Συνεργασίες

Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί,

Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας «συστηθούμε» αλλά και να σας ενημερώσουμε ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς για το Πρόγραμμα arnos-Point™ του Κέντρου Online Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ, πρωτοπόρου στην παροχή και ανάπτυξη Online εκπαιδευτικών υπηρεσιών.

Με ελεύθερη πρόσβαση στη Γνώση 24 ώρες το 24ωρο, σε καθημερινή βάση, ο μαθητής γίνεται ανεξάρτητος στη διαδικασία της μελέτης του, ενώ ο καθηγητής έχει στη διάθεσή του σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία και υποστήριξη για την εφαρμογή της Σωκρατικής Διδασκαλίας.

Η επιτυχία και η δυναμική του εκπαιδευτικού μας μοντέλου έχει ήδη αγκαλιαστεί από εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές, γονείς και δασκάλους που επιλέγουν σταθερά τις Online εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες.

Με την αξιοποίηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας στην εκπαιδευτική πράξη ο εκπαιδευτικός αναπτύσσει δεξιότητες που καθιστούν το μάθημα ελκυστικό, ζωντανό και αποτελεσματικό, κάνοντας πράξη μία ομαδοσυνεργατική διδασκαλία.

Η χρήση, η αξιοποίηση και η μεγάλη απήχηση των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών τόσο στην ελληνική επικράτεια όσο και στον όπου γης Ελληνισμό, αποτυπώνεται στα 6 εκατομμύρια επισκέψεων της ιστοσελίδας www.arnos.gr κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου 2014-2015.

Το Κέντρο Online Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ έχει κερδίσει την αναγνώριση της διεθνούς εκπαιδευτικής κοινότητας, ως φαινόμενο Online εκπαιδευτικού οργανισμού που εξασφάλισε και διατήρησε την ποιότητα και την επιτυχία κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Ενδεικτικό γεγονός της επιτυχημένης αυτής πορείας, αποτελεί η επίσημη Παρουσίαση στη μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση για την εκπαιδευτική τεχνολογία Online Educa 2015, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου 2015.

Στο πλαίσιο του προγράμματος arnos-Point™ είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις, που θα εξασφαλίζουν την ουσιαστική αναβάθμιση και την περαιτέρω συνεχή και συνεπή υποστήριξη των εκπαιδευτικών σας υπηρεσιών.

Το Κέντρο On Line Education ΑΡΝΟΣ είναι σε θέση να σας παρέχει πρωτοποριακές εκπαιδευτικές λύσεις για το σχολείο σας με σκοπό η καινοτομία και η δημιουργικότητα να είναι καθημερινή υπόθεση στην τάξη. Συγκεκριμένα:

  1. Πλήρης πρόσβαση των μαθητών στις συνδρομητικές υπηρεσίες e-Γυμνάσιο και e-Λύκειο (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο).
  1. Λειτουργία διαδικτυακών τάξεων μελέτης του σχολείου σας σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον με αναλυτικά στατιστικά στοιχεία αξιολόγησης και προόδου.
  1. Ενημέρωση-επιμόρφωση των καθηγητών σε σύγχρονα διαδικτυακά εκπαιδευτικά εργαλεία με πρακτική εφαρμογή τους σε σχέδια μαθήματος.
  1. Συγκρότηση εκπαιδευτικών ομάδων εργασίας για την παραγωγή και δημιουργία στοχευμένου εκπαιδευτικού υλικού αποκλειστικά για το σχολείο σας.
  1. Σύμπραξη του σχολείου σας με το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης του Κέντρου ΑΡΝΟΣ με σκοπό τη συμμετοχή και αξιοποίηση κονδυλίων σε ευρωπαϊκά προγράμματα (Erasmus+ κ.ά).

Με σταθερή πίστη στις δημιουργικές και καινοτόμες «Πράξεις Παιδείας», είμαστε στη διάθεσή σας για μια αναλυτική παρουσίαση των δυνατοτήτων ανάπτυξης εκπαιδευτικών λύσεων και υπηρεσιών στο πλαίσιο της οικοδόμησης μιας αμοιβαίας, ωφέλιμης, γόνιμης και επιτυχούς συνεργασίας.

Από τα πολλαπλά μου ταξίδια στις ευρωπαϊκές εκθέσεις Online εκπαίδευσης, μου έχει γίνει πεποίθηση ότι η ανοικτή αντίληψη και αντιμετώπιση της εκπαίδευσης δίνει τη δυνατότητα επιτυχίας σε όλους μας : μαθητές, εκπαιδευτικούς, σχολικές μονάδες και στην κοινωνία.

Πιστεύω ότι στα δύσκολα μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και εκτός Ελλάδος.

Με εκτίμηση,

Γιάννης Π. Κρόκος

Μαθηματικός & Πολιτικός Μηχανικός

Ιδρυτής & Διευθυντής

Κέντρου Online Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ