arnos.gr

Η επόμενη μέρα στην εκπαίδευση

Καλημέρα στις μικρές μας φίλες και φίλους του Γυμνασίου!!

Απολαύστε με ηρεμία τη συνέχεια των διακοπών σας, γεμίστε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και μεράκι, για να έχουμε μία δυναμική και πολλά υποσχόμενη σχολική χρονιά… γεμάτη εκπλήξεις, διδακτικές προκλήσεις και επικοινωνία στο ζενίθ τους!!

Σας ευχαριστούμε θερμά για τα εγκάρδια σας μηνύματα & τις θετικές σκέψεις που ήδη έχετε στείλει μέσω της πλατφόρμας μας, για τις εντυπώσεις ως προς τα μαθήματα μας!!

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με μεράκι και διάθεση, τοποθετώντας τους εαυτούς μας μας στη δική σας θέση… ώστε:

– Nα ανακαλύψετε τη μαγεία της διδασκαλίας… όχι μέσα από την ουδέτερη πεπατημένη, αλλά μέσα από την αντίληψη, την εξάσκηση και το παιχνίδι… την πεμπτουσία της παρατηρητικότητας!

– Nα μην αισθάνεστε μόνοι, αλλά να είστε σε μία ενεργή κοινότητα άμεσης επικοινωνίας με το Δάσκαλο και τους συμμαθητές σας, πλήρως προστατευμένης και ελεγχόμενης από τον εκπαιδευτικό τομέα και προγραμματιστικό τμήμα της Arnos Online Education.

– Nα προπονηθείτε από την αρχή της σχολικής χρονιάς έως το τέλος της… βαδίζοντας σε ένα σταθερό και ασφαλές μονοπάτι διδακτικής καθοδήγησης, συνεχούς αξιολόγησης και άμεσης διάγνωσης των όποιων “αδυναμιών” για άμεση αποκατάσταση και σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις!

Ξεκουραστείτε και ηρεμήστε αυτές τις ημέρες… & θα ήταν ιδιαίτερα χαρά για εμάς να μοιραστούμε τις σκέψεις & τις εντυπώσεις όλων σας, σχετικά με το υλικό (video διδασκαλία quiz, games, tests) ων πρώτων μαθημάτων που έχει ήδη δημιουργηθεί και για τις τρεις τάξεις του Γυμνασίου!!

Ξεναγηθείτε με όρεξη και νηφαλιότητα και περιμένουμε πολύ ευχαρίστως τις σκέψεις σας!

Καλή δύναμη σε όλους σας και… μην σταματήσετε να έχετε άπειρη θετική ενέργεια!!!

Βασίλης Τσιλιβής

Καθηγητής Μαθηματικών