Γεωγραφία Α' Γυμνασίου

Δωρεάν Διδασκαλία

Γεωγραφία Α΄ Γυμνασίου Online Φροντιστήριο

 

Στο No1 Online Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Η Γεωγραφία της Α’ Γυμνασίου είναι μια αρχή για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον πλανήτη μας. Τη χρονιά αυτή θα μελετήσετε το φυσικό μας περιβάλλον, δίνοντας έμφαση σε όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν τον πλανήτη μας μοναδικό, ενώ ακόμη θα γνωρίσετε στοιχεία για τους ανθρώπους και για τους τρόπους που χρησιμοποιούμε το φυσικό μας περιβάλλον. 

Οι ενότητες που θα μελετήσουμε είναι οι ακόλουθες:

 

Χάρτες

Θα μάθουμε να ξεχωρίζουμε τα διάφορα είδη χαρτών αλλά και να υπολογίζουμε τις αποστάσεις τους σε πραγματικό επίπεδο.

 

Η Γη, ένας υπέροχος πλανήτης

Η Γη και τα βασικά της χαρακτηριστικά θα αρχίσουν σιγά σιγά να μας αποκαλύπτονται στην ενότητα αυτή. 

 

Ατμόσφαιρα

Θα γνωρίσουμε την ατμόσφαιρα και τα βασικά χαρακτηριστικά που την συνθέτουν, όπως τα στρώματα και τα αέριά της.  

 

Υδρόσφαιρα

Το μάθουμε τα πάντα για το νερό, τη σημασία του για τον άνθρωπο, το αέναο ταξίδι του και θα δούμε μερικά από τα σημαντικότερα ποτάμια του πλανήτη.  

 

Λιθόσφαιρα

Γνωρίζετε για τους σεισμούς; Αν όχι, ήρθε η ώρα να καταλάβουμε γιατί και πως γίνονται. Επιπλέον θα καταλάβουμε πως η Γη μπορεί να μας αποκαλύψει την ηλικία της.  

 

Βιόσφαιρα

Τα ζώα και τα φυτά τα γνωριζετε. Εδώ θα δούμε που μένουν και γιατί έχουν επιλέξει να ζουν σε συγκεκριμένα μέρη. 

 

Πληθυσμός - Πόλεις

Γνωρίζετε πόσοι άνθρωποι ζουν στον πλανήτη; Αν όχι, θα το μάθουμε εδώ και μαζί θα γνωρίσουμε κάποιες από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και τα βασικά τους χαρακτηριστικά.  

 

Φυσικοί και Ανθρώπινοι Πόροι

Η Γη έχει να προσφέρει πολλά στους ανθρώπους. Στο κεφάλαιο αυτό θα μάθουμε για την προσφορά αυτή αλλά και για το τι κάνουν οι άνθρωποι για να ζήσουν καλύτερα. 

 

Ήπειροι

Στο τελευταίο αυτό κεφάλαιο θα κάνουμε ένα ταξίδι στις ηπείρους, θα γνωρίσουμε τα βασικά τους χαρακτηριστικά, τους ανθρώπους και το φυσικό τους περιβάλλον.  

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη Γυμνασίου

  • Εβδομαδιαία Καθοδήγηση Μελέτης

Αναλυτικές οδηγίες και ακριβές πλάνο για άρτια οργανωμένο πρόγραμμα μελέτης στην ύλη των μαθημάτων, προσαρμοσμένο στο χρόνο και τις δικές σου ανάγκες.

  • Live Διδασκαλία

Καθημερινά 4-5 μ.μ., διεξάγεται ζωντανή διδασκαλία με μαθήματα μύησης στη Θεωρία και τη Μεθοδολογία κάθε κεφαλαίου. Κατανοώντας τες, εμβαθύνουμε καθώς εξασκούμαστε με Εφαρμογές, Ερωτήσεις κλειστού τύπου και Ασκήσεις όλων των επιπέδων. 

  • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με το Δάσκαλο σου μέσω chat, forum και email, για στοχευμένη βοήθεια και πλήρη κάλυψη των αποριών σου υπεύθυνα και εξατομικευμένα.

  • Εκπαιδευτικά Παιχνίδια & Live Quizzes

Έχουμε στη φαρέτρα μας πολλά και άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια! Γι’ αυτό ετοιμαστείτε αυτή τη χρονιά να Παίζουμε, να Παρατηρούμε και να Μαθαίνουμε, εφαρμόζοντας τη Μέθοδο Marcuri!

  • Πίστες Προόδου

Σε εβδομαδιαία βάση αξιολογείται το γνωστικό επίπεδο και η πρόοδος σου εξατομικευμένα, με Φύλλο Ασκήσεων και Πίστες Προόδου.

  • Διαγωνιστικά Μαθηματικά

Απόλαυσε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις το Διαγωνισμό "Καγκουρό", μέσα από εβδομαδιαίο σετ ερωτήσεων με στόχο να νιώσεις, να ερμηνεύσεις και να αγκαλιάσεις τις μαθηματικές έννοιες με έναν τρόπο πρωτόγνωρο και βιωματικό. Μαζί αλλάζουμε νοοτροπία, κοιτάζοντας κατάματα τα Μαθηματικά μέσα από την ίδια τη Ζωή!

 

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους μαθητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι μαθητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

Η Εκπαιδευτική Οικογένεια ARNOS, αγκαλιάζει όλους τους μαθητές απανταχού, φροντίζοντας τις δικές σου ανάγκες με τρόπο μοναδικό και προσωποποιημένο. Προσφέροντας με αγάπη και μεράκι…

 

Τη Γνώση με τρόπο Απλό και Κατανοητό

 

– Οι Δικοί σου Δάσκαλοι

Ενότητα Β΄: Φυσικό περιβάλλον
Ενότητα Γ΄: Ανθρωπογενές Περιβάλλον
Ενότητα Δ΄: Ήπειροι...«Στιγμιότυπα»
Δ2. Ασία: Φυσικό περιβάλλον και άνθρωποι
Δ4. Νότια Αμερική: Φυσικό περιβάλλον και άνθρωποι
Δ5. Ωκεανία: Φυσικό περιβάλλον και άνθρωποι
SOS Θέματα & Επαναλήψεις Γεωγραφίας Α' Γυμνασίου
Διαδραστικά Τεστ Αξιολόγησης

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός