arnos.gr

Πρότυπα – Εξετάσεις 29 Απριλίου 2023 

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς η Υπουργός Παιδείας σε συνέντευξη τύπου ανέφερε, μεταξύ άλλων, και την ημερομηνία των εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα Σχολεία της χώρας. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις 29 Απριλίου 2023. Η ημερομηνία των εξετάσεων ανακοινώνεται για πρώτη φορά στα χρονικά πριν την έναρξη του σχολικού έτους και, όπως είναι φυσικό, έχει προξενήσει αγωνία και αναστάτωση στους γονείς των υποψηφίων.

Η προετοιμασία για τα Πρότυπα Σχολεία μοιάζει ανηφορικός δρόμος. Στο δρόμο αυτό κάθε υποψήφιος χρειάζεται κατάλληλη υποστήριξη και φροντίδα. Η συστηματική και στοχευμένη προετοιμασία είναι το «κλειδί» της επιτυχίας. Δεδομένου πως οι μαθητές εξετάζονται στο μάθημα της Γλώσσας & των Μαθητικών για την εισαγωγή τους στα Πρότυπα Γυμνάσια, στον ΑΡΝΟ έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε εκπαιδευτική ιδιαιτερότητα κι ανάγκη. 

Συγκεκριμένα, ο μαθητής μπορεί να παρακολουθήσει τα Live Μαθήματα προετοιμασίας για τα Πρότυπα είτε σε τμήμα με συμμαθητές και συμμαθήτριες από όλη τη χώρα που αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό, είτε σε ιδιαίτερο μάθημα προσαρμοσμένο στις δικές του ανάγκες. Οι άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί μας διαθέτουν εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για τις εξετάσεις των Προτύπων.

Ταυτόχρονα, τα σύγχρονα Βοηθήματά μας για τα Πρότυπα, στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά,  ενδείκνυνται τόσο για το ιδιαίτερο ή φροντιστηριακό μάθημα όσο και για τη μελέτη στο σπίτι και την επανάληψη. Στα βιβλία μας καλύπτεται εκτενώς η ύλη και υπάρχουν Προσομοιωτικά διαγωνίσματα διαβαθμισμένης δυσκολίας για κάθε επίπεδο.

Τέλος, η καινοτομία μας έγκειται στο ότι η προετοιμασία των μαθητών αποκτά «αληθοφάνεια» μέσα από την Πλατφόρμα Προσομοιώσεων (exams.arnos.gr) όπου σε πραγματικό χρόνο και με χρονομέτρηση οι μαθητές μπορούν να λύσουν προσομοιωτικά διαγωνίσματα, να λάβουν άμεση βαθμολόγηση,  αλλά και ανατροφοδότηση από καθηγητή μας για την πορεία της προετοιμασίας τους.