Τι λένε για μας

Τι λένε για εμάς

Καθημερινά μέσω της υπηρεσίας chat που υπάρχει στο site μας δεχόμαστε δεκάδες μηνύματα που μας χαροποιούν ιδιαίτερα και μας δίνουν δύναμη και έμπνευση για την επόμενη μέρα.

Οι γνώμες Μαθητών, Γονέων και Δασκάλων σηματοδοτούν την πορεία για Μάθηση χωρίς όρια!
Με ιδιαίτερη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας μερικά μόνο από τα πολλά ευγενικά και ενθαρρυντικά μηνύματα που λαμβάνουμε, ευχαριστώντας ιδιαιτέρως Όλους τους αποστολείς!
Σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε με αμείωτο ενθουσιασμό και υπευθυνότητα την περαιτέρω ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό των Εκπαιδευτικών μας Υπηρεσιών, Προτάσεων και Λύσεων όπως επίσης και των Κοινωνικών μας Δράσεων.

Θεωρώ ότι το σύστημα διδασκαλίας του Arnos Online Education με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ώστε να φτάσω σε αυτό το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι ασκήσεις κυμαίνονταν σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας και σταδιακά, με τη συνεχή εξάσκηση και γνώση, κατάφερα να αφομοιώσω σε υψηλό βαθμό τον τρόπο σκέψης που χρειαζόταν.

Το σύστημα διδασκαλίας και η Οnline μελέτη του arnos.gr με βοήθησαν αρκετά. Οι κατευθύνσεις που πήραμε από τους καθηγητές πιστεύω ότι έπαιξαν έναν αρκετά σημαντικό ρόλο τόσο στη μέθοδο με την οποία διαβάζαμε όσο και στην ψυχολογία μας. 

Με τα online βιντεομαθήματα δεν χάνω χρόνο και είναι σημαντικό να συνδυάζω το φροντιστήριο με την άνεση του σπιτιού μου.

Μπράβο σας που καταλαβαίνετε πόσο σημαντική είναι η online καθοδήγηση σε ένα άτομο για να μπορεί να "περάσει" τον δρόμο , και να φτάσει τον στόχο που έχει βάλει.

Προσωπικά πιστεύω ότι έχετε εξαιρετική και αποτελεσματική μεταδοτικότητα της γνώσης με όλη τη δουλειά που έχετε κάνει στα online βίντεομαθήματα της ιστοσελίδας που είναι υψηλού επιπέδου.

Τα βιντεομαθήματα βοήθησαν πάρα πολύ γιατί ο χρόνος μιας εργαζόμενης με 3 μικρά είναι ελάχιστος, οπότε μπορούσα να παρακολουθώ τα μαθήματα, στον χρόνο που με βόλευε. 

Θεωρώ πολύ σημαντικό το online μάθημα πριν από τις εργασίες.

Συγχαρητήρια! Κάνετε υπέροχη δουλειά και είστε η λύση κάθε απελπισμένης μητέρας. Είστε σαν ένας δεύτερος δάσκαλος στο σπίτι!!! Να είστε καλά και να συνεχίσετε έτσι.

Συγχαρητήρια σε αυτή τη σπουδαία, δύσκολη και πετυχημένη διδασκαλία που κάνετε. Σας συμβουλευόμαστε και σας ευχαριστούμε γι΄ αυτό. Είμαι πατέρας μαθήτριας Α΄ Γυμνασίου. Καλή σας μέρα.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για αυτή την μεγάλη προσφορά σας... σαν μαθητής Β΄ Γυμνασίου και με αυτό το νέο σύστημα, μου λύσατε πραγματικά τα χέρια (ειδικά τώρα στην μέση της κρίσης)... Συνεχίστε την δουλειά και του χρόνου!

Συγχαρητήρια! Απίστευτα καλή δουλειά και με έχετε βοηθήσει πολύ στις πρακτικές μου ως τριτοετούς φοιτήτριας. Φέτος μπήκα για πρώτη φορά σε τάξη και συνεχίζω υπό την βοήθειά σας! Συνεχίστε έτσι! Και πάλι συγχαρητήρια!!