ΔΕΟ 43 – Επαναληπτικό Τμήμα

ΔΕΟ 43 - Επαναληπτικό Τμήμα
Σύνδεσμος Επαναληπτικού Τμήματος – ΔΕΟ 43
1 Θέμα
Επαναληπτικό Μάθημα ΔΕΟ43 – Σύνδεσμος
Πρόγραμμα Επαναληπτικών Μαθημάτων – ΔΕΟ 43
1 Θέμα
Πρόγραμμα Επαναληπτικών Μαθημάτων – ΔΕΟ 43
Επαναληπτικά Μαθήματα - ΔΕΟ 43
Σημειώσεις και Καταγραφές Επαναληπτικών Μαθημάτων – ΔΕΟ 43
4 Θέματα
Καταγραφή 1ου Επαναληπτικού Μαθήματος ΔΕΟ43 2024-25  (01:23:56)
Καταγραφή 2ου Επαναληπτικού Μαθήματος ΔΕΟ43 2024-25  (01:11:05)
Καταγραφή 3ου Επαναληπτικού Μαθήματος ΔΕΟ43 2024-25  (01:25:13)
Καταγραφή 4ου Επαναληπτικού Μαθήματος ΔΕΟ43 2024-25  (01:33:44)
Προηγούμενο Θέμα
Επόμενο Θέμα

Πρόγραμμα Επαναληπτικών Μαθημάτων – ΔΕΟ 43

ΔΕΟ 43 – Επαναληπτικό Τμήμα Πρόγραμμα Επαναληπτικών Μαθημάτων – ΔΕΟ 43
Περιεχόμενα Μαθήματος
0% Ολοκληρωμένο 0/1 Βήματα
Πρόγραμμα Επαναληπτικών Μαθημάτων – ΔΕΟ 43
Προηγούμενο Θέμα
Πϊσω στο μάθημα
Επόμενο Θέμα
Διαχείριση Συγκατάθεσης
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.
Λειτουργικά Πάντα ενεργό
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απολύτως απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της δυνατότητας χρήσης συγκεκριμένης υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον συνδρομητή ή τον χρήστη ή με αποκλειστικό σκοπό τη μετάδοση επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών.
Προτιμήσεις
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.
Στατιστικά
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς. Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.
Εμπορικής Προώθησης
Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση απαιτείται για τη δημιουργία προφίλ χρηστών, για την αποστολή διαφημίσεων ή για την καταγραφή του χρήστη σε έναν ιστότοπο ή σε διάφορους ιστότοπους για παρόμοιους σκοπούς εμπορικής προώθησης.
Διαχείριση επιλογών Διαχείριση υπηρεσιών Manage {vendor_count} vendors Διαβάστε περισσότερα για αυτούς τους σκοπούς
Προβολή προτιμήσεων
{title} {title} {title}
Login
Accessing this μάθημα requires a login. Please enter your credentials below!

Lost Your Password?