Φυσική Γ' Γυμνασίου

Φυσική Γ' Γυμνασίου Online Φροντιστήριο

 

Στο No1 Πρότυπο Online Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Η Φυσική της Γ’ Γυμνασίου αποτελεί κομβικό σημείο στην εμβάθυνση του μαθήματος αυτού. Συναντούμε ήδη γνωστά αντικείμενα, τα οποία καλούμαστε να μελετήσουμε ακόμη βαθύτερα, αλλά γνωρίζουμε και έννοιες καινούριες και άκρως συναρπαστικές.

Τα διδακτικά αντικείμενα με τα οποία θα ασχοληθούμε είναι τα εξής:

 

Ηλεκτρισμός - Ηλεκτρικό ρεύμα - Ηλεκτρική Ενέργεια

Ο κόσμος του ηλεκτρισμού είναι ήδη γνωστός, φέτος όμως θα μάθουμε τους νόμους που τον περιβάλλουν, και με τη βοήθεια της χημείας θα εξηγήσουμε πολλές από τις ιδιότητες, που γνωρίζαμε, αλλά δεν καταλαβαίναμε!

 

Ταλαντώσεις

Οι ταλαντώσεις είναι ένα νέο κεφάλαιο στην γνώση της φυσικής. Θα μάθουμε τι είναι οι ταλαντωσεις και γιατί είναι τόσο σημαντικές στην καθημερινότητά μας.

 

Μηχανικά κύματα

Και στο κεφάλαιο αυτό θα γνωρίσουμε κάτι τελείως νέο, τον κόσμο των κυμάτων. Θα δούμε γιατί είναι τόσο σημαντικά και τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο ιδιαίτερα.

 

Φως - Ανάκλαση - Διάθλαση - Φακοί

Για το φως και τα φαινόμενά του έχουμε ξαναμιλήσει, όμως φέτος θα γνωρίσουμε τα φαινόμενα αυτά λίγο καλύτερα. Θα εξηγήσουμε τη φύση τους και θα καταλάβουμε πως και γιατί συμβαίνουν.

 

Πυρήνας - Αντιδράσεις

Στο τελευταίο κομμάτι της ύλης μας θα γνωρίσουμε τον πυρήνα του ατόμου και θα μελετήσουμε τις αντιδράσεις που συμβαίνουν σε αυτό, δίνοντας έμφαση σε εφαρμογές που μας ενδιαφέρουν στην καθημερινότητά μας.

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη Γ΄ Γυμνασίου

  • Εβδομαδιαία Καθοδήγηση Μελέτης

Αναλυτικές οδηγίες και ακριβές πλάνο για άρτια οργανωμένο πρόγραμμα μελέτης στην ύλη των Μαθημάτων, προσαρμοσμένο στο χρόνο και τις δικές σου ανάγκες.

  • Live Διδασκαλία

Καθημερινά 4-5 μ.μ., διεξάγεται ζωντανή διδασκαλία με μαθήματα μύησης στη Θεωρία και τη Μεθοδολογία κάθε κεφαλαίου. Κατανοώντας τες, εμβαθύνουμε καθώς εξασκούμαστε με Εφαρμογές, Ερωτήσεις κλειστού τύπου και Ασκήσεις όλων των επιπέδων. 

  • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με το Δάσκαλο σου μέσω chat, forum και email, για στοχευμένη βοήθεια και πλήρη κάλυψη των αποριών σου υπεύθυνα και εξατομικευμένα.

  • Εκπαιδευτικά Παιχνίδια & Live Quizzes

Έχουμε στη φαρέτρα μας πολλά και άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια! Γι’ αυτό ετοιμαστείτε αυτή τη χρονιά να Παίζουμε, να Παρατηρούμε και να Μαθαίνουμε, εφαρμόζοντας τη Μέθοδο Marcuri!

  • Πίστες Προόδου

Σε εβδομαδιαία βάση αξιολογείται το γνωστικό επίπεδο και η πρόοδος σου εξατομικευμένα, με Φύλλο Ασκήσεων και Πίστες Προόδου.

  • Διαγωνιστικά Μαθηματικά

Απόλαυσε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις το Διαγωνισμό "Καγκουρό", μέσα από εβδομαδιαίο σετ ερωτήσεων με στόχο να νιώσεις, να ερμηνεύσεις και να αγκαλιάσεις τις μαθηματικές έννοιες με έναν τρόπο πρωτόγνωρο και βιωματικό. Μαζί αλλάζουμε νοοτροπία, κοιτάζοντας κατάματα τα Μαθηματικά μέσα από την ίδια τη Ζωή!

 

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους μαθητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι μαθητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

Η Εκπαιδευτική Οικογένεια ARNOS, αγκαλιάζει όλους τους μαθητές απανταχού, φροντίζοντας τις δικές σου ανάγκες με τρόπο μοναδικό και προσωποποιημένο. Προσφέροντας με αγάπη και μεράκι…

 

Τη Γνώση με τρόπο Απλό και Κατανοητό

 

– Οι Δικοί σου Δάσκαλοι

 

Κεφ. 1ο Ηλεκτρική Δύναμη & Φορτίο
1.3 Το ηλεκτρικό φορτίο στο εσωτερικό του ατόμου
Κεφ. 2ο Ηλεκτρικό Ρεύμα
2. Ερωτήσεις: Χρησιμοποίησε & εφάρμοσε τις έννοιες που έμαθες
Κεφ. 3ο Ηλεκτρική Ενέργεια
3. Ερωτήσεις: Χρησιμοποίησε & εφάρμοσε τις έννοιες που έμαθες
Κεφ. 5ο Μηχανικά Κύματα
Κεφ. 6ο Φύση & διάδοση του φωτός
Κεφ. 7ο Ανάκλαση του φωτός
7. Ερωτήσεις: Χρησιμοποίησ ε& εφάρμοσε τις έννοιες που έμαθες
Κεφ. 8o Διάθλαση του φωτός
Κεφ. 11o Πυρηνικές Αντιδράσεις
*11. Ερωτήσεις: Χρησιμοποίησε & εφάρμοσε τις έννοιες που έμαθες
*11. Ερωτήσεις: Εφάρμοσε τις γνώσεις σου & γράψε απαντήσεις
Επαναλήψεις: Θεωρία και Ασκήσεις
Διδασκαλία Online Ζωντανά! Γράψε Άριστα στις Εξετάσεις!
Επιλεγμένα Θέματα Εξετάσεων 2016
10 Θέματα Εξετάσεων: Λύσεις & Διδασκαλία σε video
e- Λυσάρι Αρνός - Φυσική
Ενότητα 1 - Ηλεκτρική δύναμη και φορτίο
Ενότητα 6 - Φύση και διάδοση του φωτός
Ενότητα 9 - Φακοί και οπτικά όργανα
Ενότητα 11 - Πυρηνικές αντιδράσεις

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός