Τι λένε για μας

Τι λένε για εμάς

Καθημερινά μέσω της υπηρεσίας chat που υπάρχει στο site μας δεχόμαστε δεκάδες μηνύματα που μας χαροποιούν ιδιαίτερα και μας δίνουν δύναμη και έμπνευση για την επόμενη μέρα.

Οι γνώμες Μαθητών, Γονέων και Δασκάλων σηματοδοτούν την πορεία για Μάθηση χωρίς όρια!
Με ιδιαίτερη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας μερικά μόνο από τα πολλά ευγενικά και ενθαρρυντικά μηνύματα που λαμβάνουμε, ευχαριστώντας ιδιαιτέρως Όλους τους αποστολείς!
Σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με αμείωτο ενθουσιασμό και υπευθυνότητα την περαιτέρω ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό των Εκπαιδευτικών μας Υπηρεσιών, Προτάσεων και Λύσεων όπως επίσης και των Κοινωνικών μας Δράσεων.

Συγχαρητήρια! Κάνετε υπέροχη δουλειά και είστε η λύση κάθε απελπισμένης μητέρας. Είστε σαν ένας δεύτερος δάσκαλος στο σπίτι!!! Να είστε καλά και να συνεχίσετε έτσι.

Συγχαρητήρια σε αυτή τη σπουδαία, δύσκολη και πετυχημένη διδασκαλία που κάνετε. Σας συμβουλευόμαστε και σας ευχαριστούμε γι΄ αυτό. Είμαι πατέρας μαθήτριας Δ΄ Δημοτικού. Καλή σας μέρα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για αυτή την μεγάλη προσφορά σας... σαν μαθητής Α΄ Λυκείου και με αυτό το νέο σύστημα, μου λύσατε πραγματικά τα χέρια (ειδικά τώρα στην μέση της κρίσης)... Συνεχίστε την δουλειά και του χρόνου!

Συγχαρητήρια! Απίστευτα καλή δουλειά και με έχετε βοηθήσει πολύ στις πρακτικές μου ως τριτοετούς φοιτήτριας. Φέτος μπήκα για πρώτη φορά σε τάξη και συνεχίζω υπό την βοήθειά σας! Συνεχίστε έτσι! Και πάλι συγχαρητήρια!!