημάτων από ένα συμβατικό ιδιαίτερο, με σταθερό ρυθμό που θα εξασφαλίζει το τελικό αποτέλεσμα.


2.Πόσο κοστίζουν;

Στα ιδιαίτερα μαθήματα η χρέωση είναι ανά ώρα με ειδικές εκπτώσεις ανάλογα με τις συνολικές ώρες διδασκαλίας. Για τους μαθητές Λυκείου, τα μαθήματα είναι ατομικά με κόστος 15-20 ευρώ ανά ώρα.
Η χρέωση των ιδιαίτερων μαθημάτων είναι επιπλέον (extra) της συνδρομητικής υπηρεσίας.

C: Φύλλα Ασκήσεων Σχολείου (extra υπηρεσία)

1.Τι είναι και σε ποιους απευθύνονται;

Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά στην επίλυση πρόσθετων ασκήσεων που ανατίθενται από το σχολείο στο μαθητή και είναι εκτός του Σχολικού Βιβλίου. Ο μαθητής που θέλει να επιλύσει τις πρόσθετες ασκήσεις που του ανατίθενται στο σχολείο, έχει τη δυνατότητα με τη βοήθεια του καθηγητή μας να έχει την αυστηρά προσωπική υποστήριξη και επίλυση των ασκήσεων.

Οι Πρόσθετες Ασκήσεις Σχολείου κλείνονται και μέσω του site στο ergasies.arnos.gr


2.Πόσο κοστίζει;

Για τους μαθητές που επιθυμούν την επίλυση των πρόσθετων ασκήσεων του σχολείου τους, το κόστος είναι 20-60 ευρώ, ανάλογα με το πλήθος και το βαθμό συνθετότητας των ασκήσεων. Για αυτήν την υπηρεσία ΔΕΝ απαιτείται να είστε εγγεγραμμένοι συνδρομητές σε κάποια υπηρεσία μας.

D: Εντατικά Επαναληπτικά Τμήματα (extra υπηρεσία)

1.Τα Εντατικά Επαναληπτικά Τμήματα περιλαμβάνουν:

Για το μαθητή που θέλει να μπει σε ένα επιπλέον πρόγραμμα Προετοιμασίας Εξετάσεων, δημιουργούμε αρχές Μαρτίου τμήματα (online ή δια ζώσης) με σκοπό την εστίαση στο ύφος των συγκεκριμένων απαιτήσεων. Το Φεβρουάριο ανακοινώνουμε το πρόγραμμα προετοιμασίας.

2. Πότε ξεκινούν και πόσο κοστίζουν;

Τα τμήματα ξεκινούν το Μάρτιο και διαρκούν έως και την ολοκλήρωση του σχολικού έτους. Το κόστος είναι ανάλογα με το σύνολο των ωρών διδασκαλίας και ανακοινώνεται με το πρόγραμμα.

Απλά και Κατανοητά η Γνώση!

1. Αν γίνω συνδρομητής του Λυκείου, τι περιλαμβάνει το πακέτο υπηρεσιών;

 1. Διδασκαλία σε Video
 2. Επίλυση Πρόσθετων Ασκήσεων Σχολείου
 3. Θεωρία - Μεθοδολογία - Ασκήσεις
 4. Live συνεδρίες Διδασκαλίας (ιδιαίτερο/τμήμα)
 5. Προετοιμασία Εξετάσεων
 6. Επίλυση Αποριών
2. Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σας;

 1. Ετήσια συνδρομή (ανά μάθημα της τάξης)
 2. Η συνδρομητική αυτή υπηρεσία υπολογίζεται σε ετήσια βάση, ανά σχολικό έτος (Σεπτέμβριος – Ιούνιος) και κοστίζει 110 ευρώ, ανά μάθημα της τάξης σου.

 3. Ετήσια συνδρομή (για όλα τα μαθήματα της τάξης)
 4. Η συνδρομητική αυτή υπηρεσία υπολογίζεται σε ετήσια βάση, ανά σχολικό έτος (Σεπτέμβριος – Ιούνιος) και κοστίζει 210 ευρώ, για όλα τα μαθήματα της τάξης σου.

3. Υπάρχουν extra υπηρεσίες με επιπλέον χρέωση και ποιες είναι;

Ναι! Υπάρχουν extra υπηρεσίες για τους μαθητές του Γυμνασίου, με extra κόστος που ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην συνδρομητική τιμή. Οι υπηρεσίες αυτές είναι προαιρετικές και είναι οι ακόλουθες:


 1. Online Τμήμα
 2. Ιδιαίτερα Online μαθήματα με τους καθηγητές μας
 3. Φύλλα Ασκήσεων Σχολείου
 4. Εντατικά Επαναληπτικά Τμήματα

A. ONLINE ΤΜΗΜΑ (extra υπηρεσία)

Για τους ετήσιους εγγεγραμμένους μαθητές, παρέχουμε τη δυνατότητα συμμετοχής σε ζωντανή online τάξη στην οποία μπορείτε να συμμετέχετε, εφόσον το επιθυμείτε. Διεξάγεται κάθε εβδομάδα σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Το κόστος είναι 30 ευρώ ανά μήνα. Για αυτήν την υπηρεσία είναι απαραίτητο να είστε εγγεγραμμένοι ετήσιοι συνδρομητές.

B. ONLINE ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (extra υπηρεσία)

Στα ιδιαίτερα μαθήματα η χρέωση είναι ανά ώρα με ειδικές εκπτώσεις ανάλογα με τις συνολικές ώρες διδασκαλίας. Για τους μαθητές του Γυμνασίου, τα μαθήματα είναι ατομικά με κόστος 15-20 ευρώ ανά ώρα. Για αυτήν την υπηρεσία ΔΕΝ απαιτείται να είστε εγγεγραμμένοι συνδρομητές σε κάποια υπηρεσία μας.

C. Φύλλα Ασκήσεων Σχολείου (extra υπηρεσία)

Ο μαθητής που θέλει να επιλύσει της πρόσθετες ασκήσεις που του ανατίθενται στο σχολείο, έχει τη δυνατότητα με τη βοήθεια του καθηγητή μπορεί να έχει την αυστηρά προσωπική υποστήριξη και επίλυση των ασκήσεων με κόστος είναι 20-60 ευρώ, ανάλογα με το πλήθος και το βαθμό συνθετότητας των ασκήσεων. Για αυτήν την υπηρεσία ΔΕΝ απαιτείται να είστε εγγεγραμμένοι συνδρομητές σε κάποια υπηρεσία μας.

D. ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (extra υπηρεσία)

Για το μαθητή που θέλει να μπει σε ένα επιπλέον πρόγραμμα προετοιμασίας Εξετάσεων, δημιουργούμε αρχές Μαρτίου τμήματα (online ή δια ζώσης) με σκοπό την εστίαση στο ύφος των συγκεκριμένων απαιτήσεων. Το Φεβρουάριο ανακοινώνουμε το πρόγραμμα προετοιμασίας "Εντατικά Επαναληπτικά Τμήματα". Τα τμήματα ξεκινούν το Μάρτιο και διαρκούν μέχρι την ολοκλήρωση του σχολικού έτους. Το κόστος είναι ανάλογα με το σύνολο των ωρών διδασκαλίας και ανακοινώνεται με το πρόγραμμα.
4. Πότε ξεκινούν και ολοκληρώνονται οι εγγραφές;
Πραγματοποιούνται συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και αφορούν ένα τρέχον σχολικό έτος.
5. Πότε ξεκινούν και ολοκληρώνονται τα μαθήματα;
Ξεκινούν Σεπτέμβριο και ολοκληρώνονται με το πέρας των εξετάσεων.
6. Η πλατφόρμα είναι δύσκολη;
Όχι! Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε η χρήση της είναι πολύ απλή και άμεση. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι το δικό σας email και το password που εσείς καταχωρείτε στο σύστημά μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλή πλοήγηση στο μενού και ένα κλικ.
7. Ποιος θα με εκπαιδεύσει στην πλατφόρμα;
Η Ομάδα του Αρνού θα σας εκπαιδεύσει και εξοικειώσει με τη λειτουργία και το χειρισμό της πλατφόρμας.
8. Εάν ενδιαφέρομαι να εγγραφώ, ποιο είναι το επόμενο βήμα;
Μπορείτε να καλέσετε στο 210-3822157 ή να συμπληρώσετε στοιχεία επικοινωνίας στο www.arnos.gr/contact και εξειδικευμένος συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σας. Εν συνεχεία θα προγραμματίσουμε δια ζώσης στα γραφεία μας (Σολωμού 29, Αθήνα) ή online συνάντηση.
9. Πώς αγοράζω online το μάθημα που θέλω;
1
Μπαίνετε στο arnos.gr και πατάτε το κουμπί e-shop.
2
Επιλέγετε ένα από τα 6 e-shops (ΑΕΙ, ΕΑΠ, ΜΤΧ, Λύκειο, Γυμνάσιο και Δημοτικό) και πατάτε το κουμπί «Υπηρεσίες» που εμφανίζεται.
3
Από το e-shop, μπορείτε να επιλέξετε το μάθημα που θέλετε, το είδος της συνδρομής και το προσθέτετε στο καλάθι σας πατώντας το κόκκινο καλάθι που υπάρχει στο κάθε πακέτο.
4
Προσθέτοντας το μάθημα στο καλάθι σας, σας εμφανίζεται ένα παράθυρο πάνω δεξιά με ένα κουμπί που γράφει «Δες το καλάθι σου».
5
Εφόσον επιλέξατε τα μαθήματα που επιθυμείτε, πατάτε το κουμπί «Δες το καλάθι σου» και εισέρχεστε στη σελίδα του καλαθιού σας.
6
Αν έχετε διαθέσιμο κάποιο κουπόνι, τότε πατάτε στο «Έχεις κουπόνι» και προσθέτετε τον κωδικό του κουπονιού σας. Αν όχι, επιλέγετε το «Συνέχεια στο ταμείο» για να ολοκληρώσετε την αγορά σας.
7
Αφού πατήσατε στο «Συνέχεια στο ταμείο», συμπληρώνετε τα στοιχεία έκδοσης παραστατικού.
8
Έπειτα επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής και πατάτε το κουμπί «Ολοκλήρωση».
10. Αν αντιμετωπίσω δυσκολία κατά την online αγορά, τι κάνω;
Μπορείτε να καλέσετε στο 210-3822157 και ένας συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει βήμα-βήμα να πραγματοποιήσετε την αγορά σας.
11. Μπορώ να έχω τιμολόγιο και πώς;
Ναι! Μπορείτε να έχετε το τιμολόγιο στην περίπτωση που πρόκειται για εταιρεία.
Στα «Στοιχεία έκδοσης παραστατικού» κάνετε κλικ στο «Επιθυμώ έκδοση τιμολογίου» και συμπληρώνετε απαραίτητα τα στοιχεία της εταιρείας στην οποία εκδίδεται το παραστατικό.
12. Πώς γίνεται η πληρωμή;
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας με:
 1. Τραπεζική Κατάθεση
 2. Πιστωτική Κάρτα
 3. Paypal
13. Ποιοι είναι οι τραπεζικοί λογαριασμοί κατάθεσης;
Μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση στους ακόλουθους λογαριασμούς.
Προσοχή στην αιτιολογία να αναγράφετε το Ονοματεπώνυμό σας και το μάθημα που αγοράσατε.
ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα
Όνομα Δικαιούχου ΑΡΝΟΣ ΕΠΕ
Αριθμ. Λογαριασμού 11000164894
ΙΒΑΝ GR3801101100000011000164894
SWIFT CODE ETHNGRAA
ALPHA BANK
Όνομα Δικαιούχου ΑΡΝΟΣ ΕΠΕ
Αριθμ. Λογαριασμού 104-00-2320-005556
ΙΒΑΝ GR5801401040104002320005556
SWIFT CODE CRBAGRAA
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Όνομα Δικαιούχου ΑΡΝΟΣ ΕΠΕ
Αριθμ. Λογαριασμού 5126-029852-971
ΙΒΑΝ GR4001721260005126029852971
SWIFT CODE PIRBGRAA
EUROBANK
Όνομα Δικαιούχου ΑΡΝΟΣ ΕΠΕ
Αριθμ. Λογαριασμού 0026.01800000.91.0200556921
ΙΒΑΝ GR4702601800000910200556921
SWIFT CODE ERBKGRAA
14. Με πιστωτική κάρτα έχω άτοκες δόσες και πόσες;
Ναι! Μπορείτε να έχετε έως 9 άτοκες δόσεις για ποσό αγοράς από 70€ και άνω.
15. Πως πληρώνω με Paypal;
Μπορείτε να πληρώσετε μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος Paypal.
16. Πότε ενεργοποιείται η συνδρομή μου;
Η ενεργοποίηση της συνδρομής σας γίνεται αυτόματα, πληρώνοντας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή Paypal.
Η ενεργοποίηση της συνδρομής από τα γραφεία μας, όταν πληρώνεται με τραπεζική κατάθεση ή με μετρητά στον χώρο μας.
17. Μετά την κατάθεση, τι κάνω για να ενεργοποιηθεί η συνδρομή μου;
Η συνδρομή σας ενεργοποιείται ως εξής:
 1. Αναγράφετε στην αιτιολογία της κατάθεσης, το ονοματεπώνυμο καθώς και την υπηρεσία - μάθημα που έχετε επιλέξει.
 2. Στέλνετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail: info@arnos.gr ή με fax στο 210-3306463.
 3. Σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης ενεργοποίησης της συνδρομής σας τηλεφωνήστε στα 210 38 22 157 ή (Σάββατο - Κυριακή)
Η παραπάνω διαδικασία ενημέρωσης είναι απαραίτητη για την άμεση ολοκλήρωση της παραγγελίας και ενεργοποίησης της συνδρομής σας. Σε περίπτωση ελλιπών στοιχείων, δε φέρουμε ευθύνη για τυχόν καθυστέρηση.

Απλά και Κατανοητά η Γνώση!

Φροντιστηριακό e-μάθημα: Φυσική Γενικής Παιδείας Β' Λυκείου
Γνωριμία με τη Φυσική Γενικής Παιδείας Β' Λυκείου
e- Λυσάρι Αρνός - Φυσική
1. Δυνάμεις μεταξύ ηλεκτρικών φορτίων
1. Προτεινόμενα θέματα εξετάσεων
2. Συνεχές Ηλεκτρικό Ρεύμα
2. Ασκήσεις - Προβλήματα
2. Προτεινόμενα θέματα εξετάσεων
3. Το Φως
3. Προτεινόμενα θέματα εξετάσεων
3. Διαγωνίσματα και Τεστ Αξιολόγησης
4. Ατομικά Φαινόμενα
4. Προτεινόμενα θέματα εξετάσεων
4. Διαγωνίσματα και Τεστ Αξιολόγησης
Επανάληψη Ακαδημαϊκού Έτους 2015-16

Απλά και Κατανοητά η Γνώση!

1. Δυνάμεις μεταξύ ηλεκτρικών φορτίων
2. Συνεχές Ηλεκτρικό Ρεύμα
Προβλήματα

Απλά και Κατανοητά η Γνώση!

Στείλε την απορία σου!