Συνεργαζόμενοι φορείς

Το “Αθηνά” Οικουμενικό e- Σχολείο και τα Κοινωνικά Διαδικτυακά Φροντιστήρια, αποτελούν έμπνευση και δημιουργία του Κέντρου Online Εκπαίδευσης “ΑΡΝΟΣ” και αποτυπώνονται ως Πράξη Παιδείας & Κοινωνικής Προσφοράς, ανοίγοντας ένα παράθυρο στον κόσμο της Γνώσης και της ανεξάρτητης Μελέτης!

Με διάθεση να ανταποκριθούμε στις εκπαιδευτικές ανάγκες ευαίσθητων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, με πνεύμα ανοιχτό, που θα αγκαλιάζει με ευαισθησία, γνώση και σεμνότητα όλη την κοινωνία, υποστηρίζουμε ήδη πολλούς Δήμους, Περιφέρειες, Οργανισμούς, Κοινωφελή Σωματεία και Συλλόγους της χώρας μας.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις σημαντικές συνεργασίες μας με τους Δήμους: Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Αίγινας, Βέροιας, Δοξάτου Δράμας, Ελευσίνας, Καλαμαριάς, Κομοτηνής, Λειψών, Μαραθώνα, Μοσχάτου- Ταύρου και Στυλίδας, όπως επίσης και   θεσμικούς Φορείς όπως, “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, τα “Παιδικά Χωριά SOS”, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το “Ελληνικό Παιδικό Χωριό” στο Φίλυρο και τον Όμιλο Unesco για τον Πολιτισμό της Ειρήνης-Αγίας Βαρβάρας και Κορυδαλλού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όλους τους συνεργαζόμενους Κοινωνικούς Φορείς και Κοινωφελείς Συλλόγους, τα στελέχη, τους εθελοντές τους αλλά και τους μαθητές και τις μαθήτριές τους για την άριστη μεταξύ μας επικοινωνία και συνεργασία που διαρκώς ανανεώνεται, αναβαθμίζεται και εμπλουτίζεται.

Με μεγάλη χαρά θα ενδυναμώσουμε τη συλλογική μας προσπάθεια για ακόμη περισσότερη κοινωνική προσφορά & δράση, ευχόμενοι ολόψυχα σε όλους, υγεία και μια ελπιδοφόρα, δημιουργική νέα Σχολική Χρονιά!

(Ακολουθεί ενδεικτική αναφορά σε φορείς και προσωπικότητες που έχουν γίνει αποδέκτες των κοινωνικών δράσεων ΑΡΝΟΣ)