arnos.gr

Ενεργή εμπλοκή & Συμμετοχή των Μαθητών

Ας ζήσουμε μαζί τώρα τη νέα εκπαιδευτική εμπειρία… συνταγή της επιτυχίας!!

Το ερώτημα που καλείται να απαντήσει ο σύγχρονος Δάσκαλος είναι να πώς θα εισάγει την καινοτομία, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα στην τάξη, στο μάθημα του, προκαλώντας το διάλογο, την σκέψη και το ερέθισμα στο είναι των μαθητών!!

O σύγχρονος Δάσκαλος γίνεται τώρα ο online-μέντορας, όπου μέσα από το διαδραστικό περιβάλλον του LMS και τη χρήση των collaborations tools, διαμορφώνει για τους μαθητές ένα απόλυτα ελεγχόμενο & ασφαλές περιβάλλον εκπαίδευσης και ουσιαστικής γνώσης. Γνώσης που δε θα εκπορεύεται πλέον από το “πώς”, αλλά το “γιατί”… δε θα εστιάζει πλέον σε πάγια και στατική διδασκαλία, αλλά σε μία αντίστοιχη βιωματική που ανοίγεις δρόμους στην σκέψη του μαθητή προκαλώντας του ερωτήματα και ενεργοποιώντας το πάθος του!!

Ποιος ο λόγος ένας μαθητής να μη συνεχίσει το σχολείο ή να μην επιδιώξει υψηλές επιδόσεις; Ποια η απάντηση σε αυτό το ερώτημα;

Το teachers.arnos.gr και οι δρόμοι που ανοίγει η Arnos Online Education σε Μαθητές, Γονείς και Δασκάλους, διαμορφώνουν την επόμενη Μέρα στην Εκπαίδευση, ενεργοποιώντας τις αισθήσεις του μαθητή και εξασφαλίζοντας πλήρως το engagement του, σε όλο το ρουν της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Personalized Learning, gamification στη διαδικασία και μία μεγάλη φαρέτρα collaboration & educational applications… από τους e-tutors του LMS arnos.gr μόνο για εσένα!!!

… και αυτή είναι απλώς και μόνο η αρχή της μαγείας…

Be our guest!!!

www.arnos.gr