Χημεία Γ' Γυμνασίου

Χημεία Γ' Γυμνασίου Online Φροντιστήριο

 

Στο No1 Πρότυπο Online Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

ΤΤο μάθημα της Χημείας στη Γ’ Γυμνασίου αποτελεί μια βασική συνέχεια, όσων προηγήθηκαν στη Χημεία της προηγούμενης τάξης, εισάγοντας τον μαθητή λίγο περισσότερο στα ενδότερα του κόσμου της Χημείας. Τα παιδιά λοιπόν, μέσα από το μάθημά αυτό, μαθαίνουν περισσότερα για τα χημικά στοιχεία που αποτελούν τα πάντα γύρω μας, και με ιδιαίτερη προσοχή στον άνθρακα ενώ στη συνέχεια έρχονται σε πρώτη επαφή με ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της Χημείας, με το οποίο θα εφοδιαστούν για τις τάξεις του Λυκείου: τα οξέα, τις βάσεις και τα άλατα

Το μάθημα απαρτίζεται από τα ακόλουθα διδακτικά αντικείμενα:

 

Ταξινόμηση των στοιχείων – Στοιχεία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Με ένα δυναμικό ξεκίνημα, μαθαίνουμε περισσότερα για τα χημικά στοιχεία που αποτελούν τα πάντα γύρω μας, και κυρίως για την τελειότητα του τρόπου με τον οποίο αυτά ταξινομούνται στη φύση: τον περιοδικό πίνακα. Στο επίκεντρο, έτσι μπαίνουν, βασικά χημικά στοιχεία, όπως τα αλκάλια, τα μέταλλα και ο άνθρακας, για τον οποίο θα μιλήσουμε στην επόμενη ενότητα.

 

Η χημεία του άνθρακα

Συνεχίζουμε την πορεία μας, τοποθετώντας στο μικροσκόπιο ένα από τα βασικότερα χημικά στοιχεία: τον άνθρακα. Καύσιμα, πολυμερή, πλαστικά, οινόπνευμα είναι μερικές από τις ενώσεις του άνθρακα που συναντούμε στην καθημερινή μας ζωή.

 

Οξέα – Βάσεις - Άλατα

Ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας, θέτοντας τώρα στο στόχαστρο του ενδιαφέροντος μας τις ουσίες που συνεχώς συναντούμε στην καθημερινή μας ζωή: τα οξέα, τις βάσεις και τα άλατα. Συνειδητοποιούμε πόσα χαρακτηριστικά τους ήδη γνωρίζουμε από την εμπειρία μας και μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα για την αντίδραση της εξουδετέρωσης.

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη Γ'Γυμνασίου

  • Εβδομαδιαία Καθοδήγηση Μελέτης

Αναλυτικές οδηγίες και ακριβές πλάνο για άρτια οργανωμένο πρόγραμμα μελέτης στην ύλη των Μαθημάτων, προσαρμοσμένο στο χρόνο και τις δικές σου ανάγκες.

  • Live Διδασκαλία

Καθημερινά 4-5 μ.μ., διεξάγεται ζωντανή διδασκαλία με μαθήματα μύησης στη Θεωρία και τη Μεθοδολογία κάθε κεφαλαίου. Κατανοώντας τες, εμβαθύνουμε καθώς εξασκούμαστε με Εφαρμογές, Ερωτήσεις κλειστού τύπου και Ασκήσεις όλων των επιπέδων. 

  • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με το Δάσκαλο σου μέσω chat, forum και email, για στοχευμένη βοήθεια και πλήρη κάλυψη των αποριών σου υπεύθυνα και εξατομικευμένα.

  • Εκπαιδευτικά Παιχνίδια & Live Quizzes

Έχουμε στη φαρέτρα μας πολλά και άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια! Γι’ αυτό ετοιμαστείτε αυτή τη χρονιά να Παίζουμε, να Παρατηρούμε και να Μαθαίνουμε, εφαρμόζοντας τη Μέθοδο Marcuri!

  • Πίστες Προόδου

Σε εβδομαδιαία βάση αξιολογείται το γνωστικό επίπεδο και η πρόοδος σου εξατομικευμένα, με Φύλλο Ασκήσεων και Πίστες Προόδου.

  • Διαγωνιστικά Μαθηματικά

Απόλαυσε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις το Διαγωνισμό "Καγκουρό", μέσα από εβδομαδιαίο σετ ερωτήσεων με στόχο να νιώσεις, να ερμηνεύσεις και να αγκαλιάσεις τις μαθηματικές έννοιες με έναν τρόπο πρωτόγνωρο και βιωματικό. Μαζί αλλάζουμε νοοτροπία, κοιτάζοντας κατάματα τα Μαθηματικά μέσα από την ίδια τη Ζωή!

 

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους μαθητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι μαθητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

Η Εκπαιδευτική Οικογένεια ARNOS, αγκαλιάζει όλους τους μαθητές απανταχού, φροντίζοντας τις δικές σου ανάγκες με τρόπο μοναδικό και προσωποποιημένο. Προσφέροντας με αγάπη και μεράκι…

 

Τη Γνώση με τρόπο Απλό και Κατανοητό

 

– Οι Δικοί σου Δάσκαλοι

 

Διδασκαλία σε video και μελέτη χωρίς όρια!

1η ΕΝΟΤΗΤΑ : ΟΞΕΑ - ΒΑΣΕΙΣ - ΑΛΑΤΑ
2η ΕΝΟΤΗΤΑ : ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ - ....
3η ΕΝΟΤΗΤΑ : Η ΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ
SOS Θέματα & Επαναλήψεις Χημείας Γ' Γυμνασίου
8 Θέματα Εξετάσεων: Λύσεις & Διδασκαλία σε video

Διδασκαλία σε video και μελέτη χωρίς όρια!

e- Λυσάρι Αρνός - Χημεία
Ενότητα 2 - Ταξινόμηση των στοιχείων
Ενότητα 3 - Η χημεία του άνθρακα

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός