Πανεπιστημιακά Μαθήματα ΑΕΙ - ΕΜΠ

Η πολύπλευρη εκπαιδευτική εμπειρία από το 1985, καθώς και τα ταξίδια διεθνών τεχνολογικών εκθέσεων μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να οργανώνουμε και να πραγματοποιούμε τα μαθήματα μας online με φυσικό τρόπο και με τους καλύτερους καθηγητές.

Υπηρεσίες ΑΕΙ - ΕΜΠ

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Video Courses

Video Διδασκαλία με Θεωρία, Μεθοδολογία και λυμένες Ασκήσεις. Όλη η ύλη του μαθήματος σε μία σελίδα. Μελέτη χωρίς όρια χώρου & χρόνου.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Online Διδασκαλία

Η εμπλοκή μας στο e-learning από το 2002 μας οδήγησε στην εναρμόνηση της τεχνολογίας με τη online φυσική διδασκαλία. Γνωρίστε την για να αποκτήσετε τη δική σας εμπειρία.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Εξατομικευμένες λύσεις

Ο καθηγητής με ομαδικά-ιδιαίτερα μαθήματα διδάσκει με σχέδιο μαθήματος και αλληλεπιδρά με το φοιτητή σε οργανωμένο μαθησιακό περιβάλλον.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Εργασίες

Με πολυετή εμπειρία αναλαμβάνουμε την εκπόνηση φοιτητικών εργασιών κάθε ειδικότητας.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Εξετάσεις - Θέματα

Στόχος μας η επιτυχία στις εξετάσεις. Με την πλήρη online φροντιστηριακή εκπαίδευση κατακτάς τη γνώση και φτάνεις στην επιτυχία.

Μέθοδος Επιτυχίας Αρνός

Στοχεύουμε την επιτυχία!

Προετοιμάζουμε πλήρως το φοιτητή των προπτυχιακών προγραμμάτων, διασφαλίζοντας την πλήρη κατανόηση της ύλης και τη σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις.

Οι καθηγητές μας

Διαθέτουν μεθοδικότητα και ικανότητα για αποτελεσματικό προγραμματισμό.
 

Θάνος Κ.

Μόρφωση δεν είναι εκμάθηση διαφόρων πραγμάτων, αλλά η εκπαίδευση του νου ώστε να μπορεί να σκέπτεται. 

Πέτρος Τσ.

Η δημιουργία μιας αποτελεσματικής και ευχάριστης μαθησιακής διαδικασίας αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων των μαθητών και φοιτητών μας. 

Αχιλλέας Παπ.

Από όταν ξεκίνησα τη διδασκαλία των Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, πάντα είχα μια επιμονή στη λεπτομέρεια. Επίσης, η οργανωμένη κάλυψη της διδακτέας ύλης,

Γίνε Course Creator

Έχεις την εμπειρία, τη γνώση και τη θέληση; Θέλεις να δημιουργήσεις τα δικά σου online Video Lessons; Μαζί μας δημιουργείς τα δικά σου μαθήματα για να έχεις το όφελος και την ευχαρίστηση των πνευματικών δικαιωμάτων.
Προσωπική Υποστήριξη

Προσωπική Υποστήριξη

Καθηγητές με πείρα στην online διδασκαλία καθώς και η τεχνική μας ομάδα είναι δίπλα σου για να έχεις τα αποτελέσματα που επιδιώκεις.

Ζωντανή Online Τάξη

Ζωντανή Online Τάξη

Γίνεσαι μέλος της καλύτερης ομάδας στην online εκπαίδευση. Αποκτάς πρόσωπο και πρόσβαση για τα ζωντανά online μαθήματα.

Continued Proffesional Development (CPD)

CPD

Continued Proffesional Development (CPD) : Συνεχής επαγγελματική εξέλιξη στην εκπαίδευση του 21ου αιώνα. Από τος διεθνείς εκθέσεις και τα παγκόσμια event συνεχώς αναβαθμίζουμε τις παιδαγωγικές μας πρακτικές.

Arnos Partner

Γίνε Arnos Partner

Κάνε την Επιχείρησή σου Πρωτοπόρα!

Το Φροντιστήριό σου αποκτά πρόσβαση σε εκατοντάδες μαθήματα για να τα παρέχεις τους μαθητές σου. Έχεις τα εργαλεία και την κατάλληλη οργάνωση να ξεχωρίσεις στην online εκπαίδευση. 

Read more
ΠΑΙΞΕ & ΜΑΘΕ

app - Arnos Learn

εφαρμογή αυτομάθησης
Quiz Arnos Learn

24.545

Eρωτήσεις

Quiz Arnos Learn

1.453

Quiz

Quiz Arnos Learn

3.085

Xρήστες

Quiz Arnos Learn

242.545

Απαντ. Ερωτήσεις

Quiz Arnos Learn

15.453

Ληφθέντα Quiz