Οδύσσεια Α' Γυμνασίου

Οδύσσεια Α΄Γυμνασίου Online Φροντιστήριο

 

Στο No1 Online Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Η διάρθρωση των Ενοτήτων στο σχολικό εγχειρίδιο της Οδύσσειας:

 

Α΄ Μέρος

Τα κύρια θέματα της Ενότητας, περίληψη της ραψωδίας και το κείμενο με τα αναγκαία υποσελίδια σχόλια, πλαγιότιτλους, λίγες φράσεις στα αρχαία ελληνικά και σχετικό εποπτικό υλικό.

 

B΄ μέρος

Παράλληλα κείμενα με ερωτήσεις, θέματα για συζήτηση, εργασίες, ανακεφαλαίωση. Σε ορισμένες Ενότητες προτείνονται και διαθεματικές δραστηριότητες ή (σύντομες) συζητήσεις.  

 

Γ΄ μέρος

Θέματα για συζήτηση- Εργασίες  

 

Δ΄ μέρος

Ανακεφαλαίωση της κάθε Ενότητας και κάποιες φορές περιλαμβάνει και ανακεφαλαιωτικές ερωτήσεις ή ασκήσεις.  

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη Γυμνασίου

  • Εβδομαδιαία Καθοδήγηση Μελέτης

Αναλυτικές οδηγίες και ακριβές πλάνο για άρτια οργανωμένο πρόγραμμα μελέτης στην ύλη των μαθημάτων, προσαρμοσμένο στο χρόνο και τις δικές σου ανάγκες.

  • Live Διδασκαλία

Καθημερινά 4-5 μ.μ., διεξάγεται ζωντανή διδασκαλία με μαθήματα μύησης στη Θεωρία και τη Μεθοδολογία κάθε κεφαλαίου. Κατανοώντας τες, εμβαθύνουμε καθώς εξασκούμαστε με Εφαρμογές, Ερωτήσεις κλειστού τύπου και Ασκήσεις όλων των επιπέδων. 

  • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με το Δάσκαλο σου μέσω chat, forum και email, για στοχευμένη βοήθεια και πλήρη κάλυψη των αποριών σου υπεύθυνα και εξατομικευμένα.

  • Εκπαιδευτικά Παιχνίδια & Live Quizzes

Έχουμε στη φαρέτρα μας πολλά και άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια! Γι’ αυτό ετοιμαστείτε αυτή τη χρονιά να Παίζουμε, να Παρατηρούμε και να Μαθαίνουμε, εφαρμόζοντας τη Μέθοδο Marcuri!

  • Πίστες Προόδου

Σε εβδομαδιαία βάση αξιολογείται το γνωστικό επίπεδο και η πρόοδος σου εξατομικευμένα, με Φύλλο Ασκήσεων και Πίστες Προόδου.

  • Διαγωνιστικά Μαθηματικά

Απόλαυσε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις το Διαγωνισμό "Καγκουρό", μέσα από εβδομαδιαίο σετ ερωτήσεων με στόχο να νιώσεις, να ερμηνεύσεις και να αγκαλιάσεις τις μαθηματικές έννοιες με έναν τρόπο πρωτόγνωρο και βιωματικό. Μαζί αλλάζουμε νοοτροπία, κοιτάζοντας κατάματα τα Μαθηματικά μέσα από την ίδια τη Ζωή!

 

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους μαθητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι μαθητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

Η Εκπαιδευτική Οικογένεια ARNOS, αγκαλιάζει όλους τους μαθητές απανταχού, φροντίζοντας τις δικές σου ανάγκες με τρόπο μοναδικό και προσωποποιημένο. Προσφέροντας με αγάπη και μεράκι…

 

Τη Γνώση με τρόπο Απλό και Κατανοητό

 

– Οι Δικοί σου Δάσκαλοι

Εισαγωγή - Οδύσσεια Α' Γυμνασίου
Διδασκαλία σε Βιντεομαθήματα - Θεωρία & Ασκήσεις
Τηλεμαχεία: Ενότητα 1-6 - Οδύσσεια Α' Γυμνασίου
Νόστος: Ενότητες 7-18 - Οδύσσεια Α' Γυμνασίου
Ενότητα 10: Aγώνας Oδυσσέα για έξοδο στη στεριά &...
Ενότητα 18: Oι τελευταίες περιπέτειες Oδυσσέα,η αναχώρηση...
Μνηστηροφονία: Εν.19-28 - Οδύσσεια Α' Γυμνασίου
Εγκυκλοπαιδικός Οδηγός: Αρχαϊκή Επική Ποίηση
Διαδραστικά Τεστ Αξιολόγησης
Μαθήματα για τις εξετάσεις και sos
2ο Προτεινόμενο διαγώνισμα για τη Μνηστηροφονία
Θέματα Σχολικών Εξετάσεων - Οδύσσεια Α' Γυμνασίου
Προαγωγικές Εξετάσεις Οδύσσειας Α' Γυμνασίου
e- Λυσάρι Αρνός - Οδύσσεια
Λύσεις Οδύσσειας

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός