arnos.gr

Η Πύλη για τα Πρότυπα Σχολεία

Η ύλη για τα Πρότυπα Σχολεία στο arnos.gr/protypa

Προετοιμασία για Πρότυπα Γυμνάσια & Λύκεια

Αγαπητοί μας μαθητές και γονείς,

Η περίοδος που βιώνουμε είναι για όλους μας μία μεγάλη δοκιμασία και απαιτεί από όλους μας ηρεμία, προσοχή και ατομική υπευθυνότητα με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για το συνάνθρωπό μας. Στη Νέα Εποχή της Εκπαίδευσης δεν μπορούμε να μένουμε παρατηρητές, αλλά ενεργοί και δυναμικοί. Το Κέντρο Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ και οι εκπαιδευτικοί του είναι εδώ, συμπαραστάτες σε κάθε γονιό και μαθητή, με στόχο την επιτυχία στα Πρότυπα και Ιδιωτικά Σχολεία (Γυμνάσια – Λύκεια), τις Υποτροφίες και τους Μαθητικούς Διαγωνισμούς.

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα arnos.gr/protypa μία σελίδα που διαμορφώσαμε με Έμπνευση και Όραμα, προσφέροντας online εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για την πλήρη διδακτική φροντίδα σε κάθε μαθητή. Στόχος η επιτυχία στα Πρότυπα Σχολεία για μαθητές με καθαρό όραμα και φιλοδοξίες, καθώς και για όσους θέλουν να ακολουθήσουν ένα Πρόγραμμα Εκπαίδευσης δημιουργικό και υψηλών προδιαγραφών, στα πλαίσια εφαρμογής της Μεθόδου ΑΡΝΟΣ.
Με τη Μέθοδο ΑΡΝΟΣ 6+1 Βήματα, έχετε:

  • Εξατομικευμένη Καθοδήγηση Μελέτης από το Δάσκαλο – Μέντορά σου
  • Ζωντανή Διδασκαλία στη διαδικτυακή τάξη στο edu.arnos.gr
  • Video-Διδασκαλία για απεριόριστη μελέτη
  • Στοχευμένη Έξυπνη Μελέτη με τα Βιβλία ΣΤΕΜ
  • Φύλλα Εργασίας με Ερωτήσεις και Ασκήσεις
  • Υποδειγματικά Λυμένα Θέματα Εξετάσεων και
  • Διαγωνίσματα Προσομοίωσης Εξετάσεων

Με τη Μέθοδο ΑΡΝΟΣ οικοδομούμε μαζί βήμα-βήμα απλά και στέρεα τη συλλογιστική κάθε μαθητή, συμβάλλοντας καθοριστικά σε μία σταθερή γεφύρωση μεταξύ Λόγου, Παρατήρησης και Εικόνας, προκαλώντας και ενεργοποιώντας τη δημιουργική σκέψη. Ο Δάσκαλος – Μέντορας είναι οδηγός και συνοδοιπόρος του μαθητή σε αυτό το Ταξίδι Γνώσης και Ανακάλυψης των διδακτικών ερωτημάτων που αποτελούν το οικοδόμημα κάθε θεματικής περιοχής των προσεχών εξετάσεων. Στην ιστοσελίδα μας arnos.gr/protypa μπορείτε να ενημερωθείτε πλήρως για ό,τι αφορά, τα Πρότυπα Σχολεία, τις Υποτροφίες στα Ιδιωτικά και τους Μαθητικούς Διαγωνισμούς. Επίσης, σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τη Μέθοδο ΑΡΝΟΣ και τον τρόπο εφαρμογής της.

Να θυμάστε όλοι ότι έχετε δυνατότητες παραπάνω απ’ όσο νομίζετε, γι αυτό τολμήστε και μη φοβάστε. Άλλωστε, η επιτυχία στη ζωή μετριέται αποκλειστικά από το κουράγιο και τη δύναμη που δείξαμε σε κάθε στιγμή. Για αυτό να σας οπλίζουν η δύναμη, η αισιοδοξία και η ελπίδα και να επικεντρώσετε τη συνείδησή σας μόνο σε αυτά που θέλετε! Με ηρεμία λοιπόν και νηφαλιότητα… με μεράκι, χαμόγελο και θετική σκέψη, ξεκινούμε την προετοιμασία, καθώς οι Δάσκαλοι της δικής σας Εκπαιδευτικής Κοινότητας  ΑΡΝΟΣ με φαντασία και δημιουργικότητα έχουν ήδη φροντίσει για εσάς.

Σας προσκαλούμε στην Ομάδα Επιτυχίας ΑΡΝΟΣ και σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!

Η Επόμενη Μέρα στην Εκπαίδευση είναι Σήμερα!

Επικοινωνία – Εγγραφή:

e-mail: [email protected]

τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.38.22.157