ΡΩΣΙΚΑ - Online Φροντιστήριο

Διδασκαλία Ρώσικης Γλώσσας Online

Ο AΡΝΟΣ Online Education καινοτομεί για ακόμη μια φορά στον χώρο της online εκπαίδευσης και της εκμάθησης ξένων γλωσσών και εισάγει στην ελληνική πραγματικότητα την διδασκαλία  της Ρωσικής Γλώσσας στην νέα ψηφιακή πλατφόρμα του.

Το πιο φθηνό Online Φροντιστήριο παρέχει τα πιο οικονομικά πακέτα της αγοράς προσφέροντας εύκολη και ευχάριστη μελέτη, με διδασκαλία σε βίντεο, προσομοιώσεις και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Μαζί μας online, Σύγχρονα και Ασύγχρονα, θα απολαύσετε τη Διδασκαλία όσο, όπου και όποτε θέλετε, καθώς και την άμεση Επικοινωνία για να λύσετε τις απορίες σας.

Διδασκαλία online ζωντανά!

Τα studio online διδασκαλίας μας είναι εξοπλισμένα με τα σύγχρονα πλέον εργαλεία και προγράμματα. Το εκπαιδευτικό υλικό είναι διαμορφωμένο για ένα ευχάριστο και απολαυστικό μάθημα. Με εκπαιδευτικά παιχνίδια, προσομοιώσεις και video, κάνουμε τη διδασκαλία χαρά δημιουργίας και έρευνας.

Ποιος σας είπε ότι οι Ξένες Γλώσσες είναι δύσκολες & βάσανο;
Μαζί μας, στη live διδασκαλία γίνονται απόλαυση & παιχνίδι!

Αναγνώστης Κειμένου: Για άτομα με μαθησιακές ιδιαιτερότητες - ΔΕΠΥ και όχι μόνο, λειτουργεί στο site μας text to speechαναγνώστης κειμένου, εντελώς δωρεάν, για όλα τα pdf στο arnos.gr

ΓΛΩΣΣΕΣ