Χορηγοί - Υποστηρικτές

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε για τις περαιτέρω εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών & μαθητριών που επιθυμούμε να καλύψουμε, για το πλάνο μαθημάτων που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης, όπως επίσης και για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε.

Κάθε έμπρακτη και ουσιαστική υποστήριξη εκ μέρους Εταιρειών, Επιχειρήσεων και Φορέων που επιθυμούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη των Κοινωνικών μας Δράσεων και της Προσφοράς μας προς όλους τους Μαθητές, τις Μαθήτριες και κατ’ επέκταση των οικογενειών τους, είναι εξαιρετικά σημαντική και αποτελεί πολύτιμη βοήθεια.

Παράλληλα, μας ανανεώνει τη δημιουργική διάθεση και μας εμπνέει ώστε να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και ακόμη περισσότεροι, πιστεύοντας ακράδαντα πως όταν οι Άνθρωποι θέλουν τότε σίγουρα Μπορούν!

Επίσης με χαρά θα σας ενημερώσουμε και για τα αντισταθμιστικά οφέλη που μπορούμε να σας προσφέρουμε στα πλαίσια της προβολής και παρουσίας της εταιρείας σας στην ανανεωμένη μας ιστοσελίδα και στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας.