Θρησκευτικά Α' Λυκείου

Θρησκευτικά Α' Λυκείου Online Φροντιστήριο

 

Στο No1 Πρότυπο Online Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Τα θρησκευτικά της Α΄ Λυκείου χωρισμένα και αυτά σε θεματικές ενότητες περιμένουν να τα γνωρίσεις. Μελετώντας με προσοχή τα κείμενα, θα ανακαλύψουμε τους κρυμμένους θησαυρούς που περιέχουν.

Αναλυτικότερα οι θεματικές ενότητες είναι οι εξής:

 

Άνθρωπος – Πρόσωπο:

Στο ξεκίνημα αυτής της ενότητας θα συναντήσουμε θέματα με πολύ ενδιαφέρον και βαθιά νοήματα, όπως είναι η αναζήτηση του Θεού, η αυτογνωσία και η επικοινωνία. Κλείνοντας τον κύκλο των θεμάτων μας θα ασχοληθούμε με το ήθος και την αγιότητα.

 

Θρησκευτικότητα

Σε αυτή την ενότητα θα πραγματοποιήσουμε πέντε στάσεις για να προσεγγίσουμε την θρησκευτικότητα. Η πρώτη μας στάση θα είναι η πίστη για να προχωρήσουμε στη συνέχεια στη λατρεία και στη προσευχή και να καταλήξουμε στη γιορτή και την σωτηρία.

 

Κοινότητα

Με θέμα μας την εκκλησία θα κάνουμε το πρώτο μας βήμα στην περιήγηση αυτού του κεφαλαίου. Στη συνέχεια η σκυτάλη θα δοθεί στην ευχαριστία και κατόπιν στην ενότητα. Τερματίζοντας την διαδρομή μας θα συναντήσουμε την ταυτότητα, τα όρια και τον νόμο

 

Αξίες

Ορισμένες από τις μεγάλες αξίες της ζωής, όπως η ελευθερία και η αγάπη, τα δικαιώματα, η ισότητα και η ευθύνη θα γίνουν αιτία για βαθιά περισυλλογή.

 

Κακό

Η τελευταία ενότητα του μαθήματος δεν είναι και τόσο κακή όσο και το όνομά της. Εδώ θα έρθουμε σε επαφή με θέματα που έχουν ως περιεχόμενο την αμαρτία, τον θάνατο και την αδικία. Ο φανατισμός, η υποδούλωση και η εξάρτηση θα είναι οι τελευταίοι σταθμοί για το φετινό σχολικό έτος.


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη Λυκείου

  • Εβδομαδιαία Καθοδήγηση Μελέτης

Οδηγίες και πλάνο διαβάσματος στα βασικά μαθήματα: Έκθεση – Αρχαία – Χημεία Γενικής Παιδείας – Φυσική Γενικής Παιδείας – Αρχαία Προσανατολισμού – Μαθηματικά Προσανατολισμού.

  • Live διδασκαλία

Καθημερινά 4μ.μ. – 5μ.μ. κάνουμε Μύηση στη Θεωρία, μαθαίνουμε τη Μεθοδολογία και τις Εφαρμογές με Φύλλα εργασίας και ερωτήσεις κλειστού τύπου.

  • Επίλυση αποριών

Οι συνεργαζόμενοι εκπαιδευτικοί, στην e-τάξη είναι στη διάθεσή σας για μια άμεση και στοχευμένη βοήθεια.

  • Game of theory

Κατανόηση της θεωρίας με παιχνίδι ερωτήσεων για τις εξετάσεις.

  • Προετοιμασία Εξετάσεων

Κλείδωμα της επιτυχίας με συστηματικά Διαγωνίσματα & Θέματα Προσομοίωσης.

 

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές της Α Λυκείου, υπενθυμίζοντας τη θεωρία – μεθοδολογία και χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου, συνδυαστικές ασκήσεις και σύνθετα θέματα φτάνει στο αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης. Ξεκινώντας από το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας και της εκπαιδευτικής μας Πλατφόρμας καθώς και τα μαθήματα Μύησης, οι μαθητές εξασκούνται πολύ περισσότερο με τα Ιδιαίτερα Μαθήματα ή τα Μαθήματα σε Group για να πετύχουν τον στόχο τους σίγουρα!

 

Από το 2001 που ξεκινήσαμε να στηρίζουμε τους φοιτητές του Ε.Α.Π μέχρι σήμερα, χιλιάδες φοιτητές "κατέκτησαν" το πτυχίο τους με τη συμβολή της Εκπαιδευτικής Οικογένειας ARNOS. Με άλλα λόγια…

Μαζί θα κάνουμε το βουνό πεδιάδα

Προετοιμασία για τις εξετάσεις
Συμβουλές για τις εξετάσεις & Προτεινόμενα θέματα Αρνός

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός