Φυσική Α' Γυμνασίου

Φυσική Α΄ Γυμνασίου Online Φροντιστήριο

 

Στο No1 Online Φροντιστήριο εξασφαλίζεις την Επιτυχία σου!

 

Στην Φυσική της Α’ Γυμνασίου θα συναντήσουμε πολλές γνώριμες έννοιες. Τα περισσότερα από αυτά που θα δούμε, τα έχουμε συναντήσει ξανά στο Δημοτικό, όπως αυτή τη φορά θα τα ξαναδούμε με μια διαφορετική ματιά και λίγο πιο εκτεταμένα.

Οι ενότητες που θα μελετήσουμε είναι οι ακόλουθες:

 

Μήκος - Χρόνος - Μάζα

Τα τρία αυτά βασικά μεγέθη τα έχουμε συναντήσει ξανά και στα Μαθηματικά, αλλά εδώ θα γνωρίσουμε (ή καλύτερα θα ξαναθυμηθούμε) την σχέση τους με τον κόσμο της Φυσικής.

 

Θερμοκρασία - Θερμότητα

Πολλές φορές τα μπερδεύουμε, αλλα οι έννοιες αυτές είναι διαφορετικές. Μέσα από πειραματισμούς θα καταλάβουμε ακριβώς την διαφορά τους και θα δούμε πως θα μας ακολουθούν στο ταξίδι μας στον κόσμο της Φυσικής.

 

Νερό

Το νερό είναι το πολυτιμότερο αγαθό για τη ζωή. Οι ιδιότητές του είναι πολλές και μοναδικές. Φέτος θα τις γνωρίσουμε αναλυτικά όλες!

 

Φως

Το φως το έχουμε ξανασυναντήσει, φέτος όμως θα ασχοληθούμε με την ιδιότητά του να θερμαίνει τα άλλα αντικείμενα. Πώς; Μένει να το δούμε!

 

Φαινόμενο του θερμοκηπίου

Ένα από τα σημαντικότερα φαινόμενα του πλανήτη μας και ένα από τα πλέον γνωστά. Σίγουρα το έχετε ακούσει όλοι, αλλά γνωρίζετε ακριβώς τι είναι; Φέτος θα μάθουμε τα πάντα για αυτό.

 

Ηλεκτρικό Βραχυ-κύκλωμα

Το κύκλωμα το γνωρίζετε ήδη, το βραχυκύκλωμα όμως; Η ιδιότητα αυτή του ρεύματος είναι επικίνδυνη και πρέπει όλοι να μάθουμε πως συμβαίνει και τι πρέπει να κάνουμε, όταν συμβαίνει.

 

Από τον ηλεκτρισμό στον μαγνητισμό - Από τον μαγνητισμό στον ηλεκτρισμό

Ηλεκτρισμός και μαγνητισμός είναι δύο φαινόμενα αλληλένδετα. Φέτος θα γνωρίσουμε πως μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε ως όφελός μας και τα δύο.

 


 

Ετήσια Φροντιστηριακή Εκπαίδευση - Υποστήριξη Γυμνασίου

  • Εβδομαδιαία Καθοδήγηση Μελέτης

Αναλυτικές οδηγίες και ακριβές πλάνο για άρτια οργανωμένο πρόγραμμα μελέτης στην ύλη των Μαθηματικών, προσαρμοσμένο στο χρόνο και τις δικές σου ανάγκες.

  • Live Διδασκαλία

Καθημερινά 4-5 μ.μ., διεξάγεται ζωντανή διδασκαλία με μαθήματα μύησης στη Θεωρία και τη Μεθοδολογία κάθε κεφαλαίου. Κατανοώντας τες, εμβαθύνουμε καθώς εξασκούμαστε με Εφαρμογές, Ερωτήσεις κλειστού τύπου και Ασκήσεις όλων των επιπέδων. 

  • Επίλυση αποριών

Άμεση επικοινωνία με το Δάσκαλο σου μέσω chat, forum και email, για στοχευμένη βοήθεια και πλήρη κάλυψη των αποριών σου υπεύθυνα και εξατομικευμένα.

  • Εκπαιδευτικά Παιχνίδια & Live Quizzes

Έχουμε στη φαρέτρα μας πολλά και άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια! Γι’ αυτό ετοιμαστείτε αυτή τη χρονιά να Παίζουμε, να Παρατηρούμε και να Μαθαίνουμε, εφαρμόζοντας τη Μέθοδο Marcuri!

  • Πίστες Προόδου

Σε εβδομαδιαία βάση αξιολογείται το γνωστικό επίπεδο και η πρόοδος σου εξατομικευμένα, με Φύλλο Ασκήσεων και Πίστες Προόδου.

  • Διαγωνιστικά Μαθηματικά

Απόλαυσε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις το Διαγωνισμό "Καγκουρό", μέσα από εβδομαδιαίο σετ ερωτήσεων με στόχο να νιώσεις, να ερμηνεύσεις και να αγκαλιάσεις τις μαθηματικές έννοιες με έναν τρόπο πρωτόγνωρο και βιωματικό. Μαζί αλλάζουμε νοοτροπία, κοιτάζοντας κατάματα τα Μαθηματικά μέσα από την ίδια τη Ζωή!

 

 


 

Live Διδασκαλία: Ιδιαίτερα - Group

 

Σε προκαθορισμένες ημέρες και ώρες, κατόπιν προγραμματισμού και συνεννόησης, ο διδάσκων παρέχει ενισχυτική διδασκαλία με τους μαθητές, αναλύοντας τη θεωρία - μεθοδολογία ανά θεματική περιοχή, χρησιμοποιώντας ερωτήσεις κλειστού τύπου και επιλύοντας εφαρμογές, συνδυαστικές ασκήσεις, σύνθετα θέματα και θέματα εξετάσεων. Είναι το αποκορύφωμα της εκπαιδευτικής υποστήριξης, διότι με σημείο αναφοράς το πλήρες εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας, οι μαθητές εξασκούνται στην εφαρμογή αυτών μέσα από ασκήσεις και συνδυαστικά θέματα όλων των επιπέδων.

Η Εκπαιδευτική Οικογένεια ARNOS, αγκαλιάζει όλους τους μαθητές απανταχού, φροντίζοντας τις δικές σου ανάγκες με τρόπο μοναδικό και προσωποποιημένο. Προσφέροντας με αγάπη και μεράκι…

 

Τη Γνώση με τρόπο Απλό και Κατανοητό

 

– Οι Δικοί σου Δάσκαλοι

 

Διδασκαλία σε video και μελέτη χωρίς όρια!

Επιλεγμένα Θέματα Εξετάσεων 2016
9 Θέματα Εξετάσεων: Λύσεις & Διδασκαλία σε video
Επαναλήψεις: Θεωρία και Ασκήσεις
Διδασκαλία Online Ζωντανά! Γράψε Άριστα στις Εξετάσεις!

Διδασκαλία σε video και μελέτη χωρίς όρια!

Φύλλο Εργασίας 2ο
Φύλλο Εργασίας 4ο
Φωτογραφία Καθηγητή

Αθηνά Σκυριανού

Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Πτυχίο «Επιστήμης του Περιβάλλοντος»
Μαθήματα
Σχολείο: Μαθηματικά, Φυσική και Γεωγραφία
Θ.Ε : ΔΙΑ, ΠΣΧ(ΠΣΕ, ΠΣΠ)
Εκπαιδευτική Φιλοσοφία
Από το 2015 διδάσκω στον ΑΡΝΟ περιβαλλοντικά μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου και θετικά μαθήματα Α΄Βάθμιας εκπαίδευσης. Μέσω της δημιουργίας εκπαιδευτικού υλικού, έχω ως στόχο να μεταδώσω όλες τις γνώσεις μου, με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Αντιμετωπίζω κάθε μαθητή/φοιτητή ως μοναδική προσωπικότητα και προσπαθώ να αντιμετωπίζω τις ανάγκες του με ιδιαίτερη προσοχή, έχοντας ως στόχο την μάθηση μέσα από την προσωπική σκοπιά.
Σπουδές & πιστοποιήσεις

2009: Πτυχίο «Επιστήμης του Περιβάλλοντος» – Πανεπιστήμιο Αιγαίου

2012: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα «Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων» με ειδίκευση στα «Συστήματα Διαχείρισης Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος» - ΕΜΠ & ΠΑΠΕΙ

Διδακτική Εμπειρία
2015 - σήμερα: Διδασκαλία στο Κέντρο Σπουδών ΑΡΝΟΣ Περιβαλλοντικών μαθημάτων πανεπιστημιακού επιπέδου, Μαθηματικών, Φυσικής και Γεωγραφίας, πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης
Συγγραφικό Υλικό
«Εκτίμηση της τοξικής δράσης του φυτοφαρμάκου diuron με τη χρήση του φωτοσυνθετικού οργανισμού Lemna minor» Μυτιλήνη, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2009
«Ποιοτική και ποσοτική ανάλυση στραγγισμάτων από την βιολογική αποδόμηση απορριμμάτων του ΧΥΤΑ Δυτικής Αττικής», Αθήνα, Ε.Μ.Π. – Πανεπιστήμιο Πειραιά, 2012

Κάνε το πρώτο βήμα δωρεάν

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός