arnos.gr

το Φροντιστήριο σου για το ΕΑΠ

ο Φροντιστήριό σου arnos.gr  – ΕΑΠ


33ος χρόνος… arnos.gr

Με 32 χρόνια στην εκπαίδευση και 15 χρόνια παροχής online υπηρεσιών, χαρακτηριζόμενοι από το πάθος και το μεράκι του Δασκάλου, δημιουργήσαμε το Φροντιστήριό σου arnos.gr για φοιτητές όλων των θεματικών ενοτήτων του Ε.Α.Π. και υψηλούς στόχους.

Από το 2000 έως σήμερα, χιλιάδες φοιτητές απέκτησαν το πτυχίο τους με τη συμβολή των καθηγητών του arnos.gr. Συνεχίζουμε με γνώμονα την καινοτομία και την προσωπική επιτυχία του φοιτητή.

Ετήσια Συνδρομή για το eap.arnos.gr

1. Εργασία & Διδακτική Υποστήριξη

Μαζί μας η Εργασία… γίνεται project έρευνας και μελέτης!

Με οδηγό την πολύχρονη εμπειρία μας στην εκπαιδευτική υποστήριξη των φοιτητών του Ε.Α.Π. για τις Ανθρωπιστικές, τις Κοινωνικές και τις Θετικές Σπουδές, οδηγηθήκαμε στη διακριτότητα του τρόπου και της μεθόδου ανάπτυξης των Εργασιών. Με τη λήψη της εκφώνησης της Εργασίας, πραγματοποιούνται από την πρώτη κιόλας εβδομάδα και για τρεις συνεχόμενες, online συναντήσεις με σκοπό την υποστήριξη και  ανάπτυξη του τρόπου επίλυσης της.

Α. Ανθρωπιστικές & Κοινωνικές Σπουδές

    Εντός των τριών online συναντήσεων, θα γίνεται διεξοδική ανάλυση από τον καθηγητή στα ακόλουθα:

  • 1η Συνεδρία: Αποκάλυψη θέματος Κατανόηση θέματος, Διευκρινίσεις, Λέξεις – Κλειδιά, Ερωτήματα Αποκάλυψης & Πηγές
  • 2η Συνεδρία: Σχεδιάγραμμα & Δρόμοι Ανάπτυξης
    Μελέτη των ζητημάτων της Εργασίας, Υποστηρικτικό υλικό & Κατευθύνσεις ανάπτυξης
  • 3η Συνεδρία: Πρότυπη Εργασία
    Βήμα – βήμα η ανάπτυξη (πρόλογος, κυρίως μέρος, επίλογος), Συζήτηση & Προτάσεις συγγραφής που επιτρέπουν την προσωποποιημένη παρουσίαση της εργασίας.

Β. Θετικές & Κοινωνικές Σπουδές

    Εντός των τριών online συναντήσεων, θα γίνεται καταμερισμός των ασκήσεων για ανάλυση από τον καθηγητή:

  • 1η Συνεδρία: Αποκάλυψη & Κατανόηση (μέρος 1ο)  Κατανόηση Θεμάτων, Διευκρινίσεις, Λέξεις – Κλειδιά, Πηγές & Πρόταση Λύσεων
  • 2η Συνεδρία: Αποκάλυψη & Κατανόηση (μέρος 2ο)  Κατανόηση Θεμάτων, Διευκρινίσεις, Λέξεις – Κλειδιά, Πηγές & Πρόταση Λύσεων
  • 3η Συνεδρία: Αποκάλυψη & Κατανόηση (μέρος 3ο)  Κατανόηση Θεμάτων, Διευκρινίσεις, Λέξεις – Κλειδιά, Πηγές & Πρόταση Λύσεων

Επιπροσθέτως, η επίλυση κάθε Εργασίας θα αναρτάται στο LMS|arnos, σε μορφή pdf και videos τα οποία μπορείς να απολαμβάνεις οποιαδήποτε στιγμή και όσες φορές θέλεις… από την οθόνη του υπολογιστή σου.

2. Video – Διδασκαλία

Μελέτη όσο, όπου και όποτε Εσύ θέλεις!

Τώρα απολαμβάνεις σε video-διδασκαλία την ύλη για κάθε θεματική ενότητα που έχεις επιλέξει, διαμορφωμένη με βάση το ύφος, το επίπεδο και τις απαιτήσεις του Χρονοδιαγράμματος του Ε.Α.Π. Αναλυτικά επεξηγηματική και στοχευμένη διδασκαλία είναι στη διάθεση σου για να μελετάς και να μυείσαι στη Γνώση οποιαδήποτε στιγμή και όσες φορές θέλεις… από την οθόνη του υπολογιστή σου. Δημιουργούμε και ανανεώνουμε συνεχώς, κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, το εκπαιδευτικό μας υλικό, με στόχο την πλήρη κατανόηση των Εργασιών, τη διδακτέα-εξεταστέα ύλη και την άρτια οικοδόμηση σου έως και την στιγμή των εξετάσεων.

3. Εβδομαδιαία Καθοδήγηση Μελέτης

Με στοχευμένη και συστηματική μελέτη… κάνουμε το Βουνό Πεδιάδα!

Κάθε εβδομάδα λαμβάνεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LMS|arnos, στοχευμένη και αναλυτική καθοδήγηση μελέτης. Ως εκ τούτου, ανά εβδομάδα οικοδομείς βαθμιαία, σταθερά και συστηματικά τη μελέτη και τις γνώσεις σου, ώστε να ανταποκριθείς επιτυχώς τόσο στην κατανόηση-επίλυση των Εργασιών, όσο και στις τελικές μας εξετάσεις.

4. Επικοινωνία – Επίλυση Αποριών

Με ζωντανή επικοινωνία μαζί μας… προσπερνάς τα εμπόδια!

Καθημερινά ο καθηγητής μας της εκάστοτε θεματικής ενότητας, δέχεται τις ερωτήσεις σου, τις οποίες και απαντά σύντομα, προσωπικά και υπεύθυνα. Όλες οι απορίες σου αναρτώνται στο Forum της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LMS|arnos και αναπτύσσεται Διάλογος Γνώσης και Σκέψης.

5. Θέματα Εξετάσεων & Προσομοίωσης

Σε συνεχή ετοιμότητα… με στόχο την επιτυχία στις Εξετάσεις!

Βασική προτεραιότητα μας είναι ο κάθε φοιτητής να μυείται στη Γνώση και να αποκτά αυτοπεποίθηση. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, θα λαμβάνεις για τις δύο επόμενες εβδομάδες, με τη διδασκαλία και τη μελέτη σου, Ασκήσεις και Θέματα Εξετάσεων προς επίλυση. Οι λύσεις των ασκήσεων αποστέλλονται, βαθμολογούνται και συζητούνται με τον καθηγητή σου. Πέραν της επίλυσης των ασκήσεων, η συγκεκριμένη πρακτική θα έχει και τη λογική της διαρκούς επανάληψης και της πλήρους ετοιμότητας για τις εξετάσεις.

Οι υπηρεσίες από 1 έως 5 είναι συνδρομητικές και κοστίζουν για κάθε μία θεματική ενότητα του  Ε.Α.Π. και για όλο το ακαδημαϊκό έτος 2017-18, 180 €.